sista november

Har fixat lite med headern så den passar till Julen som närmar sig:D vad tycks? Ida vad det en lugn dag. på fysiken satt jag och sjöng jul- och askungen sånger, haha;P hade konditionsträning ikväll. 6 st där:/ Alice fortsätter säga att Kungsholmen är bäst, haha, hade jag haft tillräckligt med poäng hade jag gärna börjat där:P Man kanske ska satsa på att höja sej:) Fick VG+ på läsförståelsen i engelskan:D:D:D:D jippi!!! 1 poäng i från MVG:/ typiskt.... aja, imorgon är det först december och ingen snö än, hoppas den kommer snart:D Lägge in Askungen låten så Amanda och Julia kan lära sig texten och sjunga med mej på nästa fysiklektion;P

"Ja, jag klipper till med saxen! Och jag ska sy och tråkla
Låt flickorna sy till den, ni ska skaffa smycken"


Johanna

sista november

Har fixat lite med headern så den passar till Julen som närmar sig:D vad tycks? Ida vad det en lugn dag. på fysiken satt jag och sjöng jul- och askungen sånger, haha;P hade konditionsträning ikväll. 6 st där:/ Alice fortsätter säga att Kungsholmen är bäst, haha, hade jag haft tillräckligt med poäng hade jag gärna börjat där:P Man kanske ska satsa på att höja sej:) Fick VG+ på läsförståelsen i engelskan:D:D:D:D jippi!!! 1 poäng i från MVG:/ typiskt.... aja, imorgon är det först december och ingen snö än, hoppas den kommer snart:D Lägge in Askungen låten så Amanda och Julia kan lära sig texten och sjunga med mej på nästa fysiklektion;P

"Ja, jag klipper till med saxen! Och jag ska sy och tråkla
Låt flickorna sy till den, ni ska skaffa smycken"


Johanna

I Love Pics


Två bilder tagna av min nu icke fungerande digitalkamera. Hoppas att den har det bra i sin bokhylla. /A


tiden tickar på

Imorgon är det första december! ahh, shit va tiden går fort! Det kändes som om vi började 9 för ett tag sen. Snart är det dags för pepperkaksbak, fast min mage strejkar om jag äter för många;P, och julklappshoppping och alla underbar julmusik. Jag älskar Julmusik, ingen anning varför men det får mej på bra humör:D Snart måste det börja snöa bara, ingen jul utan snö eller hur? Ska ta och gå upp och kamma håret, snart kommer Anna och vi ska cykla(!!!) till skolan. Tänk att man fortfarande kan cykla. Här kommer lite Julmusik för att liva upp stämningen:D:D


Johanna

vad står på era önske listor? Dom här 2 sakerna står på min;)

Klicka för att förstora bilden
Väska från have2have.

Locktång från Babyliss, finns bla på Onoff

Vad står på era?
Johanna


vad ska man skriva här?

Igår va anna här och vi kollade på en shopaholics bekännelser, bra film men man blir väldigt shoppingsugen;P Snart är det träning, om en halv timme för att var exakt. Har ingen lust menmen. Har pluggat Geografi idag också, det är faktiskt ganska intressant. Dimmigt är det ute också:/ Nej, nu babblar jag bara strunt så jag ska sluta.

Johanna

IDAG

Idag bara plugg. Fotboll östra klockan 17.00. Sen tillbaka till plugg. Söndagar = Plugg. Plugg = Söndagar.
Blä vad jag hatar söndagar. Trevlig 1:a advent. Anna


Spegel spegel på väggen där, säg vilken klänning som vackrast i landet är?



Hm, 349. Okej, erkänner. Den ser lite konstig ut,
men på är den som en fin vacker bakelse som man bara måååste ha...
Toppen att Johanna och jag hyrde en shoppaholic, för man blir ju verkligen shoppingsugen och gissa vem som e pank? Jo - J A G.


