Jeans

Johanna hade ju invigt en ny kategori, så jag får väl se till att fylla på där då!
Gårdagens fynd! :) Riktigt nöjd faktiskt. Ett riktigt spontanköp på typ tre minuter :P

Anna


Det känns inte riktigt bra....

Hallå!
Har suttit och räknat ihop mina pengar och hur mycket jag har gjort av med denhär månaden. Ska nämligen köpa en kamera, ett måste till i sommar!!
Och ja, det var väl ingen trevlig historia. Jag har shoppat för 800 kr på tre dagar! Det är ju knäppt! Alldeles för mycket när man ska spara till en kamera...typiskt. Får se till att tvätta fönster eller något hos farmor. Eller ja, i alla fall på något sätt få ihop lite cash! Suck.
Och jag som ville ha en väska som var så fin :(
Ja, som ni ser på rubriken: Det känns inte riktigt bra...(citat från juicereklamen :P)
Anna

färgar håret


är jag inte snygg? Har precis färgat håret, det blev Loréal Paris färg Chocholate. Rekomenderar Loréal Paris, bra resultat och man får ett balsam med som luktar mums:) Använde samma färg som sist så det blev inte så stor förändring men det gör inget.
/J


det är bara jag som lyckas med det omöjliga...


igår lyckades jag med det omöjliga. sista INOMHUS träningen och jag lyckas ramla ut genom dörren (som vi bara hade öppnat den träningen för att alla, speciellt jag såklart, har klagat på att det var så varmt) och ner i en vattenpöl utanför dörren. Är jag inte bra? Jag tyckte inte det var roligt men 10 st andra tyckte det var jättekul och stod och gapskrattade åt mej, speciellt Fanny (tack...). pappa blev inte så glad heller när jag kom och skulle sätta mej i bilen, hehe... Fick ett blåmärke och väldigt blöta kläder på köpet också"/ Hur lyckas man ramla ner i en vattenpöl när man har inomhusträning? Ring om ni vill ha en lektion om hur man lyckas;)

/J

ny i väsksamlingen


(finare i verkligenheten dock) mamma ville inte köpa den åt mej så jag fick köpa den själv:'(
399:- på Accent.
Har lagt till en ny kategori- shopping:)
/J

wake me up before you go go

extra sovmorgon, jippi:) idag ska jag till skolan, låter fortfarande lite halvskumt ibland menmen. Ida är det skitlektiondagen. engelska, spanska, kemi och fysik på SAMMA dag!!! vem gjorde schemat egentligen?;) Nej, snart kommer anna så jag måste väl klä på mej, kläderna ligger i en hög här bredvid, har försökt klä på mej i en halvtimma nu men än så länge har jag bara fått på mej... eh, föresten, sitter forfarande i pyjamas och morgonrock;) hehe...

den här lilla skiten har man inte sett på länge...
/J


Garden collection



/J


New moon

Tjenamors!
Kvällen spenderades hos mina favorit tvillingar igår, dregelfaktor på hög nivå. Jag, Johanna, Carro och Juliana-mini satt bänkade framför new moon och helt ärligt? Hur fan kan man tycka att filmen är dålig när både Robert Pattinson och Taylor Lautner är med? Det är något jag aldrig kommer att förstå.
Idag bar det av till gallerian i stan, men tyvärr hittade vi inget, förutom Carro som hittade en perfym.
Jag bytte en kofta från cubus som var för stor, och vilken tur att den fanns i min storlek för den har just blivit min nya favoritkofta! Hihi. Mycket skön och 25% rabatt! Hallå?! Förstår ni hur bra det är!
Anna

B5

Har varit med mamma i v.by idag och fixat lite grejor. köpte bla B5-vitaminer till mina (super, mega, über) dåliga naglar. vi får se om det blir bättre. Problemet är bara att tabletterna är gigantiska, jättar, megastora! har tagit en och det var lite obehagligt om man säger så. Det var rätt dyrt så jag hoppas det funkar bra:D finns att köpa på hälsobutiken i v.by om någon vill prova eller har lika dåliga naglar som jag:) Imorgon blir det skola igen, bara 4 dagar kvar tillpåsklovet:D Gossip Girl ikväll, missa inte.

