äh, skit i rubriken

Hej igen.
Jag hinner faktiskt blogga riktigt mycket under kvällen. Jag har tre alternativ.
1. Vara med killarna och bli nedsprutad av några slags kladdiga trådar. Typ som tuggummi, dock inte lika kladdiga, jag har testat. Eller ja, Ludvig testade på mig mot min vilja.
2. Sitta bland de vuxna och prata politik, vad Tiger Woods har för sig och ja, typiska vuxenämnen.
3. Sitta vid datorn och göra allmänt tråkiga saker.
Vi har ätit förrätt och varmrätt nu. Gott blev det! Tur att vi väntar med efterrätten.
Det blev i alla fall hummer till förrätt, oxfilé med hemgjorda pommes och rotfrukter och till efterrätt kommer det att bli hemmagjord chokladmousse, made by me! Super enkelt.
Min otursdag idag också. Varför? Jo, för att när vi gick ut på klipporna så frös jag som tusan. Självklart gick vi ut den kallaste dagen. 11 minusgrader. Jag kan lova er, att från och med den 16 kommer jag inte kunna blogga mer. Anledning? Det kan bli upp mot 20 minus i Polen, jag kommer få såna köldskador så att mina fingrar tvingas amputeras bort. Jag har även fått något bett för att jag klappade Nisse. Jag har tappat bort mobilen. Yey, hurra för mig. Kram Anna

Jag lever

Hejsan svejsan!
Tänkte bara säga att nej, jag har inte dött. Har bara kommit så långt från verkliga livet som det går.
Ingen dator alls (eller okej, vi har modernat upp det lite mer, så nu kan man roa sig med hjärter!) och de ända kanalerna vi har är 1an, 2an, 4an, 6an och 24. Så ja, jag har roat mig med att titta på Stuart Little 2, och konstaterat att han som spelar Dr. House även spelar pappan i familjen och lärt mig hälsningsfrasen i familjen Little. "Little hit little dit" då ska man svara "Little här, Little där". Bara så att ni vet.
Men nu är jag hos ett par vänner, så jag kan passa på att blogga lite. Har även varit i Halmstad och kollat in mellandagsreorna. Hittade faktiskt ett svart (OJ, svart? Jag är förvånad över att det blev det linnet) linne för bara 74 kronor! Fatta vilket fynd!
Så, är ni redo för 2010? Detta året har gått i superfart! Ärligt, vi har en termin kvar, sen börjar vi gymnasiet :O
HJÄÄLP! JAG ÄR INTE REDO FÖR DET HÄR! TÄNK OM JAG VÄLJER FEL!? Gaalet.
Juste, för er som orkat komma ända hit ner i detta ganska långa inlägg, jag har kommit på det bästa nyårslöftet av alla! Jag kommer helt klart att klara det! :D Säääker! Haha, typ första gången jag kommer att klara det. Okej, nu ska jag komma med det och inte babbla på: Mitt nyårslöfte är att inte ha något nyårslöfte iår! Hoho, får man ha det som nyårslöfte? Ja, om man inte får det så ska jag ändra i regelboken och skriva till det! Jag tycker nämligen att det var väldigt klokt av mig ;)
Kramar, Pussar, Hejdå, Bye, Adiós och GOTT NYTT ÅR! (+ god fortsättning på 2010, om det är så man brukar säga).

Charlie bit me

har precis dushat efter att ha tränat lite. Pappa har tjatat sen julen att jag måste träna så nu kan han sluta med det:P Juliana är här, hon kom hem från Skellefteå igår:) Hon och Carro har diskuterat ALLT mellan himmel och jord och lite till tror jag;P Igår var det film dag. Kollade på någon film som gick på tv och sen på "john Tucker must die". Ska snart gå upp och baka tror jag med först ska jag leta efter en kavaj på H&m hemsida men först: "Aj! Charlie bit me!" Carros favorit;)


Shak it!


Jag ÄLSKAR Ellen, hon är skitkul!


:)

heeeejsan allesammans! Har ni haft en bra jul? det har jag:D Jag fick Babyliss I curl av mamma:D Testade på syrran ida (hehe, min försökskanin) och det blev bra och med lite träning blir det nog toppen:D Fick även Harry Potter och Halvblodsprinsen (tittat på den ida, hehe), Body Butter (en liten och en stor) + tvål från Bodyshop, ansikts masker (som jag precis prövat, super skönt!), CD-skiva, kläder och lite annat smått och gott;)


Vad tycker ni? Carros första komentar var: "Den här ser ju helt cp ut" och höll upp en hårslinga på typ 10 hårstrån. Tack Carro, Anna och jag kämpade faktiskt...

Har pracis tagit ett bad med ansiksmask och smörjt in mej med body butter. Har skrivit det förut men jag rekomenderar verkligen Body Butter från Body shop. Just nu har jag Körsbär och japansk ???. Luktar mums:) Carro har fått en ny mobil så hon har suttit och hållt på med den konstant ida (tack godegud att det är touch så man slipper klickljudet!) Nej, nu ska jag kolla om det finns något på tv ikväll;P

Johanna


Min, Bara Min!

Hejsan och god jul på er!
Jag har bestämmt mig för att sluta med julmusik som rubrik, dels för att det blev för jobbigt och dels för att julafton nu varit. Hoppas er var bra! Min var super med mat, sång, skratt och ja..sånt som en jul brukar se ut.

Den här lilla trevliga mobiltelefonen fick följa med hem och jag är beroende av den.
Speciellt Crazy penguin catapult. Ett spel som går ut på att skuta ner isbjörnar genom pingviner, haha!
Hoppas ni haft en trevlig jul, för det har jag! Kramar Anna

Have yourself a merry little christmas!

