Blommiga klänningar

I sommar är det blommiga klänningar som gäller. Kolla in dom här bilderna för insperation. Mera bilder finns på posh24.
Sommarstil: Blommiga klänningar!
Stephanie Pratt
Demi Lovato
Demi Lovato
Nicky Hilton
Nicky Hilton

Johanna

inga komentarer


Bild från Konfan

Johanna

33,6 grader

SHIT! nu är det nästan för varmt ute! Jag kan inte vara ute i mer än 2 minuter annars kommer jag smälta bort. Är man söt som socker så finns det risker XD Har verkligen superont i magen just nu, jag hatar mensvärk!! Imorse (okej, runt kl 11) gjorde jag lite morgon gympa på grannarnas studsmatta. Det är faktiskt väldigt bra träning. man tränar hela kroppen ochj det är ju bra. Funderar på att ta en kall dusch och ha inpackning i håret, det är verkligen inte snyggt just nu...
Sitter och kollar på bilder från Konfan på facebook, haha det finns verkligen många vackra. Jag har ju typ lyckats radera alla mina egna bilder, typiskt asså!!!  Ha det bra!


jag som prinsessa på OS, haha XD

Johanna 

Nya shortsen


Topshop 379 kr (dyrt som tusan enligt mej, som e sån spargris)

Dagen i bildformat

Här är lite bilder från kaanan, kanske inte så roliga, men här är vår dag i alla fall.







Så, det var lite somriga bilder (:
Hoppas ni gillade dom!
Anna

kaanan

hejsan! Dagen har tillbringats vid kaanan med syrran och anna. Det blev inget bad eftersom jag inte kan bada och Carro och Anna orkade inte... Såg några snyggingar där och några jag kände. Är alla på kaanan? Vissa tillbringar sitt sommarlov där känns det som, aja, inte jag iallafall. På onsdag drar Anna till Italien om ni missat att läsa det (viket ni troligtvis inte har eftersom hon har skrivit det ett X antal gånger). Jag kommer sakna henne. Den 12:de drar jag till Rhodos, ska bli skönt! har inte varit utomlands på 8 (!!!!) år (om man inte räknar med norge och finland/åland såklart). det ska bli skönt att komma bort från Sverige:D Sen bär det väl av till landet igen, det ska också bli skönt. Grannarna har åkt bort så jag får låna deras studsmatta hur mycket jag vill sa dom, jippi... Såg ni matchen igår mellan U.S.A och Brasilen?? Kollade på halva sen kollade jag och syrran på "True Confessions Of a Hollywood Starlet" med Jojo. Den var faktiskt ganska bra om jag ska erkänna det:P Inte den bästa men det gick att se:) Bilder från Kaanan kommer med Anna om hon gör något inlägg eller har gjort det XD Ha det bra!

Jag just nu, sitter och dricker en proviva dricka. supergod och bra för oss girls! prova.

Johanna

shopping och syslöjd

Hejsan! har ni haft lika varmt som jag ida? jisses här i huvudstaden har det varit supervarmt. Var i v.by idag och kollade runt. det är ju rea så man kan ju alltid titta. Hittade en klänning på Gina (som självklart inte var på rea...) och en hårinpackning (som inte heller var på rea...). Anna hittade ett par shorts från Topshop och Carro en klänning från Gina hon med:D När vi kom hem blev det syslöjd. Jag fick sy upp klänningen lite eftersom den var lite konstig. Resårbandet som skulle sitta under brösten var jättelång(det var väl till för någon med H-kupa eller nåt och inte min C...) Aja, efter några svordommar så blev resultatet bra. man kan vika upp den så det blir ett linne och ha den som en kjol. jag kanske ska bli designer?? hahaXD Nu sitter jag och lyssnar på Micheal Jackson låtar. han har faktiskt gjort några bra:D Imorgon blir det kanske kanan för solning och bad. Ska upp till mamma på hennes lunch och köpa en bh utan band som jag kan ha till klänningen jag köpte ida.

Klänningen jag köpte från Gina och sydde upp.

Inpackning från Schwarzkopf som hjälper hår som utsats för mycket sol, vilket behövs till mitt hår:)

Johanna

Konfa presenter

Här kommer bilder på presenterna som jag fick igår:D

Klocka med swarowskikristaller fick jag av mamma och pappa:D

Guldarmband från Carros gudföräldrar och Silverarmband med hjärtan från mina gudföräldrar.

Guldhalsband med mitt namn och födelsedatum på fick jag av min farmor:D
Sen fick jag ett presentkort av morfar och mormor:D

Konfa outfit (om man räknar bort den otroligt snygga vita saken man hade på sig i kyrkan)

Lånade en klänning från Anna som kommer från Paris Kate & I.

Johanna

Konfabilder



Vi kan ju börja med lite fina presenter som jag fått. Sen fick jag lite annat också.
Jag läser om dopet

Johanna och jag håller på att dö i hettan

Jag nykonfirmerad med en bibel i högsta hugg

Jag öppnar presenter
nu ser ni också dagens outfit :)
klänning, Paris kate and I (MQ)
Skor, friis & company, kusins gamla
halsbandet har jag precís fått.

Bosse och Otto in action

Ja, det var väl några av bilderna, sen var det inte så många mer roliga..

Shorts

Hejsan hallå i sommarvärmen!
Steks här hemma, så jag vet inte hur jag ska överleva Italien...usch, vad tråkigt det kommer bli när jag kommer hem...då är Carro och Johanna i Grekland :(
Har i alla fall köpt ett par fina shorts idag från topshop. Dom var väldigt korta, så jag tänker inte gå ner i spagat eller något sånt (inte för jag kan det då, men ja, ni fattar..)
Sen gick vi hem och jag fick så ont i fötterna av mina skor så jag var tvungen att ta av dom. Fast asfalten var stekhet, så det blev inte mycket bättre.. hmm.. jobbigt läge, fast det fick bli barfota ändå.
När vi kom hem låg vi bara och stekte i solen. Hääärligt!
Nu är det mat, så jag får skriva mer senare.
pussar Anna

På onsdag bär det av!

På onsdag morgon ja. Då bär det av till Italy! Och jag måste köpa saker tills dess! aah! Panik!
Först måste jag köpa ett par solbrillor (väldigt viktigt!), sen en solhatt (pappa sa att det var ett måste för mig :P)
och ett par jeansshorts. Nu nu nu. Så jag måste åka och shoppa lite, får se om jag får någon med mig, men innan ska jag kolla om kyrkan är öppen, glömde mammas sjal där...woops....

