Beyonce vs Kelly


Beyonce - Halo

Kelly Clarkson - Already Gone

Vilken är bäst? Musiken är nästan identisk. Jag tycker Kellys är bättre, kanske för att Beyonces är så söndertjatad eller för att jag gillar Kelly mer...

Läs mer på Posh24s hemsida

Johanna

Gissa vem...

Johnny!
Bild från posh24

Update: Det är Johnny Depp såklart!

The City with my sister

Tjoho igen! Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit på landet den senaste tiden, kom hem igår. Dagen har tillbringats med shoppping i stan med syrran. Detta kom med hem:

från Gina

från Kicks

Förlåt för dåliga bilder tog dom precis och jag hann inte ta om dom för kameran höll på att dö. Jag köpte även ett diadem med en rosett, nya hörlurar till ipoden (superbra verkligen!!) och ett par tygskor. Vill verkligen ha en byxdress dom kan faktiskt vara supersnygga. någon som vet var man kan hitta snygga?

Johanna

*gråter*

Det är den 21 juli idag och jag har namnsdag. Den ända som har kommit ihåg det är Anna. Tack Anna för att du vet vad jag heter! I LOVE YOU! till resten av familjen: jag är ledsen faktiskt...
Det bevisar att Anna är världens bästa kompis!

(en ledsen) Johanna

Vem har den snyggaste bikinin?

Snyggt matchat med guldsmycken!
Strandkoll: Whitney Ports strandstil
Vilken skulle du helst bära i sommar, AnnaLynne McCords eller Whitney Ports?
Bilder från Posh24

Johanna

lilla + stora MJ

Naaaw, varför kan dom inte ha den här som coca-cola reklam??

Johanna

Så jävla coolt!

Bounce och 300 andra dansare dansade till Micheal Jacksons "Beat it" i Stockholm. Coolt som f*n! Och så himla gullig idé.

Johanna

Inbrott och bilder från Rhodos

Kom hem igår från Rhodos. Planet landade 15.45 och vi kom väl hem runt 17.00 eller nåt. Det var skönt att komme hem men jag saknar Rhodos, det var så varmt och skönt! Fick reda på imorse att grannarna har haft inbrott, hjälp! Dom hade brutit upp ett fönster och tagit bla tv-apparater, datorer och sånt. Tänk om dom hade kommit till oss istället? Läskigt att tänka på. Grannarna är på västkusten men pappan är på väg hem nu. Stackars dom säger jag bara!

Här kommer bilder från Rhodos i alla fall:D

Utskikten på planet på väg dit. Fotade inte så mycket på planet eftersom jag mådde illa:(

Poolen nedanför våran balkong

Så här såg jag ut när jag gick till poolen. bikini under från H&M och långt rosa linne från Gina

Jag satt och åt lunch och när jag reste mej hade jag dom här fina märkena på baksidan av låren. inte så snyggt att gå runt med.

Haha, jag och pappa i gamla stan

Nån slängde en brödbit sen var kaoset totalt bland duvorna...

Det fanns MÅNGA söta katter där. Här är en liten kattunge som var nyfiken.

På skylten: "NO PARKING". Greker fattar inte riktig eller så bryr dom sig bara inte...

Syrran och jag i gamla stan.

Pappa posade som en äkta fjortis när han pratade i telefon och hade Carros solglasögon på sej.

Coca-Cola ingredienser på grekiska, nån som kan översätta? XD

Solbränan dag 3.

Carro posar på en resturang.

Den osminkade versionen av mej i poolen, vacker?

haha, den bjuder jag på!

naaaw, plutten. han ramlade säkert 5 gånger fast han hade ju inte så lång fallhöjd om man säger så... Gulligaste var ju hans spiderman armbuffar XD

En resturang hade menyer på olika språk, smart va?

U-20 basket killarna lånade vår pool ibland. Det gjorde ingenting ;P XD

Jag var tvungen att lämna mina älskade tygskor i soppen. Pappa lovade att han skulle köpa nya åt mej (och som vanligt glömde han att sätta en prisgräns, mohahaha!)

Armband jag köpte förutom det helt svarta. Det rosa och blåa kostade 2 Euro (ca 20 kr var) och det svartvita kostade 1 Euro (ca 10 kr).

Chanel väskan kostade 24,50 Euro (ca 250 kr)

rosa Chanel plånbok kostade 5 Euro (ca 50 kr).

Tjocktröjan från Ed Hardy kostade 20 Euro (ca 200 kr). Köpte den tillsammans med syrran.