GOD JUL PÅ ER ALLA! (eller er få kanske man ska säga, eftersom inte så många kommer att kolla detta)
Olle har ännu inte märkt att en Xbox ratt står under granen, haha, ska bli kul att se reaktionen när han ser den! :D
Jag ska också öppna nån present snart. Vi har det som tradition!
Kram och god jul! Önskar Anna (hoppas ni får fina julklappar och att ni inte spricker av julbordet)

God Jul!!

idag bytte jag, carro och anna julklappar. Jag fick en lila "väst" med palljetter på och ett halsband (visar senare). Sen gick vi till Jossi med agnes och kollade på Grinchen (tradition). Så rolig, jag älskar Jim Carrey (stavning?).
Imorgon är det jul! Längtar! Det blir nog inget bloggande imorgon, man är rätt slut när alla släktingar har gått och jag måste vila upp mej inför den 25:e då är det julaftoon hos farmor;P Nej, nu ska jag sluta babbla och se klart Bones men det slutar om typ 5 min menmen"/ GOD JUL!

Johanna

Nu är det juligen!

hejsan!
Only one day left! Wiie! Imrogon händer det!
Sitter och försöker komma på ett julrim till min kära broder.
Jag säger bara det, julrim.nu is the shit!
Har i alla fall spenderat eftermiddagen hos Jossi, vi kollade på Grinchen! :D
Haha, jag älskar den filmen.
Sen spelade vi Mario Cart, skitkul. Förutom båtbanan som jag typ sög på..bokstavligt och bildligt talat (vet inte vad skillnaden är, så någon kan ju vara snäll och berätta för mig!)
Dock glömde jag min påse med kläder och sånt hos Jossi, smart som man är! *Suck*
Jag som hade tänkt att använda det imorgon så jag luktar fabolous imorgon! Fick nämligen body butter och lite olika krämer och sånna gosaker! Dock har jag ju fortfarande kvar min fina ring från Friis & Company. Jag kallar det min nya förlovningsring, för jag har verkligen blivit förälskad i den!
Äh, nu slut på massa babbel och tillbaka till verkligheten.
Trevlir julafton! (nej jag har inte gått och slagit i huvudet, jag vet att det inte är julafton idag, men jag kanske inte hinner blogga imorgon) Kramar Anna

klockahalsband


Hemma från v.by igen. Det var inte så farligt kallt faktiskt, som den tönt man är hade jag faktiskt underställsbyxor på mej, säg vad ni vill men jag tänker inte frysa häcken av mej i alla fall:) Det blev en present till Anna och ett halsband till mej. har tittat efter ett "klockhalsband" länge och nu hittade jag ett på Glitter. Nog för att det säkert kommer gå sönder om typ 3 veckor men jag bryr mej inte, ska ha det på julafton:D Har städat lite och julpyntat mitt rum så nu är stämningen på topp. Mamma kommer snart hem från IKEA och då blir det julpynting i resten av huset. Imorgon åker Juliana Mini till Skellefteå, kommer sakna henne. MESSA NÄR DU KOMMER HEM! Nej, nu ska jag fortsätta julpynta:) hare bra!

Johanna


sötaste ganne ever


Hörde precis att det knackade på altandörren och vem stod där om inte min übergulliga granne Vera. Hon gav mej ett paket som är till mej och syrran, är hon inte söt? Sen var hon tvungen att gå in för hon skulle äta. Man undar var det är i;P

Johanna


Let it snow! Let it snow! Let it snow!

Det ser positivt ut på "en-vit-jul-fronten" verkligen och jag hoppas verkligen inte att snöguden sviker oss!
Idag kommer farmor på besök, hon är så rolig :)
Har egentligen inte gjort så mycket idag, vaknade halv tio och liknade mer kalle anka på julafton än en morgonpigg Anna...ikväll blir det..hmm..vad ska man kalla det? Förhandsvisning på julafton! Ungefär som förhandsvisning på en ny bio, fast man byter ut filmen mot julklappar. Julia och jag byter julklappar ikväll och jag är muy excited. Blev lite svengelskspanska där.
hmm...vad ska jag göra nu då? Antingen jobbar jag vidare på presenten till mor- och farföräldrarna, eller så kanske jag tar en vinterpromenad och halkar omkring på gator och torg. Om jag väljer det andra alternativet blir mamma glad. Men det lutar åt det första. minus 11 grader är inte min melodi.
Kram Anna

               
Vem kunde tro att denna bild var tagen i påskas? Rena rama sommarvädret ju!
Jag vet att det är dåligt med bilder här i bloggen, men om jag lyckas få min kamera att funka igen
(ja, tro det eller ej, men såhär lagom till jul har den bestämmt sig för att strejka igen!) eller om
jag skulle få min älskade systemkamera (vilket förmodligen inte kommer att ske) så lovar och svär
jag att det kommer bli mer bilder åt folket!


ut i kylan igen...


Godmorgon alla glada:D Det är fortfarande ett ton snö ute men jag och Julia ska trotsa vädret och ge oss in till v.by;P kallt menmen. Snart är det frukost och jag ska gå och hämta apelsinjucien som jag drömde om inatt, haha:P blev otroligt sugen på det när jag vaknade så jag skiter i smoothien (stavning?) och kör på apelsinjucie istället:) Längtar till imorgon då jag, carro och anna ska byta julklappar och vi ska till Jossi:D

Johanna


Merry christmas your ass!

