Just Give It To Me

Ja, här var det ju ett tag sen man skrev kan man ju lugnt säga.
Har varit en riktigt seg vecka, så jag har inte direkt prioriterat bloggandet först...
Invigt våren gjorde vi idag. Fast annars var det rätt misslyckat faktiskt. Nu väntar bara sommaren!
Snälla sommaren, om du läser dehär, kan du inte skynda på lite, jag vill ha det nu, nu, NU!
Anna


Studs

Hejsan!
Dålig uppdatering här på bloggen, så jag ska väl försöka sammanfatta helgen som gått.
Lördag - Åkte till globen för att titta på bounce. Asså shit, dom e så bra! Bästa jag sett på länge! Gud vad jag önskar att jag kunde dansa som dom, rätt så bra partytrick ;) Sedan mötte vi min moster och så gick vi på någon restaurang som jag inte kommer ihåg namnet på ;P
Söndag - Åkte till Solna med Carolina och Johanna i hopp om att hitta en balklänning, men nej. Ingen för mig, dock för Carolina och Johanna. För mig blev det istället ett par solglasögon....från barnavdelningen!? De hängde bland damavdelningen, och sen när jag skulle betala visade det sig att de var från barnavdelningen. Det fanns ingen prislapp på de jag skulle köpa så då gick hon och hämtade ett par nya som hade prislapp. Haha XD super!
Sedan var det träning och vi var otroliga sex stycken som kom! Hallå, var har alla tagit vägen??
Anna

:)

Hallå!
Angående mitt tidigare, rättså negativa inlägg, så har jag delvis (men bara delvis) ändrat mig.
Träningen var faktiskt kul, trots det inte så lockande vädret, och trots att vi bara var sex personer.
Nationella gick helt okej, hoppas jag. Det kändes väl okej :)
Nu ska jag i alla fall skriva om August Strindbergs Hemsöborna. Yeah.... -.-
Anna


Denne man ser alltid lika glad ut på bilderna.
Tänk att han gifte sig med hela tre kvinnor!! :S
Fast å andra sidan så skiljde han sig ju med alla....

Uschabuscha...

Träning ikväll. Nationellt prov imorgon. Inget känns speciellt lockande just nu. Från att ha kunnat springa i kortbyxor, med svullna händer på grund av vattenbrist, till att leta fram understället tack vare snöslasket som öser ner här över lilla Norra Ängby. That sucks!


pluggat fysik



Tillbringat dagen framför fysikboken och försökt få in allt om protoner, alfastrålning och fussion. Det fastnar faktiskt, fysik kanske inte är så tråkigt iallafall;) Har hyrt film så ikväll blir det film time. Mötte Petra i affären, hon hade samma problem som jag (komma överens om en film). För mej slutade det dock med 2 filmer, en till mej och en till mamma. Någon som har sett "This is it"? Alla hart ju sagt att den är så bra, så varför inte?:) Imorgon blir det träningsmatch mot Remiers nånting. Stackars Steffi (en i laget) har fastnat i Spanien och måste åka bil/tåg hem. Alla flygplan är ju inställda:( Jag sa att det var positvit att hon slapp skolan iallafall;D
/J

dom tror vi tvillingar är utomjordingar

Fick hem ett häft med frågor som jag skulle svara på eftersom jag är tvilling. Först och främst var häftet nästan 30 sidor långt och det bestod till 90% av sånna här frågor (min favorit är nummer 5)


jag säger ju att dom tror att vi tvillingar är aliens!
/J

KommerIntePåNågonRubrik

Halllå!
Vaknade idag ungefär tjugo över åtta, eller vaknade och vaknade, väckarklockan gjorde jobbet.
Spelade match med Carros lag, samling 9.40 (i vanliga fall skulle jag förmodligen precis varit klar med frukosten...)
Jag var ju inlånad då, och sedan när vi skulle börja spela, så blev jag inlånad av motståndarna första halvleken, eftersom dom hade för få spelare :S
Andra halvleken så lekte jag följa john med någon jäkel från det andra laget, suck...hon förföljde mig som en jäkla kackerlacka!
Aja, vinst med 2-0, så det va bra :) Imorgon blir det återigen träningsmatch mot reimersholme, tror jag dom hette..
Men nu ska jag äta lunch!
Anna 

Facebook

Sitter just nu inne på facebook och kollar på lite bilder.
Hittade två sexiga bilder från typ fyran femman. Haha, gräsligt!
Imorgon ska jag spela match med Carros lag, ska bli kul :) Bara det att jag alltid blir så nervös, eftersom jag inte vill att allt ska gå åt helvete tack vare mig. Haha. Fast det brukar gå bra ;)
Dock har jag cp ont i knät, så förhoppningsvis går det över tills imorgon.
Det hänger ju på psyket, eller hur Johanna? :P
Anna


Snygg matching va? Jag var inte så insatt i mode och kläder på den tiden...