Johanna


Yassou!

Heejsan! Det ar Johanna som skriver fran Rhodos:D:D Tank att det finns en dator haar! En kvart for 2 euro, billigt? Ingen aning, har aldrig betalat for att "lana" en dator forut. Som ni marker fattas prickarna pa aao men det far ni leva med. Har ar det soool hela dagarna! typ 30 + och nastan vindstilla. Vi bor i en lagenhet som har pool precis nedafor balkongen, lyxigt:D Vi delar hotell med killar fran U20 basketlag fran tex Italien och Spanien, olala! Det verkar som om dom inte har settt en tjej forut for varje gang man gar forbi kollar dom pa en som om man ar supermodel eller nat. Det stor inte mej, dom ar ju faktiskt ratt snygga XD. Sen har vi varit i Rhodos Centrum och shoppat och atit. Jag har kopt en Chanel vaska och planbok. Det kostade "bara" 24,50 euro for vaskan och planboken kostade 5 euro. Snart ska vi aka till Rhodos Centrum igen och ata mat och ga runt och kolla, varsta turisterna med andra ord:D Vi ska ta taxi, MYCKET svalare an buss. Shit, va varmt det var i bussen! Fast Taxibilarna kor som galningar. Jag undrar verkligen hur manga som har blivit pakorda, sakert 10000 st. Spraket ar ocksa forvirrande. Na (med 2 prickar over a:et) betyder ja. Lite smatt forvirrande.
Anna har inte bloggat sa mycket ser jag... skams! nejda! men jag fick minsann inget brev/kort, lite besviken... Jag hoppas det har fasnat sa jag far det sen. Jag har i alla fall skickat ett till dej sa det kommer val om 1 vecka eller nat. Jag vet inte om dom nagonsn tommer brevladorna har... NU maste jag sluta! Hejda!! saknar dej anna!

Fy skäms på mig!

Hejsan!
Påbörjade ett inlägg i förregår, men av någon anledning så skrev jag aldrig klart det. Johanna har varit bra med uppdateringen ser jag, så jag passar på att låna Emils dator. Japp, jag är på mitt landställe, Falkenberg nu och vi har badat och solat (bara solat för min del, jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid det liiite svalare vattnet här i Sverige).
Bilder från Italien och Frankrike kommer när jag är hemma igen.
En sak som jag märkt under denna resa är att jag + vandra i Alperna inte går ihop. Liite pinamt var det att komma i ett par svarta tygskor från skopunkten medan alla andra turister (framför allt japaner) hade värsta vandringsskorna.
Men jag överlevde (efter X antal svordomar och efter att jag bad till gud att jag skulle överleva de sista hundra metrarna och att de skulle gå snabbt). Nu när jag kommit hem känns det som jag inte blivit ett dugg brun, så jag får hålla tummarna på att solen kikar fram i alla fall några minuter, just nu e det ganska mulet.
Badat har vi såklart gjort. Varje dag.
Sen kan jag fjeska inför Anders (idrottsläraren) att jag bestigit ett berg och att det var riktig teräng med smaaala vägar och branta steniga backar! jajjamensan, vi i våran familj är ju väldigt sportiga av oss, så lite träning måste man ju unna sig, trots att det är semester. Nej, jag skojar, bara hälften av det var sant. Men vi har bestigit ett berg och det var en för jävlig teräng och anledningen till varför vi tog denna väg var inte (eller snarare absolut inte) för att vi är väldigt sportiga av oss, utan för våran duktiga familj tog FEL VÄG! herre min skapare, jag trodde jag skulle dö! nästa Mount Everest säger jag bara. Istället för att ta den trevliga fina grusvägen tog vi skogsvägen, perfect ;)
Långt inlägg blir det nu, så om ni orkar läser detta, hoppas jag inte tog allt för mycket tid av erat sommarlov.
Puss Anna

sista inlägget

Tjo! Detta är nog sista inlägget innan jag åker. Anna kommer hem på måndag, hon har ju varit i Italien och Frankrike den senaste tiden därför har bara jag bloggat. Jag har verkligen saknat dej Anna! Jag ringer dej när jag komemr hem så vi kan bestämma när du kommerjoch hälsar på:D Ha det bra allihoppa! Ett kort och tråkigt sista inlägg iknow men jag måste upp och packa.