Dagen har spenderats hemma, eller ja, klockan åtta på morgonen gick jag ner för att klippa mig, blev mest topparna, men det var slitet! Men nu bokade jag en ny tid i mars, annars blir det alltid så att jag skjuter upp det.
Sen åkte jag iväg till vällingby och köpte min sista present. Så nu är jag heelt klar!
Gjorde även lite mer julgodis, sen slog jag in alla presenter. Herre gud vad man hinner med mycket när man går upp tidigt! Kanske ska börja med det!
Datorn dampar, det går inte att lägga in bilder på datorn :(
Så datorn: Merry christmas your ass!
Anna

Cobra Staship ft Leighton Meester - Good girls go bad




Det är orättvist när man kan skådespela OCH sjunga...


rekomenderar

Tjena! Bion igår var super om man räknar bort snorungarna som satt framför oss och kastade popcorn:/ JB=snyggsnyggsnyggsnygg!!! Fast inte i långt hår... Dagen har spenderats i gamla stan med farmor och syrran. Vi gick runt och köpte godis (mintkyssar och marmeladisar) och sockvadd. har inte ätit sockervadd på typ 5 år, minst! problemet är att man var tvungen att ta av vantarna för at äta och mina händer gick till slut i ton med mina röda naglar, inte skönt:/ Men det var kallt, mina uggs höll inte riktigt förr slasket på hötorget, ursh, var stelfrusen om fötterna när jag kom hem så jag kröp ner i soffan med saft, hehe. Hade tänkt städa men, ja, det kommer ju ändå bli stökigt igen så varför stressa? Imorgo blir det v.by med Juliana Mini, ska köpa BUS till julen (då är det faktiskt tillåtet att fuska med brännan eller hur?) letade efter det igår men då var det slut, ofc...:(

Rekomenderar Åhlens egna. Luktar knappt och brännan syns efter 3 timmar typ:D

Längar tills på onsdag, då är det dags att gå till Jossi och se Grinchen med syrran, anna och agnes:D:D Och det bästa är att älsklings jossi hittade godiset som vi åt förra året! Jippi!:D
Johanna


Skrattmaraton

Haha, ja, vi alla har ju vårt sett att skratta på....Och efter att ha sett denna video kan jag faktiskt säga att jag börjat gilla mitt skratt liite mer :P

 
Anna

Winter Wonderland

Just nu får jullåtarna stå för överskriften såhär lite innan jul! Hihi.
Snön ligger fortfarande kvar och det ser faktiskt ljust ut på en-vit-jul-fronten! Lovely :)
Ska snart iväg till vällingby för att köpa min sista julklapp, kram anna


Santa Claus is comin' to town

Hejsan hejsan i snöyran!
Haha, lite nördigt kanske, but I like it! Tomten kommer på besök om 4 dagar endast, fast Julia, Carolina och Johanna får agera jultomtar innan, eftersom julia åker 23 och vi vill "se varandras miner" (okej, sämst bortförklaring till varför man inte får öppna julklappar innan julafton) och Carro, jag och Johanna kan bara inte hålla oss!
Har suttit ett tag och fixat ihop en jullista på spotify, så nu är jag trött på jullåtar (om det ens är möjligt!?).
Vilken är er favorit jullåt?! Jag behöver lite mer jullåtar, än så länge är listan ganska kort, 12 låtar.

snökrig

nu har jag varit ute en stund med syrran och anna i snön och brottats. Det slutade med att i grävde ner syrran och hon fick 2 stora snöklumpar i ansiktet så ni skulle ha sett hennes mascara, ingenting fanns kvar tillslut, haha XD ska snart gå upp och bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, sen överväger jag på att locka håret men vi får se om jag orkar, är lite lat, hehe. Lägger upp bilder från en snötäckt Carro senare, lånade mammas kamera men hon ska hålla på med den JUST NU ofc. sitter och chattar med kusinen på facbook, han ska inte komma i jul heller, den jävlen måste jobba:( sur, har hotat med att jag kan karate (jag visste att det skulle komma till användning nån gång, tack amanda och hanna!) nej, ska jag gå upp. hare bra i snön allihopa:D

Johanna

Coco Hood tee

COCO Hoody Tee
Vill ha! Finns att köpa på chicys hemsida, snälla..?¨

Johanna

Today´s gonna be a good day


Coolt!


titta hit mamma

har hittat en skinnjacka som jag vill ha. Man kan tyvärr inte kopiera en bild men klicka här:D


rolig dag... eller inte

Ikväll blir det middag hos Carros gudföräldrar, jippi... innan ska jag sy dit en knapp på min klänning och gå ner och växla pengar, har typ 200 kr i enkronor, visst ser min dag rolig ut;) eller inte. Imorgon blir det i alla fall bio med Juliana Mini:D längtar! Hare bra!

detta händer när man lämnar sin kamera obevakad, man får besök av en liten tomte;P
Johanna


julshopping

Dagen har spenderats i Kista med syrran och Anna. Det blev en hel del shopping. Vi köpte till varandra så vi fick smyga iväg för att köpa. Jag och Carro vet dock vad vi ska få men anna håller på att spricka av nyfikenhet, ni skulle ha sett henne på t-banan hem... Vad har jag mer gjort? Jo, jag har fått spotta i ett rör till någon som ska kartlägga-alla-tvillingars-dna-och-se-om-vi-har-några-sjukdommar..."/
har inte kommit på vad jag ska ha på mej på julen"/:( några förslag?

våra vackra paket (utom ett som vi inte kunde slå in för då skulle anna se vad det var). Visst äger vi på att slå in paket;P

jag älskar min syster men ibland är kärleken inte besvarad...:'( (ni får ursäkta min snygga fleace)

Johanna


I remember...

När jag brukade springa runt i en grön spice girls tröja och leka att jag var baby spice, när jag brukade se musikvideos på aqua om och om igen och när jag lyssnade på abba copycats!
Det var tider det!