Anna


Nelly, Linnea, Linnéa och Ebba

Berlocker

Thomas Sabo BerlockThomas Sabo Berlock
Thomas Sabo Hänge

åh, jag vill ha domhär!
Anna

Gårdagen


Johanna hade roligt med vattenslangen

Och jag var offret

Vi tror på en Gud Fader i himlen

En hyllning till MJ

Anna

Konfirmationen är rena passionen...

Lägret var roligt, men nu är den slut...


Jag läser om dopet i kyrkan (bild tagen från detkallastalang)

Början av våran egnaskrivna text. Bra va?
Det var, precis som Johanna skrev, kokande varmt i kyrkan. Jag trodde ärligt att jag skulle svimma (ledarna tyckte det såg ut som om vi skulle göra det också, så det var ju tur att vi inte gjorde det...)
Jag klarade av att läsa texten tydligt så att alla hörde (utom farmor då..) så jag är riktigt stolt över mig själv.
Sedan vid kanske halv fem tiden gick vi hem till oss och satt ute i trädgården och åt italiensk buffé som vi beställt (:
Gooottt! Till efterrätt blev det panakotta och jordgubbstårta.
Jag har fått jättefina presenter, en klocka, en cykel (finally), ett halsband med ett kors, berlockarmband från Thomas Sabo (tack så hemskt mycket till gudföräldrarna!!!), två böcker, tvålar som såg ut som Jesus :P en jättefin bild ritad av Ida (orginalet och enda kopian såklart) ;)
Av min übersöta och helt fantastiska granne Iris fick jag 500 kr. Hon är så söt. Pengarna går direkt till resekassan ;)
Bilder kommer sen.

Anna


helvete!!

Försökte flytta över alla bilder från en disk till en annan eftersom som den jag hade alla bilder på var över full och alla bilder från konfan är  putsväck! borta! OCh självklart har jag tagit bort bilderna från kameran. HELVETESATANSFANSKITJÄVLARATTANSBANANER!!!!

Johanna


Så var man konfirmerad

Hejsan! idag har det varit lika bra och varmt väder här i huvudstaden som igår. idag var det dags för att konfireras. Fick ha på mej en sån där vacker vit klänning. SHIT, va varmt det va! Det var typ 35 grader i kyrkan och sen hjälpte det ju verkligen inte med den där kragen man hade på sig. Det gick i alla fall bra och nattvarden smakade inte lika illa som på lägret. Då var det verkligen super äckligt men nu fick man i alla fall inte kvälningar (stavning??). Fick tillbaka min bibel:D jippi! den kommer jag ha SÅÅ stor nytta av. mamma tänkte läsa den, galning!! det är typ 2000 sidor eller nåt. Efter konfirmationen bytte vi om till våra klänningar och sa hejdå till alla och åkte hem. Sen blev det mottagning här hemma. Det var 11 st som kom. farmor, morfar, mormor, carros gudföräldrar, mina gudföräldrar och deras 2 söner och mamma och pappa såklart:D Vi åt mat och jordgubbstårta till efterrätt:D mums! jag kommer verkligen sakna alla!!  Vi bestämde att vi måste träffas nån gång igen, vi har ju allas nummer så det ska nog gå:) juste, glömde säga vi var det mest olycksdrabadde gruppen dom hade haft. 
Skadelista:
3 stukade fötter (det slutade med att kryckorna tog slut på sjukhuset)
1 fick nageltrång
1 fick en liten hjärnskakning (slog i huvudet i sängen)
1 svimmade (jag tror hon gjorde det)
1 gjorde illa tån när hon körde över sin rullväska på den (det var jag, hehe)
3 st blev förskylda (om det inte var flera....)
Sen var det säkert några flera olyckor men det kommer jag inte på just nu:P

hade tänkt att lägga in bilder men minnet på dator är fullt så det går inte just nu. Jag fick i alla fall en silver klocka, 2 armband, ett guldhalsband och ett presentkort. imorgon blir det nog v.by med syrran. MÅSTE köpa en locktång som jag har sett. Ha det bra i sommarvärmen! 

Johanna
 

fan, Sverige förlorade!

kollade just på när Sverige förlorade på straffar i U21 mot England. Skit oxå, tänk om Berg hade satt sin straff eller om den boll som gick i ribban hade gått in, då hade vi varit i final. men vi svenskar har ju vår otroliga otur somvanligt... HELVETE OXÅ!!

Snygging! fan att du inte satte den!

Johanna

Jag sa MÅNGA bilder


min och Lindas garderob blev proppad...

Båda garderobsdörrarna var fullt med komentarer. Vår ledare CeCe var skyldig till det mesta...

Min säng (övre) som förövrigt lät så fort man röde sig och det lät inte lite heller... Alice säng lät om hon röde foten... aja, dom var sköna iallafall:D

Jossi skötte sin tandhygein och borstade tänderna och posade samtidigt<3

När solen tittade fram var det dags att sola. anna, jag och Julia jobbade på brännan lite. varför har jag mjukisbyxor??!!
 
rebecka och Helena utklädda till killar till spexet. man ser tyvärr inte det vackra skägget som jag ritade på dom, hahaXD

Mimmi kom och hälsade på och myste i min säng<3

Patrik, Axel (med prinsesskronan som han hade på sig HELA tiden tills den gick sönder) och Rikard och några andra killar startade ett vattenkrig... ja, vad säger man. När ska dom växa upp?

Det regnade vissade dagar. Om någon undrar var Kajsa dyngsur när hon kom in, haha<3

Linnea H och Linnéa P efter Kajsas dop

Bildbevis på att jag har badat! Jag vet, jag ser lite mysko ut...

jag kan inget annat säga än: HAHAAHAHAHAHAH (ursäkta Julia!)

Nej, nu räcker det... Om ni vill ha mera bilder får ni säga till:D

Johanna

Tjejernas spex

Hejsan!
Här kommer tjejernas härliga spex på konfalägret :)  Jag vet att vissa blir lite småsura nu säkert, men ni äger xD

(Klicka på HQ för bättre kvalitet)

Anna

Prinsessorna från bukten


 


Axel, jag, Johanna, Joakim, Emelie och Julia redovisar vårat land, Prinsessbukten. Våra fina rosa kinder
är ju fantastiska!

Japp, så löd Johannas, mitt och resten av medlemmarna i vårat lags namn.
OS var det som gällde här. Vi kom fyra, bra va? Eller, nja... fyra av fem, men shit vad vi kämpade alltså!
Idag har jag stekt i solen hela dagen med Carro och Johanna. Vi tog lite roliga bilder. Hihi..
Ska öva på låttexterna lite + min text om dopet! Snart kommer farmor hit också :D Ska bli roligt med alla

som kommer på konfan imorgon (:
Näe, nu ska jag se till att Olle hjälper mig med en video!