Klaaara

Hejsan!
Ja, dagen har spenderats på söder och kungsholmen. Klara södra och norra var det som stod på dagens att göra.
Haha, ända sen jag läste på hemsidan med syo:n har jag varit lite småkär i Klara Södra, och jag verkligen gillar den skolan. Jag kan vara inneboende hos mina kusiner också, haha, nice!
Fredagen spenderades hos Julia, kul kul kul ;)
Har tyvärr inga bilder, eftersom Carolina inte lagt upp några foton på Facebook än..CAROLINA, DU MÅSTE GENAST GÖRA DET NU! JAG VET ATT DU LÄSER DETHÄRA!
Sådär. Imorgon är det ju första advent. Och jag ska spendera den dagen framför pepparkakor, geografi och matte. Jag känner att jag inte kommer någe vidare långt på mina svenskakunskaper i detta inlägg. Väldigt ointressant och rätt så dåligt skrivet. Hah. Nej förästen, inte alls haha, jag som vill ha MVG i svenska.
Aja, förhoppningsvis sitter min svenskalärare inte och läser min blogg, utan svenskauppgifterna om Ondskan.
Hoppas ni har det bra, pusssar Anna

sluta aldrig

Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be
Sluta aldrig drömma, ett under kan ju ske


Öppet hus

Tjo! Hemma från Öppet Hus, var på Klara Norra och Klara Södra, "samma" skola men sjukt olika. Klara Norra skulle seriöst få plats i en tändsticksask, det var den minsta och mest ihoptryckta skola jag sett. VI gick tom förbi den, haha! Klara Södra var mycket större och mycket varmare. Hittade en termometer och den stod på 25 (!!!) grader. När vi skulle gå hem tänkte jag precis fråga en skitsnygg kille som vi pratat med innan hur man kom ut men tur nog så hann jag se att utgången var precis brevid dom innan jag frågade. Anna fantiserade hur det skulle vara om jag hade hunnit fråga och skrattade åt mej:(

Hade skitkul igår. Var hemma hos Julia och fjantade oss och kollade på film som vi tillslut fick stänga av för att den hackade så. Jävla film! Sen spelade vi nåt spel som jag aldrig kommer ihåg vad det heter men det är världens roligaste spel;) 

Anna, Jag och Amanda "lånade" Carros kamera;P

Snart kommer Anna, hon ska äta här och vi måste plugga, har geografiprov på måndag:( 

Johanna
 

haha


Det ända jag läser av tidningen på morgonen är serierna och vad det är på tv på kvällen. hittade denna i SVD och den är bara så söt;D


Dagens outfit


tröja - syrrans, kjol- indiska, linne - New Body


Partyyy!

Orkar inte skriva så mycket om vad som hänt ida för alla kan väl räkna ut att jag har varit i skolan eller hur? Såg klart på Ondsak och slutet sög, Julia ägde alla på musiken och jag och anna fick cykla hem på rasten punkt slut
Ikväll blir det party hos Julia som fyllde 15 i söndags:) Jag har ingen anning om vad som händer men jag ska vara där 36,5 sek över 6 eller hur Carro;P ? Anna och Carro har kommit fram till att jag liknar Kristen Stewart som spelar Bella i Twilight... vad säger man, ibland har dom två för mycket fritid;)


Nej, nu ska jag gå upp, ta något att dricka och sen försöka plugga lite geografi;P ha en bra kväll allihopa!

Johanna

 


Give me!


Please! Som billigast kostar den 2999, vilket ändå inte är JÄTTEDYRT, jag menar det finns ju dyrare.
Nån som vet om den är bra? Kommentera isf! Kram Anna


ÖGONBLICK



Johanna tror inte att jag är seriös när jag säger att jag vill ha denna ;(
Tror ni?

marinerad falukorv

sitter här med min Ben & Jerry och kollar FB och chattar. Blev väldigt sugen ida på B&J så jag stannade vid tempo på vägen hem och köpte en till mej och syrran:) Ida hade vi en lugn dag:) Luktar kyckling curry från Hk så jag måste gå och ta en dush sen. Fast jag skak väl inte klaga, några killar marinerade FALUKORV (!) så jag vill inte ens veta hur dom luktar... eww! Vår mat blev populär, några bakade bara så dom kastade sig över alla matrester, hahaXD På matten satt två killar och kastade lappar på mej, moget? det slutade med att jag fick flytta på mej:/ Imorgon är det Julias fiesta:D:D Längtar! Tänker inte säga var vi köpt, för hon kan läsa det:( Har krig med anna på msn just nu. Skickar alla blinkningar som finns, hahaXD Nej, nu ska jag äta upp min B&J. ha det bra!