Lillebrorsan, Kusinen, kompis till kusin och jag i en superhet badkjol
köpt på intersport typ.

Reta mig för guds skull inte nu! Snälla! Haha.
Lägger bara upp dessa foton med tanke på bristen på foton i bloggen.
Men snart så ska jag köpa en ny kamera, så då fan! 


Remember Me

Hallå! Dagen har varit rättså bra, sitter just nu och gör egentligen ingenting. Kommer förmodligen få tinitus, eftersom lillbrorsan duschat i 45 minuter, så mamma kör på sina hemska busvisslingar (ska lägga till att jag sitter en meter ifrån henne..)
Imorgon är det nationellt prov i matte, fast helt ärligt så är jag inte speciellt nervös. Det verkar inte sådär jättesvårt, speciellt inte B1:an, alltså G:provet typ. Om jag fattat det rätt.

Gårdagen i allafall. Jag och Julia drog till stan igår, eftersom vi hade hemstudiedag, skitvarmt var det! Härligt verkligen. Nu äntligen verkar det som våren är påväg.
Vi såg remember me, mycket bra, förutom slutet då.
Vad är det för jäkla trend som alla regissörer börjat med att göra de sista minutrarna så deprimerande, när allt verkar sluta så bra? Var tog alla romantiska komedier med "och så levde dom lyckliga i alla sina dagar" vägen?
Anna
 


sämst på växter ever


så här ser min blomma ut i mitt fönster. jag har lyckats döda ännu än blomma, jippi!:( Den här gången hade jag inte glömt att vattna den (okej, det gjorde jag först men skitsamma) utan den här gången så övervattnade jag den:) duktigt va? nästa gång ska jag skaffa en plastblomma...
/J

Phish food

blev otroligt sugen på en Ben & Jerry glass idag så jag gick ner till Staitol macken och köpte Phish food. Har aldrig smakat den förut men Agnes sa att den var supergod så jag köpte den. Det är chokladglass, marsmallows och chokladfiskar, mums! har gjort klart fysikhemprovet och imorgon blir det maplugg (har hemstudiedag). Får se om jag går på träningen, tiden S-U-G-E-R!! Funderar på omjag ska gå upp och se Djävulen bär prada, hmm, jag har många problem eller hur?;P

/J

---------

matchen idag gick bra men vi förlorade med 1-0 :( Insåg att min kondition verkligen suger så det är tur att konditionsträningarna börjar igen imorgon (nog för att jag hatar dom men ändå). Imorgon börjar skolan igen och jag ser verkligen inte fram emot det! Tur att man kan cykla nu, det tar typ 5 minuter, har nedförbacke hela vägen typ:) skönt på ditvägen inte skönt på hemvägen;) Kollad epå Gossip Girl, gjorde ni?
/J


Problemas!

Jag har ett problem! Min kära Ipod är borta! Dags att börja leta. Ser inte fram emot morgondagen. Skola, eventuellt nationellt prov i engelska (diskutera, jag har grov ångest!!!). Fy vad hemsk skolan kan vara! Kan inte påsklovet vara liite längre bara? Tur är väl i alla fall att vi har HEL HEMSTUDIEDAG på onsdag! Wiiiiiie!
Anna


RaderaRaderaRadera....