Anna


FINALY!!

Kameran funkar äntligen! ska lägga upp bilder från konfan ska bara äta. Vänta er mycket bilder säger jag bara!!

Johanna

King of pop död

Fick höra idag på radion att Michael Jackson har dött. Det känns inte på riktigt. Jag är inget Michael Jackson fan direkt men ändå, han var typ världens kändaste person! R.I.P Michael!

Fans har lagt blommor vid hans stjärna på Walk of Fame (bild från Posh24)

Johanna

Brommagården


Pics

Hello!
Har laddat upp lite bilder till datorn, ska försöka ladda upp dom på en sticka (tror jag det heter :S), så jag kan se bilderna på tv:n (om jag nu lyckas med det...)
Måste öva på låtar och texter idag, städa mitt rum och sen måste jag ju passa på att sola! oj, det är mycket att göra!
Men här kommer lite bilder, förmodligen kommer det mer senare.
Och förrästen! Den 1:a juli åker jag till Italien :D Lovar att ta bilder då, och så länge får Johanna hålla bloggen uppdaterad.
Pöss Anna


Sötisar


Ett levande bevis på att tjejer inte överlever utan skor


Midsommar outfit


Tjejerna påväg till Kajsas dop


Prästen Kalle-Ponken och Kajsa
Vattnet var 11 grader "varmt"


Jono

Hejsan!
Håller inte med Johanna. Juno är en jättebra film och jag fattar inte hur man kan tycka att den är dålig!
Inte förrän igårkväll när jag skulle gå och lägga mig och det inte kom några ledare som sjöng I'm Yours och sedan gav godnatt kram insåg jag att jag inte skulle uppleva samma sak igen. Sorgligt.
Jag kunde inte rå för det, utan jag bara bröt ihop samtidigt som jag skrattade och ja, det var helt knäppt. Men jag saknade alla så mycket, så det var härligt att se alla idag igen. Sista gången för vissa, men sen möter jag ju vissa på lördag också. Sen har jag redan bestämt mig för att jag ska med till Brommagården igen över någon helg! Galet kul kommer vi ha då, det lovar jag!
Så alla som inte fyllt 15 än, konfirmera er! Ni kommer inte att ångra det!

Anna

skit oxå

kameran funkar fortfarande inte så det blir inga bilder föränn i morgon..., kanske... om kameran vill som jag vill "/ typiskt också!!

Johanna

Konfa - 09


Strike a pose girls!
Alice, Kajsa, Emelie och Mickis<3

Johanna

genrep inför konfan

kameran havererar fortfarande så det går inte att lägga in bilder fortfarande...:( om ni vill se bilder kolla på min syrras blogg (klicka här) och titta på bla vackra mej och Rikard. Just nu sitter jag och äter Ben och Jerry glass, mums! Ledarna hade det på lägret men vi konfirmander fick inte smaka, vi fick vanlig vanilj glass istället. idag fick vi pröva koporna eller vad dom nu heter (dom vita klänningarna) och dom är verkligen inte snygga. Men det känns lite som om vi ska ta examen ni vet i USA, det är bara mössorna som saknas. Det fulaste är grejen man ska ha över axlarna men får nämligen superbreda axlar, inte snyggt. Nu har vi i alla fall fått reda på lite hur vi ska gå och jag och Helana ska bära korset. Hon ska bära in det och jag ska bära ut det. problemet är bara att korset är för högt när man bär det så det slår i dörrkanten så jag MÅSTE komma ihåg att böja det annars blir det roligt XD Nu sitter syrran och anna och kollar på Juno, skitdålig film!

Här är en jättefin bild på Ebba, Linnéa och Nelly på middsommar.

Johanna

Andakt

Hello igen!
Ska faktiskt snart gå och lägga mig, för jag är så himla trött! Har ju inte sovit sådär superbra de senaste dagarna, men dessa två låtar sjöng vi bland annat på andakterna.


Anna

Don't Bring Flowers After I'm Dead



Emelie tipsade om den här låten och texten är ju jättebra!

I'm under pressure,
Be-gi-gi-ginning to overdrive.
I'm a loose canon mmh,
I will not make it out alive.

See i'm wrapped around your finger,
I'm digging in the dirt.
I'm so deep into this xxxx i can taste the earth.
'cause you're running me in circles,
I'm running out of breath,
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left.

Don't bring flowers after i'm dead.
Don't bring flowers after i'm dead.
Save your givings for the living instead.
Don't bring flowers after i'm dead.

You're a comicular,
Each day i die in a million ways.
I cut you out of my life,
But i'm to weak by 14 days

I'm wrapped around your finger,
I'm digging in the dirt.
I'm to deep into this xxxx i can taste the earth.
You're running me in circles,
I'm running out of breath,
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left.

Don't bring flowers after i'm dead.
Don't bring flowers after i'm dead.
Save your givings for the living instead.
Don't bring flowers after i'm dead.
After i'm dead.

When i'm gone, who are you to mourne?
No don't touch me when i'm lying in my coffin.
Don't stand there crying as you're watching.
Don't put no flowers by my final bed.

Don't bring flowers after i'm dead.
Don't bring flowers after i'm dead.
Save your givings for the living instead.
Don't bring flowers after i'm dead.

Anna


Hemma igen!

Hejsan!
Nu har jag kommit tillbaka från Brommagården och känslorna är blandade. De 11 dagarna har varit helt fantastiska och det finns inte ord till hur tacksam jag är för alla söta nya vänner jag fått. Tack till alla ledare också som betytt mer för alla än de själva förstår tror jag.
Trots att vi gjort så mycket kan jag faktiskt inte komma på vad jag ska skriva. Det finns så mycket att berätta så att det inte finns någon början. Ärligt talat tycker jag att det känns lite sorgligt. Jag har nog inte riktigt fattat ännu att jag aldrig kommer att uppleva samma sak igen. Att konfirmera mig är nog ett av det bästa val jag gjort och jag har inte bara lärt mig saker om gud, utan jag har även växt som person. När man sitter på stranden och har andakt och brasa är det så lätt att bara släppa allt och leva. Det var fantastiskt.
Gårdagen var en av de kortaste dagarna i mitt liv. Helst skulle jag nog vilja vara kvar på Brommagården några dagar till, men toaletten kallade, så det är skönt att vara hemma.
Dock kommer jag aldrig glömma Brommagården som alltid kommer att ha en liten plats i mitt hjärta.
Nej, nu skriver jag inte mer, för nu håller jag på att börja gråta snart.
Kram ♥

Konfa lägert var så j****a roligt!

