Först: rolig föreläsning Snart:Hard Rock café


Hejsan! Sitter här och har duschat och målat naglarna. Ikväll blir det Hard Rock café med tjejorna i laget, ska bli skit kul! Ska åka t-banan med Fanny, Fanny, Hannah, Linn och Anna och sen möter vi upp Malin, Emma och My för att sen åka till Odenplan och möta resten. har varit på hard Rock café en gång tidigare och det ända jag mnns var att dom hade väldigt god choklad glass, hehe...

Ida var det en kille som föreläste om droger och han var skit kul! Föreläsningar brukar vara jättetråkiga men hans var jättekul för han hade själv använt droger så han visste vad han pratade om. Jag trodde det skulle komma nån torr typ som hade fördommar om oss ungdommar och gnälla på oss att inte använda droger. Föreläsningar blir alltid så mycket bättre om den som pratar har erfarenhetar och är roliga. jag tror inte jag har skrattat så mycket på skit länge, han var super kul. Hela bänken som jag satt på skakade för att alla skrattade så mycket.

Johanna


samhällsekonomi

Sitter och pluggar samhällsekonomi som är prov på torsdag. Egentligen är provet imorgon men då ska några komma och prata om droger så vi fick skjuta upp provet, åh, nej vilken otur.. hehe. Sen tog min engelska lärare bort engelska grammatikprovet nästa vecka. YES!!! TACK SÅ MYCKET!! Hatar verkligen grammatik prov! ursh!! fy bubblan va jag hatar dom! Fattar absolut ingenting när det kommer till grammatik. Frivillig privatlärare någon?? Aja, nu ska jag upp och trycka in resten av samhällsboken i huvudet och hoppas att det inte läcker ut. ha det bra!

Johanna 


Hjälp! Jag drunknar!

Hejsan!
Ja, jag håller på att drunkna. Och då pratar jag ju såklart inte om det riktiga vattnet, eftersom det e ruggigt kallt ute nu. Nej, jag pratar om alla dessa läxor och prov! Men jag har nu tagit en paus från läxläsandet ett tag och bloggar lite. Känner att jag börjar bli dålig på det! :o  Ajja, nu ska jag, tråkigt nog, iväg till böckerna igen.
Samhällsekonomi på torsdag och jag börjar äntligen fatta! Övar jag lite till bara så tror jag faktsikt att jag kan klara dethär! wiee :) Ska bara inte hoppas på för mycket nu.
Dagen har väl bara varit en i mängden. Kan inte komma på något speciellt. Skola, skola, skola. Blä, blä, blä...
Jahap, då var det bara back to business,
pussar Anna


sovmorgon

hejsan! Sitter är och ska snart gå upp och packa väskan. Det är kallt ute ida:( Snart kommer hösten och man måste ta ner dunjackan från vinden, hmm... har faktiskt plattat håret ida, brukar ALDRIG göra det men ida kände jag för det. Fast det kommer nog försvinna när jag cyklar, skit också.... aja, bye bye!

Johanna

dagens outfit

Tröja - Gina, Kjol - Gina, Strumpbyxor - Lindex + armband från bla grekland, Lindex mm och klocka.  Måste nog ha halsduk också, det är svinkallt ute!!

Johanna


ögonen svider!

Har åkt på nånting som gör att mina ögon svider och har svullnat upp så ni som ser mej i skolan ida, jag är inte misshandlad jag har bara använt/ätit/vad vet jag nånting som jag allergisk mot:( Förra veckan var det ögoninfektion eller nåt och nu det här. Vad har Gud emot mina ögon?? Aja, ida är det sovmorgon så jag börjar inte förän 9.40:D Anna kommer snart tror jag. Juste Jossi ringde Carro och sa att hon hade fått en hamster... Ja, vad säger man om familjen Mårtensson Wallin?? den nya familje medlemen hater iallafall Dexter:P Gulligt namn!

Jossis nya hamster vid namn Dexter. bild från syrrans blogg/jossis blogg

Johanna

dagens outfit

förlåt för en dålig bild:(
Stickad tröja- JOY, Kjol - Gina, strumpbyxor - H&M troligtvis.

Johanna 


dröm mobilen


Kan nån vara snäll och ge den här till mej??

Johanna


accessoarshopen.se

Y968 Ann Marc - SvartY995 Angie Svart - Jouels
Vill ha!!