Johanna

Edward eller Jacob

MC Donalds eller Burger King
Sommar eller vinter
Blondiner eller brunetter (ta jag brunetter blir syrran sur)
Cola eller Sprite (UTAN IS!!)
Stockholm eller Götteborg
The Hills eller One Tree Hill
High Heels eller Convers
Desperater Housewifes eller Gossip Girl
Julafton eller nyår
Edward eller Jacob!!
Godis eller Chips
Blåögda killar eller brunögda
Landet eller Stan
Jordgubbar eller Hallon
Pizza eller Kebab föredrar Say Thai Chicken från La Rustica eller hur Julia??
Svart eller rött
Regn eller snö Gillar båda två men INTE tillsammans, vem gillar snöslask??
Snö eller badsemester
Mjölk eller Vatten Mjölk=EWWWWW!


back on track

Har inte bloggat på länge, skit datorn har varit mer seg än vanligt men igår fixade morbor den:) jippi:D Nu funkar msn också, sen syrran instalerade det nya har det inte gått att logga in:/ Igår tog svinis sprutan:( Gjorde inte så ont att ta den men idag är min arm helt död (Tur nog så går jag iallafall inte baklänges). 11 st var sjuka idag så det var en lugn dag kan man lungt säga. Genomgång inför provet på matten, massage och avslappning på idrotten, skräckfilm på mentorn (mot mina protester, hatar skräckfilmer), diskutioner på so:n och film på svenskan. Skulle stanna efter skolan och vara med i bellas och jempas (förlåt!) musikfilm men Bella hade glömt sitt manus så det får bli imorogn istället:) Nu har jag pluggat spanska och sitter och chattar med Jossi och lyssnar på musik:) Imorgon är det spanska prov (AHH!) H det bra!

Haha, så söt! Julia skickade den här bilden på stackars Nasse.

Johanna


shit, dom är typ 6 bast!!!


en till video menmen;P HUr kan dom dansa så bra när dom e typ 6 bast? fattar inte:/


LC Line at Kohl´s



Är det bara jag som gillar Lauren? Sen hon hoppade av The Hills så har man ju knappt kollat, eller hur? Gillar hennes video för hennes nya kollektion. Man kanske ska färga tillbaka håret till den färgen...? 

Johanna


svinisvaccinet taget

Hejsan!
Jaha. Nu var sprutan för svinis tagen och jag ligger hemma med feber, värk i lederna och yrsel. yippiyey!
Jag kan säga såhär - jag ångrar ALLA gånger jag sagt att jag hoppas jag blir sjuk av vaccinet. Fyfan.
Hur himla roligt är det egentigen att bli yr så fort man går mellan toan och handfatet. Och hur himla kul är det när det känns som huvudet skall explodera. Och hur himla kul är det att missa slutet på ondskan som vi ser på svenskan. Hmm...på en skala ett till tio. MINUS TIO. Fyfan vad jag hatar att vara sjuk!
Nu ska jag ringa nån och se om vi har några läxor tills imorgon. Hoppas inte..!
Kram Anna

School agin:(

Igår var det träning i regnet, inte speciellt skönt måste jag säga:/ På Onsdag är det självförsvar och det kändes som om tränaren kollade extra på mej när hon sa att alla måste komma, haha, never darling! Inte igen säger jag bara! Jag ska ta svinis sprutan på tisdag och får inte träna på fyra (härliga) dagar så tyvärr;P
Igår fyllde Juliana 15. Grattis!! har klätt på mej och lockat håret lite, fast mitt hår vill aldrig behålla lockarna om jag inte dränker det i hårspray såklart:D Ska nog ta och köpa den där bra guldiga hårsprayen om ni vet vilken jag menar. Nej, nu ska jag upp och kolla spanska glosorna en gång till , prov på torsdag. ha en bra dag!!

Johanna 


Comhem reklamen

HAHAHAHA!!


New Moon igår;)

Igår var jag somsagt på New Moon med några kompisar. Den var skitbra! Och jag måste säga det (jag vet att jag tjatar) Jacob är så snygg!!<3<3 Tänk om vi hade en sån kille i skolan, jag skulle vara den lyckligaste människan i hela världen troligen;P Filmen hade fått jättedåliga recentioner (stavning??) av DN och SVD men skit i det! Fimen var jättebra, förutom slutet, jag hatar sånna slut. Tänker inte säga hur den slutar men man vill verkligen se nästa film;P Fanny och Linn skulle vara nyttiga men det slutade med att dom hade köpt den största colan och popcorn?? dom kunde hitta, haha! Idag blir det nog en slappdag med lite plugg, har spanska prov snart:(

Johanna


Jaha.