hejsan! im back fro´m Trosa! och jag har lärt mej massor av saker, t ex att trosa inte ligger i skåne utan typ 1 timme utanför stockholm, hihi. Lägret va så (ursäkta alla svärdomarna som kommer att stå i text men dom är nödvändiga) jävla kul! vi hade verkligen skitkul alla dagar, okej när det ösregnade var det kanske lite deppigt men när solen sken och alla var glada så var det verkligen så jävla roligt! Om ni inte har fyllt 15 så vill jag bara säga en sak: ÅK PÅ KONFA LÄGER!!! jag lovar!, du kommer INTE ångra dej! jag kan inte släppa det, det var så jävla kul! alla tjejer (vi var 20 st) var skit snälla och skit roliga (speciellt Linnea H, haha<3) Ledarna var dom bästa ever( det var dom bästa, dom bästa vi har haft *dunk*dunk*dunk*dunk*) Patrik, Rikard, Alex, Emelie, CeCe, Sofie, tack för att ni verkligen bjöd på er själva och att ni gjorde lägret så sjukt kul!! om du har valt att inte konfirmera dej så säger jag bara: du har just missat det som kan ha blivit det roligaste i hela ditt liv!! Vissa kanske tror att man måste vara troende och att man bara läser in bibeln men så är det inte. jag tror inte på gud eller nåt sånt, jag åkte bara för att jag hade hört från äldre kompisar att lägret var skitkul och att man fick vänner för livet. Vi hade ju såklart lektioner om gud och sånt men det var inget man behövde kunna eller nåt sånt. jag lyssnade inte så noga, jag satt mest och ritade, hehe:P Det var även killar där (10 st) och dom var också super snälla! jag kände redan några från bla klassen men det gjorde inget. Jag hade tänkt att lägga upp bilder men skit kameran havererar typ så ja, jag vet inte hur detta ska gå... imorgon kl 10 (tidigt...) så är det gruppfotografering så då får man träffa alla igen, ska bli kul! vi tjejer skrev upp varandras mobilnr och msn så vi kan hålla kontakten. jag skriver det en gång till. NI (som inte har fyllt 15) MÅSTE ÅKA PÅ KONFA LÄGER!!  nej, nu kommer syrran och tjatar, men hon är söt i allafall. Ingen på lägret tyckte att vi var lika. What! vi som är så lika, haha inte. Linnéa P har sagt typ halva lägret att jag är lik en kändis men hon har inte kommit på vilket än..."/ aja, om ni vill se mera bilder och läsa mer om vad vi har gjort klicka här. lovar att lägga upp bilderna i morgon.

Kan bjussa på en vacker bild av Linda och mej, vacker va?


ha det bra
Johanna

slappa och packa

idag har jag bara kollat på tv och packat till konfalägret. Imorgon åker jag!! ahh, det ska bli sjukt kul! Lovar att ta mycket bilder, har packat ner kamerasladden så jag kan fota extra mycket;P ikväll blir det mys med mamma eftersom pappa och syrran dragit på fotbollscup... ska kolla på film tror jag..., hm, vilken? kommer nog inte kunna blogga dom närmaste 10 dagarna om det inte finns en dator såklart. men jag skulle inte tro det, jag ska till Skåne... Trosa ligger i Skåne va? Det ligger neråt i alla fall:D Fick blommor av min granne igen igår... hon kommer med en blomma i taget typ 10 gånger precis när The Hills går...hm....

Min granne i vintras när vi hämtade henne på dagis... SÖT!

Johanna

Student!

Asså jag blir helt galen på alla dessa studentfiranden! Jag vill bara ta studenten själv! Det verkar så roligt (:
Gårdagen var i alla fall bra. Först var jag i Vällingby med Johanna och Carolina, köpte två linnen (surprise?) från gina tricot och blommor till grannen som fyllde år.
Sedan vid tre var det tandläkaren som väntade. Inga hål! :D kan man pusta ut, haha. Det enda jobbiga var väl domdär röntgenbilderna som man ska ta, för då får man ha någon stor svart grej i munnen. Sen frågar tandläkaren om det känns bra, och det enda man får fram är "gaaa". Näe, fy.
Efter tandläkaren var det fort dags att byta om, sminka sig och fixa frisyr till Ottos student. Trevligt och god mat. Tyvärr kände jag inte så många...här är i alla fall lite bilder från igår ;)


Min moster och morfar


Studenten i egen hög person


Coolaste presentpappret, eller vad?


Vita, gula och blåa blommor var det!


Om ni säger att Ida, min andra kusin
ritar fult borde ni gå och kolla era ögon!
Aaavis!


Lite suddig och tagen från konstig vinkel,
men åh vad jag önskar att hon kunde byta plats
med mig på bildlektionerna!

Anna

Klänningsberoende

Hejsan!
Ja, jag har gått och fått ett litet beroende. Av klänningar. Märket Paris Kate & I som finns på MQ har många supersöta klänningar <3 Visst, de är kanske lite dyra (runt femhundringen) men herregud, så söta dom är!
Hade den svartvita på min kusins student och jag fick bara massa positiva kommentarer om hur söt klänningen var, och jag kan inte göra annat än att hålla med <3


Bilden blev lite suddig, men hoppas ni överlever (:

Anna

V.by

hello!
Andra dagen på sommarlovet tillbringades i v.by. letade efter en klänning att ha på konfirmationen. Hittade en med den fanns inte i 34 så det blev inget... :( Den var fån Paris, Kate and I och kostade runt 500 kr, supersöt!
köpte en tröja från Gina istället. Carro och Anna köpte också tröjor och en cardigan och Anna köpte även en blomma till sin granne som fyllt år. Har packat lite till konfalägret, har med mig lite många tröjor tror jag... får ta bort några tror jag... hm...
Just nu skriker Carro att jag är ett pucko för att hon är sen. hon ska låna en av mina tågremsor och skriker att hon inte kan hitta den fast jag har sagt 42782 gånger var den ligger. Hon skriker alltid på mej när något går fel, jobbigt värre"/ Imorgon blir det nog mera packande...
Ska försöka att inte glömma något vilket jag ALLTID lyckas göra når jag ska bort:( Ha det bra!

Johanna

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!

YES! Sverige gjorde mål!!! Kim Källström, I love you! Nu har jag nästan förlåtit dig för att du missade straffen mot Danmark....XD
Snälla gode gud, gör så Sverige vinner!

Fotbollsgalna Johanna

nähepp

Ringde precis Anna och hon har inte ens ätit middag..... HOPPLÖS!! Hon skulle äta snabbt och skynda sig hit sa hon så hon är väl är om 1 timme eller nåt.... typsikt anna.................