Johanna


snart träning

Snart är det dags för träning, sista träningen för denna säsong troligtvist. Vi kanske kommer ha träning i vinter men annars är det slut nu. tråkigt. kommer inte träffa de flesta förän när nästa säsong börjar igen eftersom hälften bor nånstans ???. men vi har en träning kvar och Hard Rock café på Onsdag:D:D längtar! aja, måste börja byta om. pussss


Johanna


Trötter

Hejsan!
Efter att ha spelat match och idag stått för trerättersmiddag tillsammans med Olle (blev faktiskt riktigt gott!)känner jag mig lite sådär lagom utpumpad. Mina torra linser gör ju inte trötthetsefekten sämre direkt heller? Och klockan är få se nu...bara 23.04, börjar jag bli gammal och skruttig, eller är det bara linserna som egentligen borde ligga i linsförpackningarna nu? Hmm..alternativ nummer två låter lite trevligare.
Imorgon blir det plugg med Johanna. Fan va tråkigt egentligen. Plugga en helg?! Nä, det låter fel!
Men eftersom provet är på onsdag och jag varit dålig med pluggandet får jag skylla mig själv och ta igen det under helgen.
Ajja, nu ska jag ta ur linserna sen får vi se vad jag hittar på i min ensamhet..
Anna

målpass

Hejsan! ida var det sista matchen i sanktan. Skönt att det inte är fler matcher faktiskt, det tar upp en hel dag:/ Jag gjorde faktiskt en pass till My som gjorde mål. Jag som är back i vanliga fall är riktigt stolt:D Fick en superbra pass av Fanny (L) som också var väldigt stolt att hon hade passat mej XD Imorgon blir det plugg med anna, jag har gett mej Fan på att få bra betyg på so provet så jag måste plugga. Glömde min mobil hos min tränare så det är borta, hoppas hon inte kollar mina sms... :/ Längtar till Onsdag, då är det avslutning på Hard Rock café, tar med kameran och fotar lite. pusss

Johanna

match imorgon

Hejsan! Skola ida, hade redovisning på son som gick bra. På eftermiddagen var det orientering och ni har säkert läst hur otroligt bra det gick för Anna. För mej gick det oväntat bra förutom mina piss knän som börjat göra ont igen:( När jag var klar sa Anders (gympaläraren) att jag skulle springa och hjälpa Carro som precis sprungit förbi. Jag sprang åt det hållet som han pekade och gissa vilket håll Carro kom ifrån sen? Från ett helt annat håll såklart. JAg gick runt där i skogen och ropade efter Carro men det ända jag hittade var träd och stenar. Sen kommer Love och säger att Carro hade kommit tillbaka och att Anders hade bett honom att hämta mej... Ja, vad säger man? Tack Anders för lite extra motion som om jag inte hade fått det efter att ha sprungit runt i skogen 1 timme!
Ikväll blir det mys framför tv:n. Jag har faktiskt börjat sticka (tantvarning! menmen). Det har redan blivit 3 hål som kom dit på ett mystiskt sätt...hmm... Imorgon är det sista matchen för säsongen, gud va skönt! Denna säsong har verkligen gått åt helvete! Ska kanske börja gå på friskis&svettis igen (tantvarning igen!!). Gick på det när fotbollssäsongen slutade och det var faktiskt väldigt skönt måste jag säga och det ligger nära, max 5 min bort:D Aja, nu är det tv som gäller! ha det bra!

Lägger in en bild på Jay-Z, han är ju i Sverige! Han nya låt med Rihanna och Kanye West är verkligen skitbra! Finns under kategorin "video/trailers".

Johanna


snyggaste tvillingarna


Visst är vi dom snyggaste tvillingarna på hela jorden. Bilden är tagen den dan vi hade spex.


Vilse i skogen

Hejhej!
Har inte bloggat på ett tag, men svaret på varför jag inte gjort det är att det är att det inte funnits något att blogga om. Men nu bloggar jag igen! Bättre sent än aldrig, lixom?!
Ska i alla fall börja laga mat nu. Mamma och pappa e på opera och lillbrorsan på disko, så jag hittar väl på något enkelt till mig själv. Sen blir det chips och sånt allmänt myys♥

Dagens händelse: Jag och Jennifer gick vilse i judarn skogen... orientering är inte vår grej..hmm? Ajja, jag är tillbaka!
Veckans händelse: Jag har skaffat facebook! När till och med släkten börjar tjata på en känns det som ett måste, va?

Anna 


Hunt Chris Brown tonight


Parodi på Run this town - Rihanna feat Jay-Z feat Kanye West. Bästa dissen till Chris Brown om misshandel mot Rihanna


ingen lust

Har ingen lust att blogga ida. Har absolut ingen inspiration alls. orkar inte skriva vad jag gjort ida för det kan ni väl lista ut. Det är ju Torsdag så alla går väl i skolan ida förutom dom i Afrika kanske. Tänk att inte få gå i skolan, tänk att behöva börja jobba när man fyllt 10... Stackars dom. Man kanske inte ska klaga på sitt liv här i landet lagom, det finns faktiskt dom som har det värre...

Johanna

hjälp!

Ni vet kanske om att jag ska ha svenska tal snart. Hade valt att prata om svininfluensan men nu visade det sig att en annan i klassen ska ha det också och hon ska ha imorgon och jag ska ha om 3 veckor... någon som kan komma på vad jag ska prata om??