-J

Mattias vinnare!

Mattias vann let's dance nu. Fast jag är faktiskt inte så förvånad. Anledningen till att han vann och inte Claudia beror nog på att det förmodligen sitter x antal tjejer framför rutan! ;) Tycker egentligen att Claudia var bättre, gillade hennes danser mer...fast mattias var också bra, förutom att jag absolut inte tål Cecilia. Gud! Jag vet inte vad det är jag har emot den kvinnan, jag bara inte klarar av henne. Hon känns liksom lite mesig på något sätt. Haha. Jaha, nu var det slut i alla fall. Imorgon taggar jag för match med Carros lag. Nervöst, men taggad till tusen ;)
Anna

Foto: Henrik Graan/TV4

Just Dance

hejsan hallå.
sitter här i soffan och tittar på let's dance...vem vinner! :O
Idag har vi spelat badminton med djupa intriger (piff, puff och dumle vet säkert vad jag pratar om).
Åhh, nu kommer snart resultatet, spännande! Anna

long time ago

hejsan:D har inte orkat blogga på ett par dagar, har åkt på en föskylning (tack vare anna). Har varit hemma 2 och ½ dag och det suger! det finns ingenting att göra förutom att ligga still och snyta sig:( Imorse kunde jag inte pratat heller"/ Nu mår jag iallafall bättre som tur är och imorgon blir det shopping:D Kollar på Lets Dance (heja Mattihas!!!!!!) Har inte mycket mer att säga, jag har ju inte gjort mycket mer än att ligga i soffan och kolla på tv, snyta mej och hostat:( hare bra:)
/J 

I love TV!

Hallåå! :D
Sitter och megataggar inför grey's anatomy, har tyvärr missat alla tidigare avsnitt, på grund av fotbollsträningen, men idag så hinner jag se det! Hoppas jag hänger med någorlunda bra.
Hur som helst, hmm...vad ska man egentligen skriva i en blogg? Vad man gjort? Ja, idag har jag haft nationellt prov i engelska. Det gick nog helt okej måste jag säga. Sedan, när jag kom hem åt jag min dagliga vanilj yoghurt och guldmüsli, samtidigt som jag kollade på alla dessa skitprogram som e så härliga att se när man kommer hem från en härlig dag från skolan (mamma om du läser dethär, vilket du tydligen påstår, så lovar jag att jag inte spillde något i soffan!!). Hmm...vad skriver man mer i en blogg? Kanske om uppsatsen som nationella skulle handla om? Jag skrev om hopes and wishes. Just nu hoppas jag på lite sommar och att ni inte tröttnat på mitt sommartjat. Pussar och kramar. Kramar och pussar. Anna

Ps. Ni har väl inte missat världens bästa kanal? Canal+ series heter den :D Tur är det dock kanske att vi inte har den, för då hade jag suttit ännu mer framför TV:n än vad jag redan gör! (och då är det ännu värre än vad det redan är..!)

F**k you!

kemiprovet gick bra:D igår bestämmdes det att jag ska spela på "fel" plats i en halvlek nästa träningsmatch på träningen (fråga min tränare, hon kom med idén) och sen blev jag mosad av Steffi som har världens starkaste armmuskler (påminner mej själv: underskatta ALDRIG den människan!!!) och ida beter sej vissa som 3 åringar. slut för idag, tack för idag:D

give me!!
/J

En liten saga

Hallå!
Har varit i Falkenberg under helgen och där träffade jag min goda vän Förkylningen. Förkylningen gillade mig så mycket, så han bestämde sig för att följa med mig hem till Stockholm. Tyvärr så lyckades han få med sig sin kompis Snor, så nu rinner hela min näsa eftersom Förkylningens kompis på något sätt lyckades ta sig in i min näsa. Som tur e så lämnade Snor sin kompis Halsont i Falkenberg, så jag överlever. Annars mår jag toppen och det var super att träffa alla kära vänner igen! :) Hmm...ja det var min lilla historia om när jag blev förkyld. Hoppas ni gillade den! Anna