Johanna


Sverige VS Malta

sitter och tittar på Sverige vs Malta i fotboll och väntar på Anna som ska komma och kolla men hon är lite sen, som vanligt... Kevin Borg sjunger just nu Sveriges national sång. Han sjöng först Maltas nationalsång i en av Maltas lagtröjor och sen tog han av sig den och då hade han en svenska tröja och började sjunga Sveriges nationalsång, haha, gulligt! Han har verkligen världens gulligaste "dialekt". Nu får vi se om man får vara stolt svensk idag eller inte....
Idag har jag slappat, vaknade kl 11 och gick upp och satte mej framför tv:n och det är där jag har spenderat den mesta av min tid idag. har hunnit packa lite till konfalägret. Någon som har varit på konfa läger och har tips på saker man måste ha med? komentera gärna:D anna har fortfarande inte kommit... hm, hon lovade att hon skulle komma kl 19 och nu är hon 19.12... nej, hon får några minuter till sen ringer jag henne. ha det bra i detta skitväder, själv ska jag mysa framför soffan och kolla på när Sverige slår Malta i fotboll:D

jag och anna på väg till Kungsberget i vintras med skolan.

XOXO Johanna

TråkTråk!

Hallå!
Blä, verkligen tråkigt väder ute! Suck..regnigt och tio grader, i juni?! Vad är det för väder? Blää!
Måste köpa lite saker till konfalägret, bl a. ett par snygga gummistövlar om det går att hitta! Sen måste jag köpa engelska böcker som jag ska läsa! Fast har egentligen ingen lust att åka och shoppa nu... man blir så trött på grund av det dåliga vädret, så jag har ingen inspiration till bloggen heller..
Äh, näe, dehär blir inget roligt inlägg, skit i det! Nu ska jag göra något vättigare än att skriva tråkiga inlägg som man ändå tycker är grymt ointressanta!

Anna


Bild tagen från förra året

Skolavslutningsoutfit

 

Klänning, H&M
Kofta, Lindex typ från femman eller nåt xD
Väska, Gina tricot
Skor, skopunkten
pärlhalsband i håret som diadem, gåva från moster
halsband, mammas
tjock ring, heh...mammas..
liten guldring, gåva från sötisfarmor <3
phuu..det var nog allt...

Anna

Plötsligt händer det!

Tjo!
Ska snart se mamma mia tror jag, var ett tag sen jag såg den, men jag måste bara visa er en fantastisk sak! Jag tror jag svimmar!


jag är ett typiskt
Vg barn!

Love, love, love <3 Fattar ni!?
MVG i teknik! 3 MVG:n är jag fantastiskt nöjd med faktiskt!

Det var en gång en liten fågel...

Denna låt får mej att tänka tillbaka på Jingi!!  jag saknar er alla! shit, va man dansade till den här låten eller hur anna!


Johanna

Schools out for summer!

Hejsan hallå!
Nu e det sommarlov och mina ögon glittrar av lycka! Fick faktiskt MVG i tre ämnen (okej, jag vet att det var många dom säkert fick 100 gånger bättre än mig, men jag är ändå superglad!)
Det var mulet och grått, så det kändes inte riktigt som skolavslutning, men härligt var det i alla fall!
Detta sommarlov ska jag verkligen ta vara på. Njuta av varje sekund, för nu är det SOMMARLOV!

 
 
Som ni ser så var det mulet, men man får hoppas att det blir soligt sen!

Sommarlovet, here i come!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!! lite sorligt dock, vissa kompisar får man ju inte träffa på 10 veckor... :'(
Höll somsagt fanan idag på avslutningen tillsammans med 3 andra och jag snubblade inte!! YES!! kunde inte fota så mycket eftersom jag stod och höll fanan och det skulle se lite konstigt ut att stå och fota. juste! pappa lovade att jag skulle ett par skor eller klädesplag om jag gick med fanan och det bästa är, haha, han satte ingen prisgräns! YES! haha, Chanelväska, here I comeXD Fick mina betyg sen gick vi hem till Jossi och åt tårta. är nöjd med betygen förutom ett som jag inte fattar.... Fick bara G i Geografi och Anna fick VG. Vi hade gjort allt likadant (vi gjorde en redovisning tillsammans). fattar inte riktigt. aja, skit samma, det ändar jag på till hösten då jag går i 9:AN!! ahh! 8:an gick verkligen supersnabbt, vilket är bra men ändå inte... Jag kommer sakna alla i klassen! Ska slappa hela sommaren, sola bada pinjacolada (haha, vilket vacker stavning!XD) har beslutat att jag ska vara nyttig denna sommar, vi får se hur länge det håller. Gulliga pappa kom just med 2 plopp så ja, det kommer nog inte gå så bra... "/

haha! jag kommer sakna Jenni och hennes "yay". haha, ses om 10 veckor gumman! kommer inte bara sakna jenni, kommer sakna hela jävla klassen. nästa gång vi ses är vi 9D! Älskar er alla!

Johanna

Jag är rädd

Jag är rädd.
Rädd för att inte kunna gråta, trots att jag vill.
Rädd för att inte kunna visa min sorg.
Snälla, försvinn inte.
Jag är rädd.
Vill kunna gråta när det känns som jag måste.
Vill kunna visa mina känslor.
Snälla, hjälp.
Snälla, försvinn inte, du behövs.
Jag är rädd.



Anna

Det får mig att tänka på sommar

Gud. När jag ser dessa videos kan jag inte göra annat än tänka på sommaren. Riktiga sommarplågor för min del.
Sommar sommar sommar

Hittade tyvärr inte riktigt de jag letade efter, men det turkosa havet får
mig bara att längta efter sommar!
Anna

tillbaka från lantlivet...

Hejsan!
Nu är jag tillbaka från landet. kom hem igår vid fem men jag hann tyvärr inte blogga eftersom det var fotbollsträning på kvällen som jag var tvungen att gå på. Det var ju sista träningen innan sommaren och det bjöds på fika, haha, det kan man ju inte missa:P Idag har vi städat, som anna redan skrivit, och jag, syrran, Love och Stefan (Patrik slapp så Stefan fick vara istället) gick till expiditionen och gulliga Berit (NOT!) och pratade om fangrejen. Om ni inte vet så ska jag och dom 3 andra bära fanan (svenska flaggan) på skolavslutningen inför ALLA i hela skolan. Vi ska vara där 8.45 och vara med på 6 års-2 årnas avslutning kl 9 och sen 11 är det dags för årskurs 3-9. AHHH!! jag kommer ramla, jag lovar! aja, jag ska iallafall inte bära in den, jag ska ta över som nr 2. Hoppas det inte regnar så man blir superblöt... "/ ska be anna ta bild på vackra mej när jag står där men fanan, haha! ja, imorgon är det alltså sanningens minut eftersom man får betygen..... AAHHH!! Lycka till!