Johanna

JISSES!

sitter och chattar med anna. hon vet inte vem Rapulsen är!! herre gud var var du under din barndom?


barnvakt

Tjena! Idag var det dags att hämta lillgrannen Vera. Hon går på ur och skur dagis i parken precis brevid mej så det var inte så långt att gå. Problemet var bara att hon var i en skog som jag inte hade en anning om var den låg så jag fick fråga en annan som bor på vår gata. Tack för hjälpen! Vera hade på sig regnbyxor, regnjacka och en sån där regn mössa och gummistövlar så hon var riktigt söt med andra ord. Vi gungade lite i parken innan vi gick hem och kollade på Rapulsen i Barbie version. oj, va bra den var! Jag var tvungen att plåstra om henne också för hon hade ett minimaliskt sår på ena fingret som verkligen behövde ett plåster, naaw, gulligt! Hon har också ett grymt ordföråd som består till mesta delan av ordet "faktiskt" som hon säger ca 10 gånger per minut. Sen kom Tove hem (typ 11-12 år) och var med. Tillslut kom Helena (mamman) hem super svettig för hon hade cyklat från jobbet. Albin (6-7år?) skulle vara hemma hos en kompis men hade sagt: "jaha, Henrik är ju kul men jag saknar Johanna", naaaw! gulligt!! Måste vakta dom igen snart, dom är verkligen världens gulligaste grannar!

Denna otroliga film såg vi, har aldrig sett Rapulsen har ni? Jag var ett troget Astrid Lindgren fan när jag var liten:P

Vera hade många fina Hello Kitty plåster att välja på.

Johanna


Sovmorgon x2

Hejsan!
Idag har vi sovmorgon + att vi inte har någon SO, så jag börjar inte förrän 10.45, snacka om soft ;)
Så morgonen har jag spenderat framför Vakna med the voice. 
Idag ska jag försöka skriva klart mitt tal, eller i alla fall börja på det så jag kan vara riktigt förberedd.
Men nu ska jag göra mig i ordning, blev inte mycket till inlägg, men jaja.
Vad ska jag berätta? Helgen var bra och den har varit lång! Underbart med helg!
Anna

hemma gjord frukost

Imorse var jag riktigt duktig tycker jag. Gick upp ganska tidigt och gjorde en omelett till frukost. Det blev väldigt gott, måste göra det igen! Sen ringde jag Anna som lät som en zmobie på sömntabletter och frågade om hon kunde komma över så vi kunde göra so läxan tillsammans. Efter det fotade vi även bilder till bilden på fredag. Det ska vara siluettbilder men det är halvt omöjligt att få några bra men men jag har en vecka på mej. Grannen frågade om jag kunde sitta barnvakt åt minstingen Vera på Tisdag. Självklart kan jag det. Ska hämta henne från dagiset som ligger ca 30 sek från mitt hus i parken så de blir ingen supervandring direkt. Sen får man ju alltid lite extra cash i plånboken så det gör jag mer än gärna + att Vera är megagullig:P Imorgon blir det skola men ingen so så jag börjar inte förän vid 11 eller nåt sånt:D

En omelett med ägg, potatis och skinka + ketchup ofc med en kopp med juice.

Johanna


hemma

Hejsan! Har spenderat 2 timmar vid Brommaplan för loppis. Åkte t-bana dit och gissa om jag precis missade t-banan eller inte? Självklart gjorde jag det så jag fick stå på perongen i 10 minuter:( Försäljningen gick bra:D En gubbe lyckades pruta från 100 till 20 och sen gav han oss bara 17 för vi orkade verkligen inte med honom. Jävla ******* säger jag bara! När klockan blev 14 gick jag och syrran till Donken och åt lunch innan jag åkte hem igen. Ikväll blir det VMA och godis.

jag körde på naturliga johanna idag för jag orkade inte hålla på och sminka mej.
Lockade håret imorse men det syns inte på bilden:(

Johanna


H&M <3 Jimmy Choo


smyg titt på samarbetet mellan H&M och Jimmy Choo. Vad tycks?


Loppis!

Tjo!
Vid två ska jag vara vid brommaplan och agera säljare! Världens bästa 9D ska tjäna in pengar till Polen i Januari, ni kommer väl och köper? ;) Loppiiiis!
Ikväll blir det reprisen av VMA med Johanna óch Carro, men nu ska jag klä på mig och kanske öva lite SO. Har prov vecka 40, så ja, övaöva!!

Ps. Jag har träningsverk i ARMVECKEN (?!) från igår!