leopardnaglar


har fixat lite med det nya nagellacket jag köpte i torsdags. la till lite svarta "fläckar" för att det skulle bli lite roligare:D /J


bad boys


nyinköpt

haha, sitter och kollar på youtubr lite. vårt otroliga musikprojekt har mer än totalt 100 visningar! Trodde inte så många skulle kolla än, det har ju inte ens tagit en dag!
Har köpt en bok och en blomma idag (den kommer snart dö menmen).
Ny bok i samlingen;)
/J


Bloopers

Här är också bloopers :D

Whitney Show kommer på Youtube!

Tjena!
Vårt musikprojet blev succé! Vi är med i ALLA oscarsnomineringar, så nu får ni bara hålla tummarna för att vi vinner någon liten guldgubbe nu! ;) Haha, nä, skämt åsido, men vi lyckades få upp den på youtube och Johanna ska fixa upp den på facebook. Haha, gud. Detta är vad alla kommer att minnas av oss. Töntarna som målade yoghurt och målafärg i ansiktet...suck...fast det gäller ju att bjuda på sig själv! Så här är vår fina video:


Anna

Ps. Tack till alla i 9D som fattar våran lite knäppa humor! :P


You gotta problem, but don't come asking me for help


Wihtney show

Idag var det musikredovisning och jag, anna julia och amanda visade vår otroliga film (den kommer upp här senare). Liz redovisade också, synd att inte axel var med;) Syrran och Jossi redovisade sin låt, mycket bra, den fastnar på hjärnan dock menmen. I helgen blir det kemiplugg och lite annat kul. Vad mer? Willy MÅSTE åka ut ikväll (yes, jag är den nörden som kollar på Lets Dance). han s-u-g-e-r!!! Inget mer att skriva, ha en bra kväll<3


Bild från Lucia förra året

/J

just nu:


shit, dom är verkligen sämst!


shoppat lite


Köpte nya solglasögon till våren/sommaren. Köpte ett beiget nagellack också som jag ska pröva sen:) Fick dumpa anna i v.by för att gå till farmor. sa att jag skulle vara där 15.30 och gissa vem som kom dit 15.27?? snacka om bra på att hålla tider;P har städat mitt rum lite och hittade mina gamla dagböcker. Skrev sist i den 1 januari 2008, LÄNGE sen. haha, snacka om att jag var ärlig då, skrev verkligen vad jag tyckte.
Imorgon är det fredag:D:D måste plugga kemi hela helgen typ, har prov på tisdag och jag har inte börjat riktigt än.... men det går nog bra:) Fick VG på matteprovet. 26 + 2 pluppar, 28 + 2 pluppar var MVG... min vanliga otur:(
/J


Hemstudiedag

Just nu:

hejsan:D Sitter hos Anna med Juliana Mini och Amanda och gör klart musikfilmen. Shit, va´d det kommer bli pinsamnt när alla ser den. Sen blir
 det v.by. Anna ska kolla på kläder och jag SKA köpa en chokladkaka, hehe;P Sen ska jag köpa ett beiget nagellack. Nej, nu ska vi bestämma låt till introt:D (Spelar in när Julia och Amanda sjunger, kommer kanske upp på youtube, vem vet;P) synd att jag inte kunde filma deras otroliga dancemoves:(

bild från annas dator från förra året när en viss skit fyllde år:)
/J


.