Haha, gud! Vad kan jag ha varit? 4-5?
Kul att tänka tillbaka på gamla tider.
Kramar Anna

LOOOOOOOOV!

Hola! (ser ni hur långt mina spanskakunskaper räcker sig?!)
Nä, skämt åsido, eller skämt åsidan som vår mentor sa, men nu har vi i alla fall lov och det känns underbart!
Känner mig nöjd med mina betyg, nöjd med allt annat och JAG TOTAL LÄNGTAR TILL POLEN NÄSTA TERMIN!! Så jäkla kul det ska bli!
Juste, måste också berätta (inte för att någon kanske bryr sig) men faktum är att jag har vunnit 300 spänn på svenska bokhandlareföreningen. Haha, eller ja - jag vann uppsatstävlingen i klassen! :) Trodde aldrig att jag skulle vinna den, verkligen inte. Men det gjorde jag! Stärkte verkligen självförtroendet :) Och sen har jag ju råd att köpa en massa böcker! haaha, nä men jag ska nog hitta något annat, kanske en pennvässare som det verkligen är brist på i klassen...
Anna

jippi

sådär, då var höst terminen i årskurs 9 avklarad och jag är riktigt nöjd med mina betyg faktiskt, inte ett ända G (jippi!) :D:D Mamma har fixat spotify så nu är livet en fest (om man räknar bort Polenresan såklart). Måste säga att Jossi, Bella, Jempa (sorry), Emilie, Amaru och Moa ägde alla på avslutningen, bra tjejer! Tack gode gud att jag inte behövde gå upp på scenen för matte-tävlingen , jag lovar, jag hade snubblat!
Imorgon blir det somskrivet Kista vilket påminner mej om att messa Juliana Mini... hmm, får göra det sen. nej, nu ska jag sluta tråka ut er. Hare bra!

Johanna

Snart jullov

Sista dagen i skolan är över! jippi!! Nu är det bara skolavslutningen kvar och sen är det jullov:D:D Har räknat ner dagarna sen höstlovet tog slut och äntligen är det dags! Jippi! ska gå upp och fixa håret snart. Imorgon blir det Kista med anna och Carro och kanske Julia (vill inte åka till stan och gå tunt i snöstorm) och på söndag blir det New Moon (igen) med Julia som inte sett den än!! Ska bli skitkuL:D Anna och Julia snackade om en klänning som dom hittat. Har sett en som en bloggerska har och den är verkligen superfin! försökte lägga upp en bild men nepp, det funkar inte. jävla blogg.se! Nej, nu ska jag upp och fixa mej lite. hare bra!

Johanna


Gina tricot

 


Skit!

MSN dampar! Folk skickar virus, så nu funkar inte msn. Hoppas bara att det löst sig tills imorgon! //Anna

Vem har inte ramlat idag?

Alla som inte ramlat idag räcker upp en hand!
Haha. Carolina gjorde snyggaste vurpan idag, verkligen flög ner i backen! När jag skriver dethär sitter jag och garvar, så jäkla kul var det!
Johanna gjorde också en ganska najs vurpa.
Carolina och jag hade glidit på våra skor längs vägen och Johanna hade sagt "ni kommer ramla och slå ihjäl er"! Och vem ramlar mitt på baken om inte Johanna (älskar dig sötis!)?
Hihi, hon ramlade till och med två gånger, varav en gång drog hon med sig mig. Jag skrattade så jag grät. Tror aldrig att jag haft så kul påväg till skolan! Och för er som undrar, vi kom lite sent, men äh, det var det värt! :D
Anna


Dress

Hello! Igår var jag och köpte en julklänning. En svart. Okej, Johanna, kanske lite "boooring" som du uttryckte det, men den e ju så fin. Ett fodral, så jag är lite orolig över hur det blir med julbordet XD när man har fodral på sig är det ju egentligen förbjudet att äta, men vafan! skit samma, det är min släkt man kan inte alltid vara piffig ju! Ska bara se till att pimpa den med lite smycken.
Sen bara så ni vet så är strumpbyxorna mörkare, blixten gjorde dem lite konstiga. Sen vill jag inte ha några kommentarer om hur stökigt mitt rum är, för jag är mer än medveten om det!
Kram Anna


Hah, antingen är det min dator eller så är jag helt
ihoptryckt, jag vet inte XD


Stessigt

Ida lyckades jag verkligen. Vi hade håltimme i so så vi började inte förän 10.45 men jag fick ändå stressa som en galning:( Skulle hinna duscha, klä på mej, sminka mej mm på 45 min + att syrran också skulle göra det så det blev väldigt stressigt. Annars var dagen skön, hade lekar på engelskan och hade bara 15 min kemi:D Jippi! Skönt att det snart är jullov:) På fredag ska jag, syrran och Anna till Kista igen för att köpa julklappar åt varandra, haha, får se hur det går.

Johanna


Today


Tröja - H&M, Kjol - Indiska, strumpbyxor(nya! och dom syns knappt...) från Indiska


SOVMORGON

Hejsan hejsan!
Har sovmorgon, så vi börjar inte förrän kvart i 11. Soft!
Helgen har varit kul, men jag vet inte om jag hinner berätta om den nu, så jag gör det ikväll istället ;)
Har typ träningsvärk från igår när vi fick gå på huk eller vad man nu ska säga. Sen tillbaka fick vi göra kullebyttor bara för att tränaren tyckte att vi skulle göra det lite roligare? Blä! jag har säkert tio bulor i huvudet så som jag slängde mig i den kalla konstgräsmattan. Haha.
På torsdag är det avslutning och imorgon musikmuseet. Shit, det e inte långt kvar nu asså!
Anna


julshopping + bilder från igår

Dagen har spenderats i Kista med mamma för lite julshopping. Det blev en hel del och jag är väldigt nöjd med dom sakerna som jag vet att jag ska få:P Snart blir det fotboll med Zlatan som det trogna sportfan jag är. Imorgon blir det v.by med syrran troligtvis, måste hitta en snygg julklänning att ha på sej. hittade en snygg kjol ida men jag orkade inte gå tillbaka och pröva den för mina fötter var helt slut!+ att jag var jättetörstig. Köpte en vitamin defense, väldigt god men det släckte inte törsten:( typiskt"/
Här kommer lite bilder från igår.