Jaha.
Då hade man sett New Moon, och ja, jag måste faktiskt säga att jag är nog trots allt en av alla de patetiska tjejer som är beroende av Twiligt. Haha XD
Vi mötte upp Fanny, Linn, Bea och Petra (som var väldigt tydlig med att colan hon höll i handen var Linns).
Idag var vi även på gymnasiemässa. Blev väl lite klokare hoppas jag. Är mest inne på medieprogramet.
Så, nu ska jag stänga av datorn tror jag. Puss Anna

gymnasienmässan i älvsjö

tjena snyggingar!
har inte hunnit bloggat på några dagar tyvärr, hade lite bloggtorka menmen. I onsdags fyllde mamma år:D GRATTIS!! var inne i stan på Agaton (REKOMENDERAR!!) och åt mat.
I torsdags var min mattelärare hel konstig, han verkade full men en kompis som hade honom i fördjupningsmatte sa att hans blodsocker var lågt och därför blev han lite snurrig, läskigt:/
Idag var det dags för gymnasiemässan i Älvsjö. Fick ca ett ton papper som jag ska läsa igenom. Lyckades med att snubbla på en elkabel, haha, sånt lyckas bara jag med!
Ikväll blir det New Moon med syrran, Anna och Jossi. ska gå och möta Linn, fanny och Petra sen också. Dom ska också se. Nu blir det lite syslöjd och kakor framför tv:n;P

Johanna

Sjukling

Hejsan!
Fotbollsträningen i regnet igår har defenetivt satt sina spår. Nog för att man kan känna sig hängig i november månad, men nu känns det faktiskt som om jag är påväg att bli sjuk.
Därför har jag tagit mitt förmuft till fånga och ska nu borsta tänderna, sätta på mig min juvliga hello kitty pyjamas och sen läsa Elle.
Imorgon blir en enkel dag. Först bild och SO, sen älvsjös gymnasiemässa. Soft. Orkar inte skriva mer. Min energinivå har försvunnit lika fort som kolakakorna försvunnit i min mage. Kram Anna

orkar inte

ibland orkar man verkligen inte skriva ett seriöst och roligt inlägg, precis som idag...
hellre inget inlägg en ett ointressant inlägg om ???? 


Intervaller är jobbigt.

Hejsan svejsan!
Har för drygt en timme sedan kommit hem från fysträningen som bl a bestod av intervaller, backträning (fast det kanske är det som är intervaller?), staffet och typ kuta 700 meter. Sen lite styrka också. Jobbigt värre!
Idag har det väl varit en blandad dag. Humöret har sina stunder då allt är piss. Och jag tänkte inte planera att gå in på några detaljer.
Dock så visar de stunder när man är nere hur tacksam man är för att man har sina vänner och hur mycket en kram kan betyda. Och då, även om man ibland kan känna sig nere så kan jag ändå känna mig tacksam för att jag är såpass lyckligt lottad som jag är. Jag har inga föräldrar som är missbrukare, vår familj är inte direkt fattiga, jag har goda vänner som alltid ställer upp och jag har ändå helt okej betyg i skolan.
Och det är väl så man ska tänka?
Nog med prat från min del. Nu skall jag fortsätta installera ett fotoalbum-program! Jag planerar juuuulklappar ;)Kram Anna

fredag kl 21.15 gäller det!

Nu har anna bokat biljetter till New Moon:D:D Kalla mej galet Twilight fans om ni vill men jag bryr mej inte;P Det blir Jag, syrran, Anna och Jossi. Juliana ska vara barnvakt så hon kunde inte:'( Diskuterade bio på engelskan och Fanny skulle gå på fredag med Linn och Petra och frågade om vi också kunde gå. så hon kollade platserna när hon kom hem (hon slutade tidigare) och det fanns fortfarande platser kvar:D:D:D så på fredag 21.15 blir det bio with the girls<3 längtar!!!

Johanna

Har övernattat hos Julia!