Hej!
Har varit grymt dålig på att blogga de senaste dagarna, men stressen och tröttheten har följt efter mig som min egen skugga. Men snart är det helg och det ska bli grymt skönt! Ska åka till Falkenberg då, så det blir väl inte speciellt mycket bloggande där heller. Förmodligen inget alls om vi inte lyckas få tag i något internet.
Mamma hade tydligen börjat prenumerera på veckorevyn, så jag tänkte ta och se vad den har att erbjuda!
Förövrigt är jag otroligt sugen på att ta en liten (läs stor) shoppingrunda SNARAST! Någon som vill följa med? :)
Kramar Anna


nationella i engleska

Ida var det nationella prov i engelska. Det gick bra (hoppas jag) ovh imorgon är det prov i matte:S Dagen har varit bra annars, jag dras fortfarande med min J*****a vagel:( ingen mascara för mej, fick slänga den jag hade för annars kanske jag får en igen:(:( bajs! Imorgon fyller farmor år<3 Annars blir det en vanlig skoldag:/ har inget mera att skriva så byebye (*vink*vink*)
Detta är det 600:de inlägget i den här bloggen:)
/J

Björn Gustafsson gör comeback!

Nu har jag, Jossi, Johanna, Julia och Carolina suttit bänkade framför melodifestivalen och ja. Vi är grymt
besvikna på Sverige som skickar vidare en tjej som varit med i idol och inte ens slagit igenom i Sverige tidigare?
Hur ska hon då klara sig i riktiga melodifestivalen? Fast visst, om vi vill komma sist för tusende gången, så visst...

Annna


fan också

Anna vann melodifestivalen. Salem och Eric var ju klart bäst eller hur? Hon kommer ju total floppa i eurovision sen. Sitter hos anna med jossi och carro, julia gick precis. Vi har pratat skit, kollat på melodifestivalen, ätit fondy (det stavas inte så eller hur?).  Dagen har spenderats här också med att filma till musik projektet, resultatet blev en morot och 2 lerpölar. 9D, ni kommer skratta ihjäl er när ni ser amanda och julia i vår film sen, bara så ni vet;P Imorgon blir det ma-plugg, prov snart;P Snart ska man gå hem i kylan, jag kommer halka. Jossi, jag får hållla i dej va?`;P

bara så ni vet (om ni inte visste det) anna är krämberoende... Vem har så här många krämer och tvåler och annat som hon? någon som kan slå det här rekordet? (ps. Hon hittade ännu fler efter att vi hade tagit den här bilden)
/J

Phc

Superbra inpackning för er som vill veta ;)
Håret känns bättre efter en användning, enligt mig och jag
kan verkligen rekomendera den!
Jag har dock den vita, för slitet hår.
Den finns även för färgat hår och sen var det något mer..
Innehåller bl a. vitamin B som är bra för håret, hehe :P
Men det jag ville ha sagt -
spring till närmaste Åhléns butik och köp den, inte så farligt dyr heller!
Anna



Småsyskon

Småsyskon kan man verkligen störa sig på! Speciellt när det tar tre timmar att bestämma vilken film man ska se, var man ska se och när man ska se den utan att komma fram till ett resultat och man själv står där och väntar på att få datorn. sucksucksuck säger jag bara. Det tar typ 10 minuter att välja bio och allt sånt för normala människor, men självklart ska dom hålla på och krångla till det! Nä, fy! Nu blir jag sur. Jag blir också sur på den andra datorn som är segare än en pensionerad snigel som skulle behöva en rejäl omgång med teknikern. 
Annars har jag haft en bra dag för er som undrar ;) Bara lite knepigt med alla håltimmar, men hallå? Det är FREDAG!!! :D
Anna 

håltimmar

Dagen kan beskrivas såhär: Lektion, håltimme+lunch, lektion, håltimme+promenad och lektion. Rolig dag eller hur? sitter och kollar på Bella & Tyra show, lite wierd kanske menmen jag har tråkigt. Nu är det mat, räkor:P mums!
/J

eclips


Längtar ni efter nya Twiligt filmen precis som jag? Här är traliern till nya eclips som kommer i sommar (30 juni). Man kan bara inte låta bli (iaf inte jag) att le när TL syns, varför bor han i USA?! Flytta hit människa!
/J


fixar och trixar

Sitter och fixar lite mer med designen. Anna skulle skicka en bild med först krånglade bilden och sen dog hennes internet så jag fixar lite texter och sånt istället. Kan inte fatta att det är fredag imorgon! shit pommes! den här veckan har gått snabbt:) Me like;P Har värsta sköna dagen imorgon, hoppas att det är bra väder så man kan gå ut:) (håller tummarna). Sitter och dricker C-brus, gott:) nej, nu blir det bara tråkskriv så jag slutar.