Fina Julia när vi satt och väntade på att Lucia grejen skulle börja<3

Duktiga tomtenissar som städer sitt bord (jag och Julia)

Tärnorna var också duktiga :D (Jossi och Moa)

Idolkvällen

Julia försöker likna en...ehh, älg??

i pausen fick jag tråkigt medans dom andra babblade på...


Kvällens vinnare: Erik Grönvall. bild från posh24

Johanna

Grattis Erik!


Erik Grönvall vann Idol 2009 och vinnarlåten heter "higher". Vad tycker ni om den?


piiinsamt!

Hejsan!
Ni missade väl inte idolfinalen hoppas jag? Erik vann ju, så min önskan gick i uppfyllelse.
Peter Jhide tog även hem ett pris: som sveriges pinsammaste man eller nåt?
Han säger 3 gånger att Calle är vinnaren, Calle ska sjunga i studion imorgon och att Calle Grönwall är idol 2009? Haha, vafan? Fatta inget?
Nu ska jag nog gå och lägga mig, upp imorgon och shoppa julklappar (men också titta åt mig själv såklart ;P)
Kram Anna

Lucia och idolfinal

Idag var jag i skolan 7.10!! Det var Lucia och det var som vanligt väldigt fint:D Några killar ur klassen sjöng solo och dom var riktigt duktiga:D Sen blev det fika, karate och slöjd. Jag gjorde en fin liten gris som fick prickar på rumpan. Jag tänkte att grisar har prickar på rumpan men sen kom jag på att det är rådjur som har det...
Nu är Anna och Julia här och kollar på Idol:D Heja Erik!!!

Anna, jag, Amanda och Carro.

Lägger upp flera bilder imorgon:D

Johanna

Känslor

Vilken dag. Magda Eggens var i skolan och föreläste idag. Hon har skrivit ett flertal böcker och var med i olika koncentrationsläger. Alla satt tysta och lyssnade och det var verkligen otroligt. Det är så sorgligt och ändå kan jag inte drömma om hur hemskt det var. Bara en liten bråkdel.
I slutet aplåderade vi och det var verkligen som på film. Omid säger över klassrummet, "hallå, ställ er upp, visa lite respekt!" och alla nior tittar sig lite omkring. Ställer sig kompisen upp? Kommer folk tycka att man är konstig? Men det slutar i alla fall med att alla står upp och applåderar och jag ljuger om jag säger att mina ögon var torra. Det var en sådan känsla som inte går att förklara. Allt var så fint. Så lyckligt, men ändå så hemskt.
Stor eloge till Magda Eggens som verkligen är en glädjesprudlande människa. Hon såg ändå något gott i allt det hemska. Hon minns fina minnen ur det som egentligen är så fel. Och det är verkligen makt enligt mig.
Anna


Förintelse

Sitter här vid datorn och funderar på hur jag ska klara av morgondagen.
Förintelsen. Jag förstår inte. Jag förstår inte alls.
Hur kan folk vara så grymma att de skjuter ner människor som om de vore ja jag vet inte vad.
Imorgon kommer en tant som var med i ett koncentrationsläger. Jag kommer börja gråta. Usch.
Sitter här och blir arg. Arg på all ondska som människan skapat. Arg på alla som inte gjorde något.
Sitter här och blir ledsen. Ledsen för alla judar. Ledsen för att de inget kunde göra. Gjorde de motstånd blev de mördade. Gillade de bara läget blev de också skjutna. Tänk dig att vad du än gör så gör du inget rätt. Jag kan inte tänka mig in i den rollen. Det går inte. Drygt 60 år har gått sen Hitler och alla barbariska människor gjorde det som ingen människa borde kunna göra. Människan är ett monster. Inne i alla människor finns ett monster som ibland kommer ut och gör hemska saker. Nu väntar en varm dusch.
Anna

Todays outfit


Tröja - Carros, Kjol - Gina? + klackar från skopunkten (Annas)
Johanna

Schindlers list

ida var det specialdag iskolan, förintelse tema inför Polenresan i januari. Helt okej, vi såg en film som var 3(!!!) timmar lång i ljushallen och jag frös i, hmm, få se, 3 timmar! Iskallt, någon idiot (förmodligen en killle) har satt elementen längst upp på väggarna under fönstrera (stavning?). Vad gör dom för nytta där?? typ ingen. Filmen var ganska bra, väldigt obehaglig för dom sköt typ av huvudena på folk stup i kvarten"/ Den hette "Schindlers list" och handlade om Oscar Schindler(?) (spelad av Liam Neeson) som hjälpte judar under andra världskriget. Först var han nazist som bara ville ha judar som arbetskraft i sin fabrik för att dom var billiga men sen insåg han att han ville hjälpa dem:) Slutet var sorgligt och jag var typ nära att gråta:'( Min favorit var Olek, sööt!