 


Peppad

Hejsan!
Fredag idag och jag är på BRA humör! Friidrotten idag fick mig lite att piggna till och det var riktigt kul, fast nu är jag helt slut i mina armar (konstigt eftersom vi sprang ganska mycket?)
Pappa sa att jag ju kunde satsa på friidrott, men det känns lite sent nu, 15 bast. Nu slutar de som fattat att de aldrig kommer att bli någon ny Carolina Klüft, ska jag då börja? Nja, det känns lite fel.
Hade dock tappat min ENA sko i nån backe, så jag fick va barfota. Inte så härligt, mina fötter gjorde ganska ont efter tre sextiometerslopp...aja, det gick bra i alla fall.
Ikväll blir det bara slappande och härligt med helg! Känns som jag aldrig längtat så mycket efter helg förut!
Nu: äppelkaka! MUUMS!
Anna

dagens outfit


Rosa/rött tröja - ny från H&M, Vitt linne - Indiska, Jeans - Crocker, halsduk - Gina

Johanna


Helt slut

Jag är helt slut i benen. Igår cyklade jag till skolan, hem igen, till Judan, sprang 3 varv, cyklade hem till farmor och cyklade hem igen och idag cyklade till skolan, cyklade till Ängby IP med Hanna på pakethållaren, hade friidrott i en timme och sen cyklade jag hem. + att min idrottstränare tror att jag kanske har benhinneinflamation. Förstår ni hur mina ben mår? Dom mår skit rent ut sagt! Ikväll blir det lungt framför tv med familjen med chips. Ibland behövs sånna dagar. Snart är det middag, räkor (mums) men innan måste jag hitta fakta om Tjajkovskij (en känd kompositör som bla skrev Svansjön) till musiken. Valde honom enbart för att han har skrivit musiken till Törnrosa, hur töntigt det än låter. Ha en bra kväll och ta det lungt om ni inte vill sluta som mina ben... xD
Pjotr Tjajkovskij, målning av Nikolaj Kuznetsov.
Denna snygging ska jag skriva om

Johanna


...

Känner mig nere.
Usch alltså. Det känns som om all min drivkraft blåst bort och kvar står jag här och är inte taggad för något.
Vill bara sova igenom några dagar och sen vakna upp igen och vara fit for fight!
Jag känner mig inte sugen på att blogga, inte plugga, det känns till och med som om jag skiter i mina vänner, men jag vill bara att ni ska veta att det gör jag inte!
Men jag orkar bara inte klistra på dedär fejkade leendet, som alltid måste finnas där. Alltid ska man vara glad. Alltid ska man vara positiv och trevlig. Jag orkar inte!
Ikväll ska jag se idol, sen ska jag fan gå och lägga mig och sova bort denhär dagen. Den här dagen är inte värt något. Bara en i mängden som jag tänker lämna till det förflutna.Slänga i en papperskorg och låta den ryttna bort..

Anna 


skoljogg

Hann lägga upp lite bilder igår iallafall:D Kom hem från träningen och syrran satt vid datorn så jag snodde den lite snabbt;P Träningen var bra. Vi spelade småmatcher och mitt lag bestående av: mej, Steffi, Josefin, Amanda och Anna sög i början men i slutet kom vi tillbaka och kom 2 av 3 lag. Det blev straff så vi fick springa snabbt till halva planen och tillbaka tills att det lkag som vann hade joggat ner. Gissa om dom gick eller sprang? gick såklart. Fick reda på att på onsdag om 2 veckor ska vi åka till Hard Rock Café som avslutning. Har varit där en gång förut och dom har jättegof chokladglass:D:D Idag var det skola till lunchen sen ska vi samlas igen 14.45 för att ha skoljoggen (springa och samla in pengar till barncancerfonden). det blir 3 varv runt Judan och sen hem duscha och sen till farmor för middag. Ha det bra!

Visst var jag fin när jag skulle ut och springa.
Tights - Stadium, Jacka - BP, Lovika vantar, Halsduk - Gina

Johanna


backstage


Typ såhär blev bilden, vackert va? Jag står som 4:de person från vänster längst upp XD

Liz som emo

Älskade Jenni och jag. Ser ni min snygga percing i läppen?

Örn goes sexig fjortis :P

Är inte min klass underbar? Tack Carro och Liz för bilderna:D

Johanna


MTV VMA reklam med Britney och Russel


Är den inte lite rolig?


jag som emo

ja, idag var det som skrivet dags för spexfoto för klass 9D. Det blev väldigt bra tror jag. Jag stod på emosidan vid Liz och Omid. alla var med förutom Stefan och Martin (som inte ville vara med:( och Hanna som var sjuk. Amanda blev hälften emo och hälften fjortis. Tjejerna trängdes på stora toaletten och vi fick sitta med sminket på So för vi var tvungna att springa till fotografen sen. Vår syo kom in och skulle prata om gymnasium och måste ha trott att vi var freak eller nåt. Lägger upp lite "backstage" bilder imorgon men här är iallafall en bild på fina lilla jag om emo.