här gick vi ida, mini-venedig enligt anna
/J

En kvällspromenad i bilder







ändrat lite

Tjena! Har ändrat lite i designen som ni kanske ser:) vad tycker ni? Anna, du måste skicka en mer sommrig bild på dej så jag kan byta!
/J

barnvakt

Hejsan! Har börjat filma oh foto påväg till skolan igen, nu behöver man ju inte längre ha 3 par vantar på sig:) Ida invigde jag min höst/vår jacka för första gången iår:D Har saknat den, haha. Spanskaredovisning på morgonen, gick faktiskt bra:) nöjd för en gångs skull;) Var barnvakt efter skolan. Hämtade Vera på dagiset. SHit, hon kräver verkligen uppmärksamhet 24/7! Skulle försöka laga mat (potatisbullar, kassler och stekt ägg=bortskämda barn eller vad?) samtidigt som man ska prata med en 4-åring, en 6-åring och en 11-åring. lite jobbigt. Kommer inte ihåg vem som sa "vänta bara tills dom börjar med bratz", jag kan säga att dom har börjat med det"/ Slapp bolibompa ida iaf:) phu! fattar inte hur man kunde tycka att det var roligt förut... aja, ska gå upp och ta ett bad om det inte är något roligt på tv förståss;P

man ser inte så mkt, men här i Norra är husen färgglada! Så ska det vara!

snygging^^ (eller inte)
/J

dagens outfit


Linne - Bik Bok, Jacka - lånad av Anna
/J


förlåt Gud för mina synder

Jag har brutit mitt godis löfte. Det höll i 1 månad och 18 dagar vilket jag tycker är bra jobbat. Blev så otroligt sugen på choklad igår så det inte var sant! fick panik messa mamma så hon köpte hem choklad, hahaXD

sms till mamma: "Carro och jag har beslutat att inte ha något godisförbud längra:) Kan du köpa hem choklad:D snälla:)"

Det var lite läskigt för på kvällen fick jag världens huvudvärk (somliga straffar gud snabbt?). Ingen träning för mej alltså, hoppas ni hade det roligt utan mej:) Nu måste jag gå och blåsa håret. Det är sol ida igen:D
/J

snabbis

Hejsan! skolan börjar ida igen:( Är fortfarande otroligt skoltrött men man får väl göra det bästa av situationen eller hur? Måste gå nu för anna har precis kommit:) ha en bra dag i soliga sverige:D
/J

En dag i bilder

Hejsan!
I lördags var ju Johanna och jag ute och gick - ja, ni hörde rätt! Så här kommer lite bildbevis ;)

Vi gick ut på isen och fotade lite bilder - utan isdubbar dock. Vi har
inte lärt oss något från skridskodagen tydligen.¨


En söt Johanna. Dock sne, vet inte vad som hände med bilden....


Och en überhälsosam (och därmed det friska hoppet) Anna


Sen tänkte vi vara lite smarta och ta en genväg.
Hmm...dendär genvägen var väl sådär....


Tummen upp för genvägar (fan och in i pisshelvete att bilden inte fattar
att den ska va rak!!!!)

Johanna testade med att springa över fältet, men den idén brast
efter ungefär hmm...en centimeter kanske?