I slutet av filmen la alla Schindler judar (judar som Oskar Schindler hade räddat) en sten på hans grav. Judar lägger stenar istället för blommor om ni undrar varför;)

Ikväll är det träning på åkeshov, har lite ont i fötterna efter att ha gått runt med klackar hela dagen men jag överlever nog.

Johanna


Snälla tomten...?


Tomten, om du nu finns, kan du inte komma med denna underbara, fantastiska väska till mig? Jo, du förstår - jag kommer aldrig att få den annars...om jag inte har någon rik hemlig beundrare, vilket jag betvivlar.
MEN DET JAG VILLE HA SAGT VAR ATT OM NÅGON KÖPER DENNA TILL MIG KOMMER DU BLI ÄLSKAD AV MIG RESTEN AV MITT LIV!


MJ:s spöke


Tog den från mimmis blogg, haha, mitt hjärta är fortfarande i halsgropen
och jag kommer aldrig mer våga se den igen. Plundar på..ja, ni vet nog
vilket ställe efter att ha sett filmen. Haha, kanske lite töntigt, men om man
sitter tre milimeter ifrån skärmen kan ni ju föreställa er...
Anna

vårt hus kommer att brinna upp!

Har suttit i ett långt tag och funderat på om jag ska släppa ut min ilska. Tillslut fick svaret bli nej.
Det får räcka med att säga att jag ibland blir arg.
Men det enklaste är att bara blunda för det och lådsas att det inte finns. Göra saker som gör en glad.
Trots att ilskan egentligen finns där.
Veckan har gått sjukt långsamt. Det är bara tisdag och betygen skall vara satta imorgon.
Så himla skönt. Känns som all press och stress bara släpps. I alla fall för ett litet tag.
Angående rubriken. Pappa har gett mig ett stort ansvar. Han har förberett mat och nu ska jag stoppa in den i ugnen. Okej, att vårt hus kommer att brinna upp var väl lite att ta i, jag måste ju faktiskt visa vad jag går för i hemkunskap!
Äh, jag känner att jag inte kommer någon vart med det här inlägget. Bäst och göra lite nytta och skära upp lite mer grönsaker eftersom jag redan ätit upp halva skålen...hmm..
Anna



 


style by stars


Från style by stars, var tycks?


Kabom!

FANFANFANFANFANFAN! Har skrivit ett helt jävla inlägg och sen kommer man åt arkivknappen och då är det kört:(:( jag sammanfattar kort för jag orkar inte skriva om.
Spanska - helt ok, engelska - teater redovisningen som gick väldigt bra med tanke på att våra två huvudroller var sjuka... Lunch - (gummi) fiskbullar, behöver jag säga mer? Svenska - tråkigt, Matte - Ännu tråkigare än svenskan, Kemi - Min lärare ville typ döda mej. Jag fick gå fram och tända på en tändstick som satt på en lång pinne som jag sen skulle använda för att tända eld på en heliumballong. KAABOOOM! han trodde inte explotionen skulle bli så stor... hjälp, min kemi/biologi/halvmentor vill döda mej!

(HÄR SATT EN BILD SOM ANNA NU TAGIT BORT EFTERSOM DEN VAR ALLDELES FÖR FIN FÖR ATT VISAS HÄR I BLOGGEN. NOOT! :D)
Detta händer när vi har tråkigt på rasterna och Amanda (den j****a lyckosten) har med sig sin systemkamera:D
Tack Amanda för att du stannade medan alla andra lämnade mej:)

Från i fredags när vi åkte skridskor på idrotten. Om typ 5 sek så ramlar Liz, hahaxD

Nej nu ska jag se om jag hittar något jag vill ha. Vet ni någon rolig hemsida så skriv gärna:D

Johanna

God Morgon!

har sminkat mej, klätt på mej och väntar på att Anna ska komma fast hon komer inte förän 20 över så det är ett tag kvar:P Vet inte om Anna fortfarande är sur på mej, bombaderade henne med gubbar på msn igpr;) hehe, typiskt mejXD Ska få låna shoes av anna ida, världens bästa kompis asså, finns ingen bättre. Amanda skickade ett sms och jag höll på att dö. det är ett sånt här "skicka-vidare-till-alla-i-din-adressbok-sms". Fan dej Amanda! Jag blev ju rädd! :( hahaxD Ida är det teaterredovisning på engelskan, ska läsa en liten text med mycket church och andra kontisga ord jag knappt kan uttala men det går nog bra:D Sitter och lyssnar på Robert Pattionssonsom Carro la upp på sin blogg, den är skitkort men helt okej faktiskt.

"Ill wrap you in my arms"

Juste! Jag fick gå ut och gå igår, jippi... Helt okej, fast man ska inte ha strumpbyxor på sig för då kokas benen efter ett tag speciellt om man går med min mamma som har världens längsta ben och går i 180km/timmen, phu!

Johanna


Anka

sitter och chattar med lillkusinen (han gillar inte att bli kallad lillkusin menmen) om julen. Släkten kommer ju hit den 24:e och det är ingen Tindra som kan skrika när Kalle går, yes! Jag gillar Tindra men inte när hon skriker:( Kommer ni se Kalle Anka eller Anna Anka? Båda Ankprogrammen (haha) går samtidig men vem kollar på Anna Anka när Kalle Anka går? haha, det blev mycket anka i den meningenXD
Ida har inget speciellt hänt, ska ha teater på engelskan imorgon. Jag ska bara berätta så det är ganska okej ändå. En kompis ska vara drake, hahaxD förlåt:) Igår sa mamma att jag skulle ta en promenad med henne efter maten för att jag inte gjorde ett skit igår men jag hoppas hon skojade. Fick bilder från Julia med bilder från hennes fest som var typ 2 veckor (?) sen.