Jag intar emo pose. Jag var blekare förut men det försvann"/
Kläder mm: Tokio Hotel tröja, jeans, läpppercing, nitmarband, bellas convers.

Johanna


Åh som jag längtar!!!!

Ännu en trailer och det får mig ännu mer att längta till 20 november! gaah!

Fjortis!

hejsan!
Chattar med Johanna just nu. Jag leker fjortis och hon fattar inte ett dugg vad jag skriver :P
Skulle egentligen öva engelska, men ja...det gick ju som det gick...
såg ni svenska hollywood fruar igår btw?!
Haha, vilka problem man kan ha! citat: Nu har jag pratat skit om Pamela, och jag tror inte hon kommer", "jag måste gå bakvägen och det e ju lite skunkigt"... ahhahaha! 



ANNA


Ska jag bli emo nu eller?

Hejsan! Skolfotot var idag och det gick smärtfritt. eller nästan. mina öron höll på att spricka när någon, jag nämner inga namn men jag tror personen vet själv vem HAN är, smällde en ballong. SÅ det belv iallafall en bild som jag blundade på, jippi:(
Ensamfotot gick också bra, behövde bara ta ett. yea, först gången jag bara behövde ta ett, brukar alltid behöva ta typ 3, 4 eller nåt, *stolt*. Imorogn får klassen (Efter mycket tjat) göra spexfoto! JIPPI!!! Vi ska ha "Emo vs Fjortis tema" och gissa vad jag ska vara? Emo såklart, eller inte... Ska ha på mej en TH-tröja och Julias paestina sjal. Sen skulle Hanna hjälpa mej med sminket. Brukar inte sminka mej med supermycket kajal annars men det blir säkert snyggt, eller? Aja, ni få se sen. Jag kan försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan ta lite bilder. Nu ska jag fortsätta göra engelskan, ha det bra!

sökte på "emo" och då kom den här bilden upp. Är det såhär jag kommer se ut efter att hanna har gått löst med sminket?
Johanna


SHITSHITSHIT!

Faan!
Nu måste jag leta reda på en av nitarna till mitt nya linne, för den har redan lossnat!
Hmm..var kan jag ha lagt den?! I hallen? Matbordet?
Ahha! Där ligger den! på skrivarn! :) hmm...? Konstigt inlägg det blev nu?!

Idag var det i alla fall skolfoto. Hoppas det blev någolunda bra (jag tror inte jag blinkade i alla fall..)
Tänkte bara säga sorry för mina inlägg som förmodligen inte är så roliga.
Men jag har helt tappat lusten till allt. Jag orkar inte blogga, känner mig inte taggad över alla läxor vi får. Känner mig helt enkelt seg. segare. Anna.

nä, ska göra matteläxan nu och sen smaska i mig kladdkaka :) mohaha!

Anna 


WTF Kanye?!?!?!


Taylor Swift tog emot pris för bästa kvinnliga video på MTV movie Awards inatt. Under tack talet så kommer Kanye West upp och säger att Beyonces video är mycket bättre. Va fan! han kan ju inte bara komma upp och säga att det var fel person som vann! tur att han inte fick vara kvar och var tvungen att gå. Jävla idiot!

Johanna


Frukost

Hejsan!
Sitter och äter frukost just nu :) Sovmorgon <3
Helt knäppt hur många gånger telefonen kan ringa en morgon. Säkert 5 gånger har den ringt! Och det värsta är att det inte var nån som svarade, så jag har fått mig en aning annorlunda väckning bestående av min klackskoringsignal...
Ajja, bloggar kanske när jag kommer hem, men idag är det i alla fall framför allt läxor som gäller! Plugg,plugg!
Tråkigt, men jag måste.
Nä, nu ska jag göra mig iordning.
Kramar Anna


Hetaste telefonen jag har va?!

Träning

Hejsan!
Åt för en halvtimme sen ungefär, riktigt gott! Pasta med skaldjur :D
ska snart dra iväg på fotbollsträning, Johanna kommer och hämtar upp mig 20 över 7, så jag ska börja byta om snart. Ska bli skönt och springa av sig lite, flumigt var det hos Carro xp
Missar tyvärr topmodel, så jag kommer få se repriserna på lördagarna..
nä, nu ska jag göra nåt vettigt, som..typ städa mitt rum som redan blivit stökigt igen (städade i torsdags).

puss Anna


Stark saknad. Frankrike i somras


Anna och Carro on tour!


Kom  hem från Vällingby för ett tag sedan. Var där med CarroSötis och vi shoppade inför skolfotot på tisdag.
Linnet och örhängerna som ni ser på bilden följde med hem och kommer att stormtrivas i min garderob!
Linnet kommer ifrån Lindex och örhängerna från Indiska.

Vi lunchade också på Passagen i Vällingby C! Myspys!

mums!


ny kofta

Var i V.by ida med Mamsen och fick hem en ny "kofta" från JOY. Vad tycker ni? Det syns inte lika mycket i verkligheten att den är "genomskinlig" eller vad man nu ska säga...