Johanna

My lovely bikini

Hello hello again!
Glömde visa min bikini, men här kommer den i alla fall! Nöjd faktiskt!
Hade det inte varit för att jag var tvungen att köpa något hade jag ärligt talat sprungit ut fort som fasen från lindex, för jag blev fan galen!
1. Det var en liten skitunge som sprang runt, runt, runt bland omklädningsrummen.
2. Det var två bäbisar som grät och skrek. Fan va irriterande. Ärligt, mammor, vad gör ni?!





198 kr kostade allt! Det var rea, så man fick ett
plagg på köpet, därför tog jag den blåa underdelen.
Tyvärr fanns inte överdelen i min storlek :(

Asså, är jag bäst, eller vad?

Hejsan!
har kommit hem från skolan för ett tag sedan och har precis målat naglarna. Har bara städat idag och det var en lugn dag, härligt! Lite soligare börjar det bli, och vet ni vad? Jag kom hem med min pall från träslöjden, och är det inte det finaste ni sett på länge? Jag är ju bara bäst xD



(klicka på bilderna så blir de större)

Ärligt talat!

Hello!
Jag blir verkligen galen när folk håller på att prata om sin vikt!
kissies blogg hade hon skrivit om sin vikt och att hon ville gå ner! Fattar inte hur hon kan skriva något sådant.
Jag tror jag blir galen. Vad spelar det egentligen för roll om det står 100 eller 50 på vågen när du väger dig? Huvudsaken är väl ändå att du är nöjd över dig själv, och då ska man inte gå på vikten. Vikten säger absolut ingenting om ens utseende, och visst, jag kanske tänker på min kropp och vikt ibland, men det gör väl alla i detta samhälle vi lever i!
Att man inte ens kan säga att "Jag är nöjd med min kropp", eller "Jag tycker att jag är smal och snygg" utan att folk tittar snett på en är helt patetiskt. Istället säger man att man är tjock och ful, och det måste ju trycka ner självförtroendet något otroligt! Se er själva i spegeln och se det fina i er! Det är helt sjukt att det ska behöva vara såhär, hemskt!


Är det detta ni strävar efter eller?

Anna

Men suck!

Hejsan!
Ser ni just nu Söderling förlora? Känns som om han just nu ska bestiga en klippa utan livlina..
Alltid finns det väl ljus någonstans där i mörkret, men oddsen ligger ju på Federers sida. Känns lite konstigt att jag sitter och skriver om tennis, herregud, jag kan ju knappt reglerna, och ändå sitter jag där och suckar, hejar och känner nerverna sprida sig genom kroppen.
Ikväll väntas fotbollsträningen. Egentligen vet jag inte om jag orkar med det, men jag får väl se till att gå ändå. Sista för säsongen.

Fan. Söderling försökte bestiga klippan, men han föll. Federer är vinnare, men Söderling en tapper och mycket värd tvåa.
Grattis till andraplatsen, även om det svider lite i min vinnarskalle. Skulle vara roligt med en svensk seger, men sånt är livet.
See ya
Anna 

Mys!

Hejsan!
Sitter här vid datorn och slösar bort massor av onödiga minuter och sekunder av mitt liv.
Nej, jag skojar bara, ska snart gå och lägga mig tror jag. Snart faller ögonlocken ihop, och det vill vi ju inte!
Men men, kvällens fotbolls-mys outfit kommer i alla fall här!


Linne, Gina  Hoodie, typ Inter sport eller stadium för ååår sen! :P Mjukisbyxor (syns inte) Bakluckan, hihi


Jag just nu och
japp, jag har gryyymt tråkigt, så då är det lika bra
att jag ser till att få min nattsömn!

Anna

Blä, Bläigare, Förlust

Hejsan!
Ja, för er som såg matchen så vet ni väl precis som jag att blågult förlorade med 1 - 0.
Ett gott tecken på att Zlatan inte är dendär superstar som alla pratar om!
Jag förstår inte alla dessa människor som hela tiden pratar om att Zlatan ska ta oss till guld?
Läste i tidningen att "När Zlatan har bollen händer det". Vad hände när Zlatan hade bollen?! Inte så mycket annat än vad som hände när resten av laget hade bollen.
Så nu har plötsligt de andra spelarna ingen betydelse? Jag tycker ärligt talat att Zlatan inte var någe vidare bra. Han var knappast bland de bästa. Visst, jag kan inte förneka att han är bra, för riktigt bra är han, men jag tycker att alla andra spelare är värda i alla fall lite mer uppmärksamhet,
Som jag sagt flera tusen gånger när pappa och jag bråkat om Zlatan - Vi är ett lag, inte ett Zlatan!


Sorry Zlatan, men dina trix faller inte i min smak!

Ready, steady, go!

Nu börjar det! Sverige - Danmark! Hoppas hoppas Sverige vinner! Nationaldag och allt!
Lovade ju att komma hem med minst en sak, men jag kom faktiskt hem med fem saker! (:
En bikiniöverdel och två underdelar + Tv godis, en påse till Olle och en till mig! (:
Näe, nu ska jag kolla, ready, steady, go!
Anna

Har inget att göra

Hejsan!
Nej, jag har inget att göra! Någon som har några planer för morgondagen? Inte? Isåfall, ring mig, ledig!
Mamma och pappa är på bröllop, så jag och brorsan blir ensamma hemma! Därför ska jag ordna det bästa FF partyt ever! Nej, jag skoja bara. Jag ska ta det lugnt och kolla lite på fotboll tror jag, tråkig som jag är, men vafan, det är ju SVERIGE! Johanna har åkt till sitt land, så ni får överleva med mitt bloggande! Hoppas ni står ut, Johanna är tillbaka på måndag (:
Kanske ska dra upp till vällingby? Ja, det gör jag, behöver lite shopping känner jag! Nu ska jag lova mig själv att komma hem med minst en sak! Vad det blir väntas till senare ;)
Pussar

Anna


Haha, kollade runt lite i arkivet och kolla vilken fin bild jag hittade
(Ironisk) Tänk att vi betalade en euro för denna gräsliga
bild med en...hmm..ödla?
Vid Park Guell.

Kristen Stewart

Hello again!
När jag läste Johannas inlägg om att Kristen tappade priset var jag bara tvungen att se om jag kunde hitta det, nyfiken som jag är! Hittade det också! Tycker att hon är så cool och snacka om att kunna fixa till det som hon gör i slutet!
Det skulle jag aldrig fixa! Go girl!