Johanna

packning

Tjoho alla glada!
Efter att jag börjat prata om Harry Potter igår så bestlutade jag att se 5:an i dag. Riktigt bra! Nu är det bara att vänta tills jag kan gå och se 6:an på bio. Vad har ni gjort idag då? Vädret är ju fortfarande sådär så man kan inte ligga ute och sola:( Hm, ska bli sköönt!! Sitter och messar med syrran som sitter på övervåningen, visst är jag slö? haha, nej, vi messar gratis så det gör inget:P Hon höll på med sin blackberry ett tag men sen gav hon upp. Den ville inte som hon ville, hehe. Jahapp, i morgon blir det ännu mera packa och kanske lite solning om man har tur:D Ha det gött!


Bild tagen från systers blogg.

Johanna

Harry Potter and the half blood prince

Magisk Harry Potter-premiär!
Nu har den nya Harry Potter filmen haft premiär. Någon mer än jag som vill se den? Jag är inget Harry Potter fan men jag tycker filmerna är bra och har man redan sett 5 st så kan man lika gärna se en till, eller hur? En sak jag inte fattar är, hur kunde Emma bli så snygg medan Daniel och Ron(?) bli så hm..., mindre snygga? Någon mer än jag som tycker samma sak? Bra gener kanske;P Ni får söka på trailern på youtube för jag hittade ingen jag kunde kopiera:(

Johanna

Jag


Betyg

Jag var somsagt i v.by idag med syrran och kollade på the proposal med Sandra Bullock. Den var verkligen super rolig:D Det var lite såligt att man kunde räkna ut hur den skulle sluta men annars var den super. Den var inte så lång heller. Det är svårt att få långa filmer att bli bra men den här var typ 1 timme och 50 minuter så det var inte så farligt. Den får 4,5 av 5 poäng av lilla mej:D Här är trailern så ni kan se lite.


Johanna

Gratis bio

Hej alla glada!
Idag regnar det... igen:( Igår låg jag och syrran och solade innan lunch men sen efter började det ösregna så det blev inget mer solande:'( Idag har vi bestämt att vi ska se bio. Det blir "The Proposal" i vällingby. Pappa ringde imorse och sa att han kunde bjuda på bio så varför inte ta chansen för gratis bio:P Såg ni minnescermonin för MJ i tisdags(?)? Jag började storgråta när hans dotter började prata. Stackars henne! Sen lyckades jag även klämma ringfingret i en av kökslådorna så jag fick ett stort hack. AAAAAJJJJ!! Testa inte det hemma! Det är bättre men jag måste tejpa det så det inte kommer in smuts (pappas idé). Nu skriker syrran att jag måste komma upp och äta, måste hämta bljetterna sen. Ha det bra i regnet!
Betyg på filmen kommer ikväll;P

Johanna

regn, bra för håret??

Shit, va det regnar ute! En sak som jag kom på när jags såg att det regnade var att jag har hört är att håret ska bli fint om man tvättar det i regnvatten så jag tänkte: "varför inte pröva??" Så jag ställde ut en hink som blev fylld på typ 5 (!) minuter som jag sen tog in och ställde i badkaret. Sen var det dags att doppa huvudet. Det jag inte tänkte på var att vattnet var SKIT kallt! Det kan inte ha varit mer än 5 grader, det var skit kallt. Min första tanke var: "Fy f*n va kallt!" och sen: "vad tänker jag med??" Jag får väl se imorgon hur det blev. Just nu har jag bara ont i huvud pga att vattnet var så kallt:(


Johanna

Update:
Det ble ingen större skillnad, förutom att jag fick smuts i håret... :(

Give it to me!


Johanna

Resultat


Vad tycks? visst är jag ganska bra på att städa??

Johanna


städning

Visst är det bra att städa ibland? Det blir rent och man hittar allt:D En annan sak som kan vara bra ibland är att sortera bland sina kläder. Man kan hitta saker som man knappt visste att man hade:D Hittade flera tröjor som jag har glömt bort totalt:D Det blev en hel hög på golvet som sen skulle vikas och ner i låodorna igen (det var inte så kul, att vika kläder är tråååkigt!) Har börjat skriva en packlista till Rhodos. Det började med 8 linnen, 1 långärmad och 2 klänningar men det kändes lite mycket eftersom jag bara ska vara borta i 7 dar och jag lär ju inte byta tröja 2 gånger per dag...
Aja, nu är rummet rent och skinande förutom golvet som jag inte orkade damsuga... På eftermiddagen åkte jag och lá famila till Waxholm och åt glass. Lite långt att åka för att köpa glass tycker jag men men, vad har jag att säga till om?? Hade tänkt träna lite imorgon, man vill ju inte tappa (den icke existerande) kondisen helt eller hur? Hoppas det blir bra väder imorgon! Håll tummarna! Puss och kram!