Johanna


bilder från igår

julia sitter och väntar på att hennes skitsnygga kusin ska svara på vårat SOS.


jag och Julia.

Vi kollade på en Sverige karta och försökte hitta Skellefteå. Det visade sig att den låg längre upp än vi todde, mycket längre...:(

Mer bilder blev det tyvärr inte:( Lovar att fota mer nästa gång!

Johanna


Dagen före idag.

Hello! Ser att jag inte skrivit på länge nu, men nu skriver jag igen.
Ja, dagen före idag (gårdagen, för er trögfattade) spenderades, som Johanna skrev hemma framför TV:n i mitt vardagsrum med chips, ostbågar, godis, cola och fanta. Mums ;)
Vi tittade lite på film och även kändisjungeln, fast jag vet inte om jag tycker att det var så värst roligt....känns som ett program som "Nu-sätter-vi-kändisar-i-en-jungel-för-att-tjäna-pengar".
Sen när alla gått tittade jag på flight 93 och lite pirates ;)
Gud, flight 93 måste nog vara en av de sorgligaste filmer som finns. Men bra är den.
Ikväll kommer det gäster, för min pappa fyller år idag!
GRATTIS TILL HONOM! <3

kram Anna


Att detta hände är helt ofattbart. Sånt som bara händer på film....

filmkväll

sitter hemma hos Anna med Carro, Jossi och Julia och kollar på film. Vi har ätit pizza och pratat om Julias skitsnygga kusin<3 har sett bilder sen Julia var i England med honom, jisses. HOTTNING!! Vi tvingade Julia att skicka ett sms och säga att vi tycke att han var snygg och att vi ville veta hans mail. Han svarade: "Jag vet;P". Självförtroendet är ju bra iallafall XD Fast han ville inte säga om han hade msn och vi har kollat så han har ingen facebook heller:( Han måste tro att vi är galna och klängiga tjejer, haha!

Johanna

bild från paddligen


ser ni mej??? det är jag som sitter med solglasögon till höger:D

Johanna


kan ingen komma och stoppa mej?!?!?!

Nu har jag ätit Ben & Jerry så jag mår ÄNNU mer illa än vad jag gjorde innan:( Varför kan ingen komma och stoppa mej?!?! Ska jag behöva sätta lås på kylen?


Kommer inte på en rubrik så det får bli såhär...



Hejsan! Hann inte blogga igår för det var träning"/ Åkte med Anna till Stora Mossen där vi trodde att vi skulle träna men det visade sig att vi skulle vara på ett annat ställe. wops! Tränarna hade tydligen skickat ut mail om det men det hade jag inte läst på väldigt länge... hihi:P Ida har vi inte gjort något speciellt. Satt bredvid syrran på matten för killarna jag sitter brevid är omöjliga. Det går inte att koncentrea sig! Dom tar mitt sudd hela tiden, slänger sig över min del av bänken för att ta grejer av varanndra och pratar HELA TIDEN! Nu fick jag stå ut med Örn som sa att han hade gjort läxan hela lektionen istället, jippi..."/ Bakade på hemk. det belv harmburgare bröd så nästa gång ska vi troligtvis baka hamburgare. Nej, nu ska jag ta och äta upp min Ben & Jerry glass som jag köpte igår och gå upp och titta på Top Model 4 som jag sett ungefär 3952 förut. ha det bra!


Mamma har börjat premenerare (hur fan stavas det!!?!?!?) på chic åt mej och syrran, tack Mamma!!

Johanna


dagens outfit


Skjorta -Race Marine, Jeans - H&M, Klocka - Guess (konfirmatonspresent), Armband (syns inte) - Lindex, Rhodos.

Johanna


Nu har jag börjat skriva!

Wihuu! Nu kan jag äntligen börja med svenskan på riktigt :D
Huvudvärken jag hade tidigare har i alla fall gått över, så det var inte svininfluensan som Johanna konstaterade ;) hihih...blev dock ingen sprigning idag, p ga. just huvudvärken. Jaja, efter maten blir det matte och spanska sen Wipeout eller idol, kan inte riktigt bestämma mig... "/


Rihanna feat Jay-Z feat Kanye West - Run this town



Johanna


god morgon

Har suttit och tittat på "vakna med The Voice" där dom diskuterar om Lady Gaga är tjej eller kille eller både och. Kolla på The Voices hemsida för mer. Sitter och lyssnar på Jay Sean feat Lil Wayne - Down, skitbra! Ida blir det skola som vanligt och sen blir det kanske en springtur med Anna, måste träna upp konditionen! Ha det bra!