Hejsan hejsan kära goa läsare! (som då mest består av kompisar då då)
Igår blev det inget inlägg, men i alla fall så åkte Julia och jag in till hötorget och handlade upp halva JC. Haha, jag brukar typ aldrig handla där och inte Julia heller, men efter en heldag i stan kom vi hem med tre påsar från JC och en från kära budgetkedjan H&M (som förästen inte är så billigt längre).
Haha, och jag som älskar att tjuvlyssna snappade åt mig lite av min dåliga humor:

Inne på H&M där Jimmy Choo hysterin är som gaaalen. Ärligt: folk stod och köade inne i affären! Wierd :S
Iaf:

Sonen: Varför är det sån kö?
Pappan: Hmm..nån tillställning är det väl?
Sonen: vadå för tillställning?
Pappan: Jimmy Choo for H&M va?
Sonen: (deprimerat) vad är det för nåt?
Haha XD Medan alla tjejer going crazy frågar killen vad Jimmy Choo är för något.

Sen vid cafét eller hur man ska beskriva det där man kan beställa frosen yoghurt:
Kunden: Kan man få blåbär på?
Kassörskan: Ja, självklart!
Kunden: Bra, då tar jag hallon!

Ja, ni tycker väl säkert att detta var onödigt och tråkigt, men jag blev som jag blev. Eller min humor blev som den blev. Hehe.

Sen gick vi hem till Julia och tittade på film!
En toppenhelg har det varit! Bjuder på det jag kom hem med. (dock tagen med mobilkameran, så ni får respektera den lite dåliga kassa kvaliteten ;)

Två tröjor blev det helt enkelt och nu är nästan hela månadspengen slut "/


kollar bio

Sitter just nu och kollar på sf:s hemsida för att se när New Moon går. Syrran smsade anna, juliana (; och Jossi och frågade om dom kunde lördag kl 18.30. Anna kunde men Juliana och Jossi kunde inte. sen frågar Juliana om vi inte kan gå kvällen på lördag. sa vi inte lördag kl 18.30?? så, det är dags att ringa Juliana, jisses.

10 min senare och vad kom vi fram till? Fredag den 27 kl 18.30:) Juliana fyller 15 på lördag så hon är upptagen hela helgen och Jossis pappa fyllde tydligen år på lördag så hon kunde bara söndag:( Satan, nu måste jag vänta ännu längre för att få se snyggingen;P XD och självklart så kunde man bara se tiderna tom torsdag... dubbelsatan!



Johanna


FRIDAY!

Hejsan hallå!
Har nu suttit här i ca. en halvtimme med musiken. Skriver ju om filmmusik och faktum är att det går riktigt bra! Yeah! Jag äger ju typ?!

Hmm..nja, där drog jag en vit lögn för mig själv. Musikarbetet som började som en rolig grej har nästan börjat bli en börda för mig eftersom jag hela tiden skjuter fram det. Jag tänker alltid att jag ska göra det, men det blir aldrig av. Så istället skulle väl inlägget se ut såhär:
Hejsan hallå!
Har nu suttit i ca. en halvtimme och tänkt tanken att skriva om musiken men dock har det inte blivit av, har istället haft lite tråkigt framför bloggar och facebook. Skriver ju om filmmusik och faktum är att det går åt helvete! Yeah!
Kan det bli bättre? Tror inte det vah? Fyfan alltså. Detta projektet mixat med två prov varje vecka är en dålig kombination. Ungefär lite som olja och vatten.
Detta har helt enkelt varit en sann fredag den 13. Totaly. Så om ni gillar att skratta på andras bekostnad har jag just skapat den perfekta listan åt er. Varsegoda och njut i min otur -.-
1. Det är vinter, vilket betyder tjocka vinterjackor. Tjocka vinterjackor i små skåp = ja...lista ut resten själva.
2. På väg hem ramlar min väska av pakethållarn och alla papper och böcker åker ut. I mitten av mördarbacken.
3. När jag ska ta mellis spiller jag ut små, små linfrön över hela golvet, och när jag ska damsuga upp det är minidamsugarn borta, vilket betyder att jag måste släpa fram den stora..
4. Jag spiller också vid melliset ut turkisk yoghurt på köksbänken. Jippie.
5. Jag satt i mitt eget hus med vintertäckjackan och mössa för att värmefläkten slutat fungera. Great!

Haha, sitter faktiskt själv och garvar lite åt mig själv, för hur fan lyckas man med detta? Ajja, njuter i alla fall över att det nu är fredag! Lovely.
För det betyder att det imorgon är lördag och imorgon åker jag och denhär bruttan till stan only for shopping!


hmm.. märkte just att denhär bilden inte har något huvud. Men ajja,
skit samma, för er blinda så är det Julia! :)


ge mej lite av varje;P


shakira - ett ord: supersöt

Beyonce - tänk om man hade hennes sångröst...