Johanna

Shopping

Idag har jag varit i Kista C med syrran och mamma. Hittade 2 linnen på H&M och ett armband på lindex som fick följa med hem. Sen har jag även sprungit idag (*stolt*) och fick sen cykla hem i regn (inte så kul...). I morgon har jag lovat mamma att städa rummet, jippi va kul (INTE) men det behövs kan man säga. det ser ut som ett bombnedslag eller nåt sånt...hehe.  Juste! Pappa sa just att jag, Carro och mamma ska få åka till London snart:D Det ska jag komma ihåg att han sa...!

Förlåt för dåliga bilder!

Ha det bra!

Johanna


Dilemma och saknad

Jag har ett dilemma, ska jag har svart eller rosa nagellack. (Snacka om att man inte har något att skriva om man skriver det...) Men det kan vara en viktig fråga, eller? nja, jag tror det blir svart faktiskt, det speglar mitt humör just nu... är lite nere, vrf vet jag inte. Det kanske är för att jag saknar Anna, vem vet. hon har varit borta i snart 3 dagar nu... Hur ska jag överleva hela sommarn utan henne????????????

Anna, KOOOOOOM HEEEEEEM!! jag saknar dej...

291 kr

291 kr, alltså 9 kr från 300 kr. Så mycket har jag i 1, 5 och 10 kronor, ganska mycket va? och jag har inte sparat särskillt länge. Det bevisar att ALLT kostar så man får 1- eller 5 kronor tillbaka. 10 kronorna har jag fått av min farmor när syrran eller jag (jag gjorde faktiskt ett mål mot Ängby, *stolt*) gjort mål. skit samma, vem är intresserad?
Idag har det ösregnat på morgonen här i huvudstaden. Det åskade lite också men sen blev det solsken. Har inte gjort så mycket idag heller så därför kan jag inte skriva om något roligt. Vilken kul blogg det här blir varje dag står det: "I dag har jag gjort.... ehh, ingeting... igen..." hoppas ni överlever. Anna kommer hem den 13:de så då får hon skriva lite. Imorgon blir det troligtvis shopping. Har börjat skriva packlista till Rhodos och insåg att ett par nya linnen inte skulle sitta helt fel;P Lägger in Hallelujah så ni kan lyssna, skitbra låt!



Ha det bra!

Johanna

Americas best dance crew

Fanny Pak - Maniac

Johanna

Dagens outfit


Klänning från Gina och rayban inspirerade solglasögon (inte med på bilden)

Johanna

gulliga mamma


mamsen kom just ner med en skål full med M. Tack mammi!

kass på att hjula...

Hejsan! Idag har det varit ännu en slapp dag. Började med att titta på tv och vid 14 så åkte jag och syrran till farmor för fika och så. Fick hjälpa henne med lite saker. Sen blev det middag och sen hem igen. Imorgon ska jag sola igen. Jag älskar verkligen när man är brun:D Gör inte ni?


Mitt misslyckade försök att hjula. haha, är det bara jag som inte kan hjula? 

Johanna

Hej igen!

Jag har blivit lite brun efter solningen idag:D Finaly! Har fortfarande väldigt ont i axlarna... Ska få massage ikväll:P Har börjat fundera på hårfärg igen... haha, jag kan verkligen inte bestämma mej. Syrran tycker jag ska ha ljusare och jag tycker lite mörkare eller som jag har men jag vet inte... jobbigt värre! imorgon blir det middag hos farmor, saknar henne. Sen måste jag åka och shoppa, min gardero är sååå tråkig!! Har inte lagt upp någon dagens outfit på länge, det ska bli bättre, i promise!

Sommar och sol, i love it!

Johanna

Sola

Tjo! Ett sanbbt inlägg innan jag går ut och solar igen:D Imrose när jag vaknade var det mulet men sen blev det sol igen. Solade i typ 30 minuter och det blev märken:D:D:D Ni skulle ha sett min syster igår (?). snacka om märken! Sen har jag faktiskt tränat lite. har JÄTTE ont i axlarna sen jag studstade på studsmattan igår. fatta rinte hur jag kan få träningsvärk i axlarna men men  det försvinner väl förhoppningsvis snart:D Anna har åkt till Italien idag, saknar henne redan..."/ Bilder kommer ikväll förhoppningsvis, ha det bra där ute!!

Johanna

RSS 2.0