Johanna


Älskar dej!


tagen från carros blogg


tvingad att skriva

ligger här på mitt rum och försöker skriva en bra text om svin influensan medans syrran sitter i källaren och klagar på att jag aldrig bloggar men ska jag skriva varje dag:" idag har jag varit i skolan , oj va kul det var!". nej det blir bara tråkigt men jag kan säga att Carro fick värsta skrattutbrottet vid middagen när hon skulle berätta om nån lektion. haha, har det på film, ska jag skicka in det till Americas funniest home videos? det skulle lät vinna! haha, min syster är så söt. har ni tur så kanske jag lägger upp den nån gång. imorgon blir det mera skola. Juste, fick reda på att vi har skolfoto nästa vecka:D hoppas vi får ha spex! några 9:or förra året hade med ciggaretter och sånt så då sa dom att man skulle ta bort det. Noo, jag har längtat till spexet. det är ju det som är kul! aja, nu ska jag fortsätta med min svin influensa text. ha det bra!

Johanna


Känner för att träna...

Hejsan!
Halv åtta är det träning och jag känner verkligen att jag vill gå, men pappa har förbjudit mig... :(
Har fan inte rört en fena sen i fredags och jag känner mig så otroligt lat.
Imorgon är det skola som gäller, suuuperroligt! Nää, jag skoja, tur att vi har sovmorgon..
Btw, pappa har bakat bullar :D Goda är dom! Blir perfekt till topmodel om 1 timme och 20 minuter....can't wait ;)

Kram Anna

mål på övertid

jag brukar inte gilla Zlatan. Han är säkert jättebra annars men när han spelar i landslaget brukar han suga men igår. TACK ZLATAN!

Zlatan gör mål på övertid! Hittade ingen video utan reklam så ni får leva med den;P

Johanna


20 november

Längtar till den 20 november för då har New Moon premiär. Taylor Launter (Jakob Black) är det inga större fel på. snygging! Har skrivit det förut och jag skriver det igen, tänk om man hade honom i klassen...

Johanna


fotboll ikväll

har städat hela rummet ida. damsugat, torkat, plockat undan mm. Ikväll blir det fotboll, sverige - Ungern. Heja Sverige! Hoppas min favorit får spela...

Johanna

vad ska vi skriva här då?

Hejsan!
E fortfarande förkyld, men inte lika illa som det var igår i alla fall (: Skönt! Va nog bra att jag stannade hemma så jag kunde vila upp mig lite.
Har absolut inget att göra..blä, vad tråkigt man kan ha det ibland.
Bläää! jaötjbghJHÄATÖASGÖJHLAÖÄYPTJT sådär. Kände bara för att skriva av mig lite...

anna

Vi har alla varit små....




Ja, jag är uttråkad!

Anna


Nu är jag uttråkad...

...och när jag är uttråkad så bloggar jag om en massa onödiga saker, som blir väldigt nödvändigt för mig, t ex. att Gossip Girl börjar söndag 18 oktober klockan 19.00 kanal 5. Jag kan inte vänta! Hur ska jag stå ut i över en månad?!


Sneak-peak ;)

Gossip Girl Season 3 Cast Photo

Blair and Dan!

Serena Pic

Vanessa and a New Man?

Anna

 


Jag kom på det!

Nu vet jag vad jag kan skriva om :)
Cancer! Nu får ingen sno mitt tema att prata om! Det är mitt, bara mitt :P

Såhär ungefär ser framsidan ut :) Vet inte om man ska göra ett häfte av det, men nu gör jag det :D


update: Näe, fasen! Cancer blir inte bra att skriva om! Dags att tänka igen!!! :(


upprepning

skitdag igen. Jävla lärare säger jag bara!

Fick ett papper med massa adresser som är bra till man ska välja gymnasium. Gjorde ett test, tydligen ska jag välja mediaprogrammet?

Johanna


Hemma

Hejsan hejsan!
Är hemma och är förkyld.
Kännetecken: Har snytit mig X antal gånger, låter som en kratta och min näsa är röd och har gått upp en size tror jag. Försöker att plugga lite, men så fort jag sätter mig vid engelskaboken dras all kraft ur mig. Men nu gör jag ett nytt försök efter att ha sovit några timmar. Ska fortfarande komma på ett bra tema i svenskan, och det är ju så svårt! Shit, jag har panik alltså.
Hoppas jag inte missar allt för mycket nu när jag är hemma heller...Att vara sjuk sucks! Verkligen!

Anna

jävla lärare!