Sitter just nu och raderar mina 232 olästa mail. Majotiteten är från facebook. Bara 125 kvar...suck
Anna


Spärrad

Hallå!
Är ni förvånade över att jag bloggar igen? Ni kanske trodde att jag lämnat bloggen för gott, men icke. Jag sitter faktiskt åter igen vid tangentbordet och publicerar ett inlägg. Nog för att det var en vecka sen jag senast klickade på publicerarknappen, men nu är jag back on track ;)
Dagen har spenderats med Carro med vofflor, kalaha (dock bara några minuter) och disaster date. Juste också något TVprogram om nån tjej som var besatt av sitt ex :P
Låter det som en bra dag? Kanske inte, men den var alldeles perfekt för mig! :)
Idag låste vi även upp min mobil som spärrats. Jag trodde att jag skulle dö utan min älskling....
Tur i alla fall att Johanna drog storyn om den borttappade och upphittade mobilen, för från och med nu är det ett minne blott!
Anna

lista

(Tagen från syrran)
1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
åh, hittat något som du kan tänka dej?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Fuck! Mycket?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hej. vad gör du? Puss

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jo:) puss

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Bra
Kryp ner under täcket och mys:)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
HEJ!:D SER DIG!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Great!;)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag har slutat och ska driva runt i stan ett tag:)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Jag gillar inte gamla författare...
 
10. Din romantiska replik?
WOHO!
 
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
okej! Vad gör du? Puss

Cheryl Cole - Fight for this love




motion or what?

Cyklade till Åkeshov, simmade 800 meter, cyklade hem, cyklade till åkeshov, cyklade hem och där i mellan hann Annas mobil försvinna och vi fick ringa expert om försäkringar och spärra mobilen. Jisses, vilken dag! Men motion fick vi iallafall:D Anna fick sin försenade påskpresent också som hon blev glad för:D Anna och jag har bestämt att bröja simma och den här gången SKA vi hålla det! Vi ska köpa ett 10 ggr kort så då har vi inget val, smart va?:D Kollar runt på olika balklänningar, det lutar åt någon från Nelly. Jag vill inte ha axelbandslös och vit (man är ju så otroligt blek såhär års). Just nu krånglar mamma... orkar inte!

/J


Buzz och promenad

Hejsan! Dagen i korthet (orkar inte skriva): tvättade och pumpade cykeln så den är redo att användas, gick till julia och spelade Buzz och gick på en kort promenad och hämtade posten hos anna, åt något mystisk till middag som såg var gott:) och nu sitter jag här och kollar på Videos på youtube på favoriter:D Ha det bra!

/J


påskbord






Vackra bilder från idag, hihi:)


inspiration



påskoutfit


nya leopard stumpbyxor (påskpresent från mamma) och tajt långärmad tröja från BikBok. (+ just nu tofflor, haha)
/J


båttur på djupt vatten?


(förlåt för en dålig bild men jag fick zooma skit mycket)
Utanför min farmors hus finns en äng där man dumpade snön i vintras. Nu har snön nästan smält och idag kom någon på idén att ta sin lilla gummibåt på en tur. Såg riktigt  kul ut när han flöt runt på sin lilla sjö;)

Dagen har spenderats hos min farmor som sagt, hon lagade min jacka som hade tappat en knapp. Bakat kladdkaka till imorgon när vi ska dit på påskbord, mums:) invigde mina convers igår, skönt att slippa vinterskorna!
/J

The Hills - seson finaly

OMG! Heidi ser ju bara helt (ursäkta) cp ut! Varför opererade hon sig? och 10 gånger dessutom!!!!!! och vem opererar rumpan? seriöst...? Detta är ett-måste-se program!


Glad påsk!


påskägg och micke


fick påskägg av Anna, Julia och Jossi ida. tack så mycket sötnosar<3 Ser ni tejpen på ägget till höger, typisk Annatejp;P
Min Dag:Slutade tidigare idag på fördjupningsmatten (TACK GÖRAN!!!) fast jag förstod faktiskt vad vi höll på med:D På so:n kollade vi på en film med en tjej som lät som Tony Irving, haha. Imorgon måste jag till min farmor, en knapp har lossnat från min jacka så hon måste laga"/

Konversation mellan min pappa och min granne vera, 5 år som kom och var påskkäring.
Pappa: gillar du potatis Vera?
Vera: ja, det är väl gott....
Pappa ger Vera en potatis istället för godis och Vera ser lite halvt besviken ut. HAHA;P (hon fick godis sen om ni undrar)

har lite att göra detta påsklov, typiskt, på påskLOV ska man vara ledig, det är det som är meningen med LOV. Måste göra klart min blid, plugga lite ma till nationella och göra fysikhemprovet:( Annars ska jag bara vara med kompisar och anna och jag har lovat varandra at vi ska simma en gång (den som tror att vi kommer att göra det räcker upp en hand)

början på min bild, ska föreställa micke (eller molle) i Micke och Molle;P
/J


RSS 2.0