Miranda Kerr - Kan någon skicka hennes kropp med posten?

Nicole Scherzinger - Ge mej hennes hår!! NUU!!

min söta syster - det finns ingen som är finare, sötare och bättre i hela världen än henne:)

Johanna


Tengo la camisa negra


haha, hur kom jag in på den är låten?


Mattesnille??

berättade jag om mattetävlingen jag var med i i torsdags förra veckan?? Jag fick 9 poäng vilket betyder att jag fick bäst poäng av alla i hela skolan:D:D OMG!!! jag trodde jag skulle få typ 3 poäng:) Jag är så glad jag slog tom genierna i min klass:) hur f*n kunde det hända? *Lycklig* Tack till alla somsa grattis:) Kommer nog leva på den här känslan den närmaste veckan, haha. Juliana kom 2:a med 7 poäng och det var ju också skitbra:D sen fick Anna 5 vilket är toppen:) Vår mattelärare sa att om man hade 1 poäng så skulle man vara glad:D

Titta vad 9D äger på matte

Johanna

_______________________________
UPDATE: Amanda vill att ni ska veta att hon fick 2 poäng:) Vilket beteyder dubbelt så mycket som förra året;P 


Fan. Allt jag skrev raderades.

Hejsan! I mitt tidigare inlägg hade jag skrivit om att datorn! Fyfan! Jag hade ju skrivit så långt. Värsta lilla tacktalet. Hmm...ska jag försöka sammanfatta inlägget? Hmm..vare sig ni vill eller inte så gör jag det: Jag ska börja med att ge Johanna en guldstjärna i kanten för att hon fixade mysteriet på den genomskinliga headern. Nu är det väl opp till mig om jag vill kunna se rätt texttyp. Okej, detta inlägg tog typ en timme. Nu ska jag äta. Skulle egentligen skirva mer, puss Anna

är jag bra eller är jag bra?

Fixat! I´m da best!! Om ni råkar ut för samma problem som vi alltså att headern inte funkar kolla att ni har skrivit http:// framför adressen för det var det vi hade glömt eller råkat radera det;P men nu har lilla johanna fixat det:D

så vad tycker ni om den nya designen?

Johanna


test 2

Okej, nu får ni har överseende om bloggen ser helt cp ut ett tag för jag ska försöka fixa skitbajsheadern!

"()!#@&!#)="¤

så kan man besrkiva mina känslor just nu. har försökt fixa )!#/(¤!#)=#" headern i en timme nu men skit funkar inte. Är det någon som har haft samma problem som kan hjälpa till?? please!?!

Johanna

Fuck!

Just nu håller vi på att fixa med en header, jag och Johanna. Bloggen är under renovering och ja, det var väl allt jag skulle säga.
Hmm..dedär skrev jag, få se...igår? Jaså? Var det in my dreams? Hmm..den enda som fattade var förmodligen Johanna. Haha, det jag menar är att jag alltid skjuter upp allt jag gör. SENARE är ett jäkligt bra ord. Eller kanske frasen "EFTER REKLAMEN", tycker jag funkar riktigt bra. Kort och gott: jag är sämst på att lova.
Detta inlägg skulle jag egentligen skriva i förregår eller igår, men ja, mamma satte datorförbud igår och ja - då var det kört. Men nu kommer det!

Förästen håller Johanna just nu på att fixa designen (tror jag) så mitt inlägg kanske inte kommer så olägligt ändå?
Den ser helt knäpp ut just nu, eller så är det bara för mig den gör det. Typiskt. Dagen som ju började så bra med två lyckade prov. Hoppas jag. Engelska och matte. Egentligen sjukt viktiga ämnen! Speciellt engelska just nu.
Så det skulle va rena drömmen att få bra betyg då! Nu laddar snart bateriet ut, så jag skall proppa i mig en god avokadohalva. De har äntligen börjat mogna. Sen ska jag göra matteläxan. Herregud, matte, matte, matte, matte, jag känner mig nästan som en levande mattebok. Snart kanske jag börjar likna en miniräknare?
Haha, vem vet?

Juste: Lite bakom kulisserna på headern ska ju läggas upp (lvoade jag ju också att jag skulle göra)


Eh, ja "hej, jag heter Anna-Dubbelhaka"
"och jag heter Johanna-jag sätter upp håret och får en konstig min"


Johanna: "är det bara klicka på denhär knappen"
Jag: "NEEEEEEJJJJJJ!!!"