Skrev ju att jag började 9.45 ida. När jag och resten suttit utanför slöjden till 10 så gick Bella och Jenni ner till expeditionen och det visade sig att vi inte skulle ha någon slöjd så vi började inte förän 11.50. JÄVLA LÄRARE!! kan dom åtminstonde sätta upp en lapp på dörren så man slipper sitta utanför i en evighet för att sen SJÄLVA kolla om läraren hade tänkt komma!!!!!! Det är väl inte så svårt? Dom är väl skrivkunninga hoppas jag. JÄVLA LÄRARE!! sen om dom hade tänkt komma till lektionen och kommer sent till lektionerna säger dom: "oj, jag glömde papprerna så jag var tvungen att gå upp igen". Jaha, om vi säger att vi glömde böckerna blir det en prick (får man 4 st får man speciallundervisning, töntigt i know!). Sä himla dåligt! Om dom kan komma sent utan att det händer något ska väl vi kunna det också!? Det är väl ingen skillnad? eller? Det är inte vårat fel om vi slutar med IG i alla betyg om lärarna aldrig kommer?? JÄVLA LÄRARE!!!!

(en väldigt sur) Johanna

Sjukling..?

Hejsan!
Förkylningar härgar här i huvudstaden och jag är en av de drabbade. Jag har börjat låta som en kratta och för att jag inte ska behöva gå och snyta mig stup i kvarten så har jag satt en papperstuss i näsan (nivet som man brukar göra när man blöder näsblod).
Skola var det som vanligt idag och vi gjorde kanelbullar på hemkunskapen! Mumsigt värre ;)
Nu ska jag skriva rent svenskan och hitta på ett förbannat tema att prata om! Det måste ju va ett bra tema att prata om, right?!

Anna

sovmorgon

Har duschat, torkat håret, sminkat mej och ska snart gå upp och klä på mej. Just nu sitter jag nämligen i mina mjukisshorts och linne. Har somskrivet ingen so ida så vi börjar med syslöjd 9.45. Ida blir det farmor för middag:D mums! Brukar alltid få fika när jag kommer dit så det är väl bara att hoppas;P

Johanna

snygging i ledet

Har precis kommit hem från träningen på Mossen. Det blev lite anfallsövningar och nånting med en stege som typ alla snubblade på;P Imorgon börjar vi sent för vi har ingen so :D:D Måste bara säga 2 saker.

1:
min tränare var en "pain in the ass" idag. Jag vet inte vad vi hade gjort för fel men nånting måste vi har gjort för hon var skitsur hela träningen... tråkigt + att jag fick tillbaka 2 armband och ett halsband som jag glömde att jag gett henne på en match och dom var helt ihopsnurrade:(:(

2:
När vi skulle "jogga ner" så fick vi en ny i laget. Han hette Pontus och var väl 15-16 år och SKITSNYGG!!! Höll på att tappa balansen där ett tag XD haha! Han kom från ingenstans och sa:"hej jag heter Pontus". naaaw, gulligt med killar som kommer ibland (om dom inte stör dvs!). Han höll med mej när jag sa att vi sprang för snabbt och det var väl tur för det var nog ingen annan som lyssnade:(

Johanna


Idétorka!

Jag har så problem!
Jag måste komma på ett tema att prata om i 5-10 minuter, och jag har idétorka! Ingen som helst aning om vad jag ska prata om. Funderar på att kanske prata om typ skönhetsideal eller mordet på Therese Johansson Rojo. Fast det e ju ingenting jämfört med Barack Obama! Herrejösses, jag dör! Vad ska jag prata om?!!
Anna

Barack Obama?

Vi ska ha en redovisning om vadsomhelst i svenskan. Har funderat på om jag ska berätta om Barack Obama. Vad tycker ni?

Johanna

Sitter och mumsar på en kladdkaka



Hejsan!
Idag var jag hos tandläkarn! Inga hål så långt ögat kunde se, så det var ju bra (:
När jag kom hem så läste jag nya FRIDA och sen stack jag faktiskt ut och sprang! Ja, du läste rätt! Anna sprang. Till kyrksjön, ett varv och tillbaka! 4 km sammanlagt tror jag det blev. Ska försöka springa en gång i veckan (varje tisdag isf).
Överlycklig är jag, för på höstlovet drar familjen till London under några dagar :D
Och kladdkakan e god också. Positivt ;)

Anna

ps. Jag börjar få ont i halsen.. not good! Ska nog gå och lägga mig ganska tidigt, så jag är pigg tills imorgon.

nya jeans

Hej!
Var i skolan ida, (suprise?). Efter att ha insett att jag glömt allt i spanska, matten, skrivit en text på 3 sidor på engelskan, fått mina skor knutna med en "Harrys special" knut + sett en riktig hjärna fick vi sluta lite tidigare. :D Skulle ha sprungit ida men jag är förskyld så jag springer antingen i helgen eller nästan vecka istället. Efter middagen åkte jag upp med mamma och syrran till V.by för att köpa nya jeans. Har typ bara 2 par som jag använder och ett av dom är trasiga:( Imorgon blir det mera skola (jippi). Någon som vet om vi har idrott eller inte? jag har nämligen ingen anning:( as usual, hihi.

FÖRLÅT för en OTROLIGT dålig bild men försök fota er själva utan en spegel och med en frysbox som hjälp.

Johanna


RSS 2.0