Kram Anna

Ps. Hoppas ingen fått navckskador för att ni tvingats vrida huvudet snett. Isåfall betalar jag inte försäkring ;)

Keep on Walking

Tjenixen! dagen har spenderats hos anna som äntligen kommit hem från Norge. Jag misstänker att olle saknar sitt hemland men det är bra att dom är tillbaka:D Vi satt och kollade på klipp från "Sveriges värsta bilförare". Ett ord: HAHAHAHAHA! Fan, va dom suger på att köra bil. Man undrar vilken idiot som gav dom körkort... aja, sen kollade vi på olika kameror, anna ska köpa en. Lunchen bestod av pasta och 3 st köttbullar var"/ Shit, va soligt det var ida:D snart kommer våren! jippi:) Anna satt och pratade om sina nya coverse som skulle passa perfekt till allt:) Sen (var beredda) gick vi ut och gick! Anna och Johanna ute och går. Det händer inte så ofta;P Anna tog lite bilder från vår lilla färd. hon lägger kanske upp dom senare. Imorgon blir det musikfilmning hos Julia. bye!

Sommaren på gräsö, jag längtar tillbaka!
/J


hallonrosa typ


vad tycks om min nya färg på stolen? jag är faktiskt ganska nöjd med min prestation, och det kom BARA lite färg i håret (fråga inte hur tack). *STOLT*
/J


sommaren med göran

Hejsan:D Soligt ida igen! JIPPI!!:D Snart är det vår:) Dagen har spenderats hos Jossi med henne och syrran. Hjälpte dom med deras musikfilm, jag spelade Amber;) vilken skådespelarinsats;P Jossi var helt galen, hon gick ut med kjol och linne. Helt crazy! Sen pratade vi med Örn på skype (jag har ingen aning om hur det funkar, jag är lite efterbliven, jag vet). Sen kollade vi på Sommaren med Göran. haha, det roligaste var inte filmen utan att titta på Jossi och Carro som var helt inne i filmen, haha. Själv kollade jag i Gunnies Rekord bok med ett par 3D-glasögon, coolt! Filmen var helt okej faktiskt, jag är lite skeptisk mot svenska filmer men det var faktiskt ganska kul;) Ikväll kommer annapanna hem och imorgon kommer Juliana Mini:D FINALY!! Ska vara med anna imorgon, hon har ju fyllt år så jag måste ju få se hennes presenter. Ikväll blir det Lets Dance (Heja Mattihas!!). Snart är sportlovet slut:'( nooo! Men man kan ju tänka positivt, snart är det påsklov:D

Solen lyser ÄNTLIGEN!
/J

Dagens outfit


invigde min kavaj från Bikbok, tröja - H&M, halsband - Ur&Penn


Mina 2 små födelsedagsbarn

Ida fyller Anna-panna och Senga 16 år! GRATTIS!!!
min favorit Anna som har övergett mej för norrmännen:( KOM HEM!

Söta Agnes som också fyller 16 ida:) + lilla jossi:)
/J

ny kavaj

God morgon:D Försökte blogga igår men dator jävlen strejkade så internet funkade inte:( Igår var jag i Kista med Carro och mimmi, min farmor:) Köpte en kavaj från Bik Bok. Har letat efter en kavaj rätt länge och hittade en perfekt:D jippi! Köpte hårnålar också, det behöver man ju alltid, eller hur? Åt grekisk mat som vanligt, man kan ju inte motstå det, mums! hmm, vad mer? Det var soligt igår, ville ha mina solglasögon men då hade syrran vägrat att gå med mej:'( Hon tycker det  ser nördigt ut att ha en stor dunjacka, halsduk, mössa och sen solglasögon på sej. Vem bryr sej, jag vill gärna kunna se vart jag går, da!



Vilopaus på en av typ 2 bänkar i hela Kista centrum, helt galet!

/J


melodifestivalen - final låtarna

Deltävling 1:

Ola - Unstoppable


Salem Al Fakir - keep on walking

Deltävling 2:

Eric Saade - Manboy


Andreas Johnson - We can work it out

Deltävling 3:

Darin - You´re put of my life


Timotej - Kom

Deltävling 4:

Peter Jöback - Hollow


Anna Bergendahl - This is my life


Vilken är din favorit?




99 times


RSS 2.0