Hopp och skutt :)


"Jag vill få en lååång och smal hals och ingen dubbelhaka, gör man
såhär då?"

Typ så. Ungefär. Ja, ganska mycket flams.

 


dagens outfit

Johanna


konditionsträning & blå mascara

Bloggade inte igår, sorry för det. Var hemma hos Anna och fixade headern som hon lägger upp snart eller har gjort. Den blev super:D Igår var det konditionsträning med laget. vi var 7 st där som sprang i backar och gegga. Det var faktiskt ganska kul:P
Ida var det högstadiemattetävling på morgonen som jag var med på efter att mamma, pappa och min mattelärare hade sagt att jag skulle vara med. Det gick ganska bra tror jag:)
Imorse när jag skulle öppna min nya mascara fick jag se att jag har köpt en blå mascara, yeay! "¤/)=@"/!$£@}](")%="¤!!!!!! Så nu måste jag åka och köpa en mascara, helvete också... Sen har jag även lyckats tvätta en av mina lovika vantar så nu har jag en vit och en grå, vackert.

vackert? Det är bara jag som kan lyckas med detta:(

Dagen var annars kanske okej, engelska prov som jag inte visste om gick väl sådär, lucktexter har väl aldrig varit min grej om man säger så.

Johanna



payback


min kompis sa att jag skulle titta på denna video. Det är från när Taylor Swift var värd för SNL och sjöng en låt om bla Joe Jonas, Kanye West och Taylor Launter m.m. haha! Payback guys!! om det inte funkar får ni söka på Youtube;P

fixar designen...

...så ni får ha överseende om det ser ut som "@!!(¤#")=¤


moi vs syrran

Fick just reda på att laget jag skulle ha spelat med idag men sa nej till skulle möta ett lag som lånade in Carro, haha! Nu ångrar jag lite att jag inte spelade... Vi misstänkte att vi var inlånade till samma lag, för vi skulle samlas på samma plats och tid. Tänk va kul det hade blivit att komma dit och insett att vi skulle möta varandra;p hahaxD

besöksrekord igår

Igår hade vår lilla blogg besöksrekord:D puss på er alla!


Farsdag

Ida är det fars dag för den som inte visste. Gav pappa paket på morgonen som han blev glad för:D Sen har jag städat mitt rum (!!) och lämnat ljus hos Liz. Jag har tom torkat golvet med en mopp så nu är det skinande rent:D måste skaffa lite snygga tavlor bara för mina väggar är för tråkiga. Igår ringde tränaren och frågade om jag ville spela match med några 95:or men jag sa nej, varför vet jag inte:/ Sen kanske jag ska springa idag, mamma tjatar så men nu ska jag gå upp och äta lunch, hungrig:P

Johanna

Jag skäms nästan över att vara Svenne!

Herregud!
Dansbandskampen alltså (så heter det väl?). Vilket jäkla program!
Det enda det handlar om är folk som gör allt för att få någon sorts framgång i livet.
Men ärligt? Av alla musikstilar? Det finns ju typ tusen miljarder. Allt från rock till powerbalader och så väljer man DANSBAND? Nej, jag förstår det inte. Jag skäms över att vara svensk! Pinsamt!
Och dendär juryn. Haha, typ wannabe idoljuryn. Det är ju typ som lilla melodifestivalen eller något?! Om något var kasst så ska man väl få veta att det var kasst? Då ska inte två personer säga "jaa...det var underhållning och dansband är underhållning" bara för att dessa patetiska människor som ställer upp ska känna sig i alla fall liite duktiga och få en klapp på axeln. Nä, fyfan alltså.
Jag hoppas INNERLIGT att detta är ett program som vi kopierat från typ USA eller nåt. Detta kan inte vara tillverkat av en svensk hjärna? Svenskar är ju smarta!
Och publiken som står och viftar med sina såkallade plakat? Halllåååå? Jag säger bara välkommen till 2000-talet, har ni sovit de senaste hundra åren?
Bort med dansbandskampen och in med nåt annat roligt program istället!
Ja, min åsikt i alla fall, har ni själva plågat era ögon någon gång genom att se det? Vad tycker ni?