 VS
Vilken anka väljer ni i jul?

Johanna


taaaack Jossi!

Fick en chokladkalender av min kära kompia Jossi ida. Hon tyckte synd om mej och syrran eftersom vi inte fått någon chokladkalender förut (hon brukar ha 10 st, jag skojar inte!) Så hon var näll och köpte en till mej ida. tack jossi, du är världens bästa och gulligaste kompis<3<3

puss till Jossi och choklad til mej;P (tillskillnad från anna så orkar jag inte redigera mina bilder med annas älskade bruseffekt, haha) Anna<3bruseffekt

Johanna

Wiie!

Kemin klar. Yes! Den blev skitbra. Mamsen hjälpte mig, hon kan dethär bättre än mig! Thanks to you♥
Missade tyvärr gossip girl, men kan nog se det på datorn imorgon. Så himla skönt, nu är det inget kvar i skolan. Eller bara spanska att lära sig imperfekt, men äh, de är inte så svårt.
Jag är alldeles upprymd av glädje och vill bara skratta. Tyvärr har jag ingen att skratta med, så det skulle väl vara lite underligt om jag sitter och skrattar i min ensamhet?
Vi firar det med lite bilder istället! (nån som är förvånad?)




Okej, bara massa lampor här. Men det tar så lång tid för bliderna att ladda!
 Har verkligen blivit kär i bruseffekten. Tänkte - bara så ni vet lixom. Lite förvarning.
Och i ekerö möbler. Herre gud, min första lya kommer att bli en dyr historia. Minst sagt.
De senaste inläggen har bildbombats. Men vad tycker ni? Hiss eller Diss med bilder?
Anna


Style by Anna

Håller på och stylar Olle. Mot hans vilja. När jag nämde att hans stil såg ut lite som robert pattinson (skämt åsido kanske) så fick han slag och vääägrade att ha det så. Typiskt också. Jag som tyckte att han såg så schmexig ut...
Haha, Style By Anna? Jag gillar det. Inte Olle. Great..


andra advent

idag är det den 6 december och andra advent! Det här året har verkligen gått snabbt, snart är det 2010;P

Julmarknad


Dagen har spenderats hos kungen och drottningen. Eller okej, inte med dem, såklart,
men på julmarknad vid drottningholm. Mysigt, mysigt! Köpte julgodis från mariannelund
och lite andra godsaker. Väldigt mysigt, synd bara att det var så kallt! Och frosten
hade försvunnit, men ajja, man kan inte få allt :P
Var även på ekerö möbler tror jag affären hette. Massor med fina (och dyra) möbler.
Jag blir alldeles knäsvag när jag går in i en sån affär och börjar så fort jag ser en
stol planera min drömbostad. Haha, är inte jag för ung för dethär?
Jag skulle lugnt kunna shoppa upp hela butiken, fast innan dess ska jag bara se
till att haffa en miljonär. Typ.
Har precis firat andra advent och koppen med varm choklad och lussebullar fick vara med.
Gott och grymt mysigt. Det har helt enkelt varit en myssöndag. Iblan behövs sånna dagar.
Bara en massa mys. Tyvärr har mamma bannlyst mig från fotbollsplaner, eftersom
jag fortfarande är förkyld. Så jag kunde inte komma på träningen.
Isåfall får jag väl använda den tiden till att skriva om atomer. Har hittat lite fakta, så
nu ska jag skriva så att tangentbordet glöder ;)
Anna

TVÅ TILL



Jag känner hur seriös jag är på bild 2. Som alltid när jag är med på bilder. Lägg även
märke till den gröna manikyren jag har på vissa fingrar. Smikrande..not!
I förra inlägget skrev jag att jag älskade jul. Jag älskar också bilder, så därför är jag
väldigt förkrossad över min kamera som totalstrejkar... undrar när den tänkt
börja göra sitt jobb igen och sysselsätta mig med roliga bilder. Bloggen blir ju
mycket roligare också, tycker ni inte? En bild säger mer än tusen ord.
Idag har det varit en helt underbar lördag. Fast vilken lördag är inte underbar?
Nu ska jag i alla fall ta en ischoklad! Nice. Visst?


Mer jul. Jag vill ha mer jul

Hej!
Julkänslan bubblar för fullt här i huset och jag bara älskar det! Det enda som saknades var julmusikskivan som vi inte hitta :(
Tänkte köra lite random bilder istället för att förklara vad vi gjort, så, BILDBOOMB!







1. Lyxiga lussebullar står det i receptet. De e godare än vanliga enligt mig!
2. Johannas svar på Rudolf med röda mulen. Jag tycker hon lyckades, gör ni?
3. Rice crisp!
4. Baby gris och mamma gris. Säg vad ni vill, jag älskar dem.
5. Hulken i egen hög person. Eller bara Anna i mandelmassa?


Julkramar, Anna


marsipangubbar

tjena! Dagen har tillbringats hos Anna. Vi bakade till jul. Vi var riktigt duktiga, vi gjorde saffransbullar, riscrips, ischoklad och marsipangubbar. Anna och hennes lillebrorsa mobbade min supersaffransbulle:( Roligast var helt klart marsipangubbarna. Gjorde bla Rudolf med röda mulen, en snögubbe och en gran, anna lägger upp bilder sen hoppas jag:) Har även drabbats av näsblod, TVÅ gånger idag. Jag som aldrig brukar blöda näsblod"/ sen har jag fått en chokladkalender:D:D:D har aldrig haft en chokladkalender, hade presentkalender när jag var lite men idag när jag kom hem låg det en chokladkalender på in säng:D tack mamma!