Ledsen för att bilden kanske inte är den bästa, men kul ändå!
(om ni inte kan se videon klicka här)

Djävulen bär prada

Hejsan!
Har ägnat morgonen åt att kolla på djävulen bär prada. Var ett tag sen jag såg den, men den är bra.
Är ledig idag, eftersom vi hade utflyktsdagen igår eftermiddags (som man egentligen ska ha idag), så det e härligt!
Sitter här i mjukisbyxor, osminkad och ful, men härligt är det!
Lite avundsjuk på Anne Hathaway som är så galet vacker i filmen! Vill se ut så! Näe, nu ska jag se om jag kolla på The hills, det e ju sista avsnittet med Lauren typ :( sorgligt tycker jag, the hills är ju lika med Lauren, det kommer inte bli detsamma utan henne!



 
Att denna lilla söta krulletott är med gör ju inte saken värre?

Anna

Fanbärare & MTV Movie Awards 2009-vinnarna



!Hola!
var uppe tidigt i morse och åkte till Brommaplan för att ta en fästingsspruta. hatar sprutor! 
Igår var klassen i Judan i ösregnet och grillade, inte kul. Vår mentor tyckte att vi inte skulle ställa in picnincen bara för att det regnde lite... Det var kallt och blött och det slutade med att jag och några andra stod uppe på grillen och värmde fötterna. Jag hade med mig kycklingsallad så jag behövde inte värma något. Sen hade jag med mej marsmallows (ofc!) vad är en grillning utan marsmallows? det är som..., hmm, sommar utan sol, eller hur? Fick skjusa Julia hem, tungt i uppförsbacken men annars var det bra, hon väger ju typ 40 kg eller nåt, inte riktigt kanske men ungefär... Fick reda på att jag, syrran, Love och Patrik ska bära fanan på skolavslutningen! det var ett hedersuppdrag enligt vår mentor men jag vill inte! Man ska stå (troligtvis i regn för vi ska vara ute) och hålla i en flagga:( Vi behöver inte hålla i den så länge eftersom vi är fyra stycken så vi ska byta efter ett tag men ändå!! Hedersuppdrag är väl ändå något kul och något man vill göra. Men jag ska göra det, pappa har mutat mej lite, hehe! men jag kräver nästan MVG i idrott av Anders om jag gör det..., hmm. han ringde nyss och frågade om vi skulle göra det.... Jobbiga Anders!! Aja, nån måste ju göra det. jag har förmej att det brukar vara 9:orna som gör det men tydligen inte... Nej, nu ska jag gå och torka håret så jag kan åka och köpa mat på barans sen, Sa Thai Cicken blir det nog, MUMS!!
Juste! Såg ni reprisen av MTV Movie Awards i går?? haha, det var så roligt när Kirsten tappade sitt pris! haha, shit va pinsamt! Jag skulle nog dö, troligtvis. Twilight vann förövrigt 5 priser. Här är alla vinnarna:

Bästa Film: Twilight.

Bästa Kvinnliga insats: Kristen Stewart, Twilight.

Bästa Manliga insats: Zac Efron, Highschool Musical 3, Senior Year.

Bästa Kvinnliga genombrott: Ashley Tishdale, Highschool Musical 3, Senior Year.

Bästa Manliga genombrott: Robert Pattinson, Twilight.

Bästa Komiska insats: Jim Carrey, Yes Man.

Bästa Skurk: Heath Ledger, The Dark Knight.

Bästa Filmkyss: Robert Pattinson och Kristen Stewart, Twilight.

Bästa Filmslagsmål: Robert Pattinson och Cam Gigandet, Twilight.

Bästa WTF- moment: Amy Poehler, Baby Mama.

Bästa Sånginsats: Miley Cyrus, Hannah Montana: The Movie.

Bästa Generation award: Ben Stiller.

Kram Johanna


Jag får panik!

Hejsan!
En liten ny grej på bloggen är (tråkigt nog) precis som alla andra bloggar, dagens outfit.
Här är från Vällingby igår!


Tröja, Gina
Shorts, H&M
Solglasögon, accent
Väska, H&M
Skor, Carros



Linne (under, H&M)
Linne, Gina
Shorts, avklippta
Väska, Gina
Skor, skopunkten
Solglasögon, Carros


Haha, jag ser ju ut som en jätte jämfört med Johanna!



Dagens
Linne, JC
Kofta, JC
Jeans, Cheap monday
Skor, skopunkten

Anna

Jag hittade den!

Hejsan!
Ja, jag hittade kameran efter lite jordgubbar som gjorde susen (:
Här är i alla fall lite bilder!
Anna



Johanna hittade en fin klocka!
Svårt att inte passa tiden med denna snygging!

Donken freak nr. 1. Nej, jag skojar bara!
En är faktiskt min!

Kofta i rosa eller grå, vilken var finast?

My lovely shoes <3

Arg!

Fan! Man hittar ingenting i detta himla huset (speciellt inte i mitt stökiga rum!) Just nu letar jag efter kameran och tänkte lägga upp lite bilder. Wish me luck! (Fan, det skulle jag inte sagt, nu kommer det att gå dåligt)!
Anna

Sommarstress kanske?

Hejsan hello!
Det var verkligen inte min dag idag! Allt gick typ fel! Okej, nja, allt var väl lite och ta i.
Men jag var ju bara sååå nära att få MVG i teknik (hur jag lyckats med det har jag ingen aning om dock), och jag blev helt galen på syslöjden! (orkar inte räkna upp alla svordomar som sades under den lektionen!), och ja, nu kommer jag inte på så många saker, men dagen har i alla fall varit lite...ja...fel? Kan man säga så? Kanske beror på sommarstress, om det finns något som heter det. Fast egentligen är allt väldigt lugnt just nu. Betygen är i stort sätt satta och det är bara sex dagar kvar! Lovely! <3
Jaja, nu ska jag inte sitta här och slösa bort eran förhoppningsvis roligare vardag. Själv ska jag nog kolla om nya the hills avsnittet är uppe!
Pussar Anna


17 borta 4 kvar

Nu har jag ätit 17 st smådaim och det är 4 kvar.... jag är hopplös...

Johanna

bäst betalda modellerna

1. Gisele Bündchen, 193 miljoner kr.

2. Heidi Klum, 124 miljoner kr.

3. Kate Moss, 66 miljoner kr.

4. Adriana Lima, 62 miljoner kr.

5. Doetzen Kroes, 46 miljoner kr.

6. Alessandra Ambrosio, 46 miljoner kr.

7. Natalia Vodianova, 42 miljoner kr.

8. Daria Werbowy, 35 miljoner kr.

9. Miranda Kerr, 23 miljoner kr.

10. Carolyn Murphy, 23 miljoner kr.
 

Mina favoriter: Heidi Klum (hon pratar ju skitkul!!) och Miranda Kerr (hon är supersöt! vem skulle inte vilja se ut som henne?)