Johanna

Love





Godnatt ♥
Hugs Anna

The Show Must Go on

Tove åkte ju ut. Lite synd tycker jag. Hon var talangfull för att bara vara 16 år! Men nu får vi
väl se till att Erik vinner! Har aldrig riktigt varit förtjust i Calle...
Anna


Trevligt trots allt

Idag var det middag med gamla vänner och familjer som gällde. Fanny fick bli min räddning. Vi kom och tänka på att Fanny förmodligen är den person jag kännt längst. Ända sen dagis! :o
Började i alla fall med att vi slukade i oss vindruvor i massor, skrattade, sms:ade (iaf Fanny, som tydligen skickat 6000 sms på två månader).
Sedan vid halv tio, tio tiden fick vi gå hem. Kanske inte så roligt och stanna där liksom..mötte i alla fall några av Fannys kompisar och Hannah, så vi stod och snackade ett tag, sen gick jag hem till mig. Gud, jag känner mig så otroligt rastlös just nu. Haha.. ajja, kort summering: kvällen blev bättre än väntat, trevligt att träffa vänner, hoppas vi ses snart igen♥
Anna


Det var länge sen vi hade en sånhära...

Lite sådär lagom suddig. Försökte fixa skärpan, men jag förvred nog bilden ännu mer.
Men om nån är ett fan av mig så har ni här en stor bild på lilla mig.
Kvällens får vi ta och säga då. Toppen är från H&M och
skinnjackan köpt i London.
//Anna


jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!

Förlåt Anna, jag kunde inte låta bli;P


huvudvärk - I hate it!

Jag får aldrig huvudvärk, men idag, när jag skulle till Fanny och fira Linn med kompisarna gissa vad som händer? Jag får huvudvärk!!!:( varför idag?!?!?! FAN!! Nu sitter jag här hemma istället och dricker cola i min ensamhet:( ska får väl försöka få klart Kemi texten medan jag sitter här...:( FANFANFANFANFANFANFANFANFANFAFANFANFANFANFANFANFAN!!!!!!!!!....jävlar...:'(

(en sur) Johanna

accessoarshopen


Y936 Ann Marc - Svart
Y983 Klassic - Svart
Y995 Angie Svart - Jouels


lussebullar

Hello, har precis kommit hem från farmor där det har ätits bullar och spelat kort. det blev 1-1 den här gången men jag leder totalt med 3-2, hehe xD Sitter och försöker få ihop Kemin tills på måndag, sista inlämningen innan julen:D Äter choklad, har snart ätit upp den Jossi!;P Nej, åter till skrivadet för den ska bli åtminstonde halvt klar. Imorgon är det fiesta hos Fanny, längtar!! Hare bra!

Johanna


ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOUUUUUU!

Okej, låt oss försöka igen. Med ett inlägg alltså. Det förra inlägget blev så sjukt deprimerande och det passar ju inte alls såhär i juletider?
Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar julen! Jag älskar julstressen. Jag älskar att ge bort presenter (trots att man efter all julshopping är totalt P A N K)! Jag älskar snön. Jag älskar att umgås med släkten (trots att våran släkt har sina brister). 
Idag gjorde vi lussebullar på hemkunskapen. Jag hoppas vi lyckades sukta alla på fördjupningsmatten ordentligt!
De blev grymt goda. Har precis stoppat i mig en faktiskt, så nu har jag julsmak i hela min mun.
I helgen blir det tomteverkstad här hemma. Ischoklad, rise crisp, lussebullar och kanske pepparkakor står på listan. Och Johanna - du får gärna hjälpa till om du vill ;)
KRAMAR OCH PUSSAR //ANNA♥


 

SKITDATOR!

Bläää! Vad är det här för något? Mamma har gömt den bärbara datorn p ga. hmm? Datorförbud? Så nu sitter jag och bloggar från skitdatorn som segar sig var fjärde minut. Ja, det var väl det jag ville få sagt? Tänk att jag klarade det utan en enda svordom! Eller gills skit som en svordom? Hoppas inte. SKITSKITSKITSKIT!

Så hade man avreagerat sig lite. Det är det som är så bra med en blogg. Den har liksom inga känslor. Man kan skriva i stort sätt vad som helst. Okej, kanske inte, eftersom hela världen kan läsa dehär. Fast dock läser ju inte hela världen dethär. Snarare...typ..några få vänner som precis som jag blivit lite smått beroende av bloggar?
Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva, helt ärligt. Jag har varit sjuk! Intressant? Näe..Svenskauppgiften blev en besvikelse. Intressant? Inte ett dugg. Jag ska klippa mig 8:00 måndag den 21. Som om ni skulle bry er?
Så vad har jag fått sagt genom detta inlägg som snart kommer att publiceras? Inte så mycket. Ni har fått reda på att vi i våran familj äger en dator som totalt suger och att bloggar egentligen är totalt ointressant. Punkt.
Anna


021209

Hello! skön och kort skoldag, me like! Förutom att jag började kl 8 och att det var 4 minus ute:( Ma-prov på morgonen, svårt att säga hur det gick menmen. Sen var det en lätt dag:) Harry hade sitt föredrag om WTC, riktigt bra:D Patrik var också bra:D men Axel glömde sina papper... igen...:/ Nu sitter jag och har faktiskt gjort engelska  och ska börja med kemi texten om atomer, jippi:( Ikväll blir det träningen fast det är minusgrader:(:( Trodde den var inställd men jag ska minsan behöva gå ut och träna:( många ledsna gubbar ida:( hahaxD Fik precis reda på en gulli sak men det ska jag inte säga, hehe;P  
ha en bra dag! Ni kan ju tänka på stackars mej som ska ut i minusgraderna och träna;)

Johanna


RSS 2.0