Vilken är din favorit?

Johanna


en lista kanske kan muntra upp mej....

DAGENS

Humör: fan så kommer den frågan. deppigt, vet inte varför... :(
Borde: Sluta äta daimen...
Frisyr: Flätor, haha pocahontas!
Klädsel: Brun tröja och mörkblå jeans
Smink:  Nada, tog just av det;P 
Planer: Sluta skolan!
Låt: Hurtful - Erik Hassle
Vill ha: SOMMARLOV
Längtan: Okej, det här kommer att bli tjatigt men sommarlov!!
Fundering: ungefär 138590385906 st men annars är det okej
Beroende: haha, ingen anning....
Roligaste: anna idag på syslöjen när hon sydde knapphålet, haha!
Jobbigaste: Cykla hem i ösregn.... :(
Personer: friends
Saknad: Solen, vem har dödat en spindel så det började regna?? 
TV-program: Måste se MTV Movie Awards på torsdag (19.05 på MTV)
Köp: Inget, senaste köp var läppglans 
Godis: haha, daim:D
Lunch: Hamburgare i skolan
Middag: Lax och potatis hos farmor
Träning: Cyklade till skolan, farmor och sen hem, jobbigt i ösregn... :(
Läsning: Hmm, engelsk tvprogram på tv:n, slöis!
Nyttigaste: hmm, definitivt inte daimen jag proppar i mej nu, skulle tro juicen jag drack i morse:P
"Åh nej!": Det ösregnar!

Johanna


deppig... "/

hejsan!
Sitter och tröstäter daimen jag fick av min farmor. inte för att jag är ledsen jag är bara lite nere fast dagen har varit bra. Fick reda på att jag kommer att få vg i teknik och mvg i fysik:D (om det inte var tvärtom...) och det är ju bra. Annars har det inte hänt så mycket. 9:orna i skolan har bal idag (1 år kvar till min tur, LÄNGTAR!!) ni ska se bordet framför mej, det är fullt av daimpapper.... Aja, det är ju inte så roligt att läsa det här eftersom jag itne är på skrivhumör så jag ska sluta. ha det bra! juste, snart kommer min nya cardigan som jag beställde från h&m, lägger upp bild när den kommer;D

Johanna


p.s: anna har inge armmuskler fast hon säger att hon har det, jag lovar! hehe. ds.

Så fint!


Vill du byta hår med mig LC?

Kommer inte på någon rubrik...

Hejsan!
Nu har jag suttit i ungefär fem minuter och nej, jag har fortfarande inte kommit på någon rubrik.
Blev lite konstigt med inlägget innan som inte kom upp igår.
För  någon timme sen unnade jag mig en riktig skönhetsbehandling! Jajjamensan!
Johanna och jag var ju i Vällingby och jag kom hem med en peeling och ansiktsmasker (2 pack) För 10 kr styck! 
Woow! Sen köpte jag hårspray (rea, 29.50 kr, H&M) och nagelfilar. Måste säga att jag gjort ett par riktigt bra köp idag.
Fick även tillbaka en uppsats i svenskan. Göran var nöjd med mig, så det var bra! Han läste upp några uppsatser, och självklart var min med där av de slumpade! Suck, han läste ju typ upp det värsta som jag gjorde precis innan det skulle lämnas in. Usch..aja, dagen har varit suverän, slutade ju kvart i ett idag, yey!

Ska testa och se hur många timmar jag behöver sova per natt också till sommarlovet!
Man ska gå och lägga sig samma tid i fyra dagar, vakna utan att ställa någon väckarklocka. De första tre dygnen vilar kroppen ut sig och det fjärde dygnet ska man räkna hur länge man sovit, och det är så länge man ska sova, t ex. man går och lägger sig kl. 10 och vaknar 7 på morgonen, då ska man sova (räknar noga med fingrarna) nio timmar. Bra va?
Sen om det funkar är ju en annan sak...
Anna


En liten puss till alla våra tustentals läsare, haha.  
Har varit lite dålig på att lägga upp bilder, men imorgon
kommer bilderna från idag!

Våran nya nationaldag

Hello och grattis till alla mammor!
Kanske ska vi ta och införa en ny nationaldag? Mors dag, Robin Söderling vinner mot Rafael Nadal (yes, jag har aldrig gillat den mannen) och sen vann ju Zlatan skytteligan (inte för jag är något fan av Zlatan, snarare ofan) men han är ju trots allt svenne ;)
Om man tittar tillbaka på tidigare inlägg så ska jag säga er att jag har muskler, så det så! Det syns ju bara inte lika mycket på oss tjejer, är det inte så?
Sen tänkte jag också ta ut lite citat ur tidigare inlägg också (bevis på att Johanna inte kan stava)
"Anna har varit i kyrkan och oroar sig för att få ett blåmärke på knät till skolavslutningen (hon skrev först skolaavslutningen) och tycker att jag stavar som en kratta, taskgt... :( Jag stavar inte dåligt"
Haha, jag har bevis!!
Imorgon ska jag till vällingby med Johanna och jag ska se om jag kan hitta ett par skor!

Obs!
(inlägget som skulle visas igår, men det kom visst inte upp! Var bara tvungen att försvara mig!)

more läppglans!

hejsan!
Det är skönt att det har blivit varmt men jisses, nu känns det helt plötsligt väldigt varmt. Kroppen har inte riktigt vant sig vid värmen än... "/ Idag har vi haft redovisning i so. jag och anna babblade om Australien och det gick väl bra. Slapp fysiken så jag slutade strax före ett:D:D Anna och jag drog upp till välligby och shoppade lite... hehe, eller inte. jag köpte ett läppglans. helt onödigt eftersom jag har för många redan men jag älskar verkligen läppglans. denna gång blev det ett läppglans från h&m.  
Imorgon blir det back to school och då är det endast 1 vecka kvar till sommar lovet!:D:D:D 1 vecka!! fatta, det är ingen ting typ. eller 7 dar..., nej 1 vecka låter mindre så vi säger så. hela sommaren är uppbokat med landet, läger, Rhodos, kompisar och såklart sol och bad:D:D
hare bra tills imrogon!
förhoppningsvis lägger anna upp bilder från v.by, kanske, kanske inte.. "/

Johanna

New Moon Trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Jag hejar lätt på varulvarna. Jacob (1.26), jisses, så himla snygg!!! kan knappt vänta till premiären!! ahh!

Johanna

RSS 2.0