BLÄÄÄ!


i hälsans tecken

dagen har spenderats med mamma och carro på häslomässan här i stockholm, det följde med lite saker hem, bla någon handsprit som var "jätte ekologiskt" enligt killen/gubben som sålde det, body butter och nån olja till mamma eftersom hon fyller år snart:D rekomenderar verkligen body butter från Body Shop, luktar supergott och jätteskön och ganska dryg vilket är bra:D Det kostar runt 160 kr tror jag. Fick ett parfymprov också som luktar supergott:D Åt lunch, någon sort wrap eller vad det nu heter med lax och potatissallad i, mums!

Om ni inte ser så är detta sprite inte pepsi eller hur mamma;P jag sa till mamma att jag ville ha sprite men hon beställde pepsi max istället, haha.

oj vilket bra bild, INTE, haha xD

Rolig choklad som dom sålde:D vad sägs om pommes och hambrugare som smakar choklad?

Johanna


Ipodbloggar! Det går Inge bra

Lite knepigt att för första gången ipodblogga. Om man säger så? Bloggar i alla fall från mamma o pappas iPod touch. Gissa om jag är avis. Har i alla fall tagit en paus från pluggandet. Musikframsida och lite spanska har jag ägnat dagen åt. Nu blir det en sen lunch, sen får jag se vad jag hittar på:) mår i alla fall bättre än igår. Pussar anna

Blä

Blä för att alvedonen släppt och jag börjar känna hur det dunkar i huvudet.
Blä för att jag kommer tvingas ta svinisvaccinet (JA, jag lovar, min pappa skulle kunna sätta mig i en tvångsstol)
Blä för att det känns som jag är påväg att bli sjuk.
Blä för ENGELSKA!
Blä för min dumma engelskalärare som är helt borta!
Blä för att jag suger på att blogga.
Blä för att...BLÄ!

ja, inte så himla positivt inlägg, men just nu skulle jag kunna sitta (eller sova) i Carolina och Johannas soffa ist för att ligga i sängen och stup i kvarten tvingas säga "prata inte! Mitt huvud väääärker!"
Japp, en vanlig fredagskväll á la Anna. Typ.
Senare idol, sen förmodligen sängen. Gud va tråkigt.
Anna

Volleyboll

Idag stod Volleyboll på schemat på idrotten och jag lyckades ofc bryta näsan:( Man det var mitt egna fel så jag få sjylla på mej själv. Sen hade vi svenska där vi läste och lyssnade på ett föredrag, såg på filmen "beethoven" "Mozart" på musiken, klippte bilder på bilden och håltimme i so. Lätt dag med andra ord:D Ikväll kommer anna över och kollar EMA:) Har redan hört vilka som vann vissa priser menmen. Ha en bra fredagkväll!

Johanna

varma mackor

Här kommer ett litet tips till alla er som är som jag, suger på att göra mat:P varma mackor:D
ta rostbröd och "smeta på" smör. Ta sen skinka (tomat om man vill) och sen ost och tllslut lite oregano på. 200 grader i 9 minuter i ugnen:D Klart, supergott och säkert jätteonyttigt men vem f*n bryr sig?

Johanna

sportfan nr 1

haha, pappa visade just en sida där min gudpappas son skriver artiklar. Det är någon sprotsida som heter svenskafans.com. haha, visste inte att han gillade sånt. Han är tydligen helt galen i fotboll, ishockey och i stort sätt all sport och kan alla hockey spelares namn (galning!). Fast jag ska kanske inte säga så mycket, just nu sitter jag och småtittar på ishockeyn 3-1 till Sverige;P

___________________________________
UPPDATE: haha, Sverige gjorde ett till mål;P


EMA ikväll

Ikväll är det EMA på MTV. ska spela in det och kolla på det med anna och kanske några nadra på fredag elr lördag vi får se, men lite kan man nog se ikväll;P 


Dagen har varit lugn, började med so och "undervisade" hanna och Love och vatten, haha, jag var säker super bra;P Sen hade vi vikare på slöjden jag broderar bara så det var lugnt. Vi diskuterade ALLT. 
Idioten ***** har börjat smsa syrran igen, jobbigt och kallade henne för en gatukorsning, hon själv var tydligen en stadskvinna...HAHA! Ni fattar ju hur många hjärnceller hon har, eller inte har xD 

Efter skolan var det dags att hämta grannen på dagis, efter ett ombyte eftersom hela jag stank kötbullar från hk;P Sen blev det Kalle Anka, risgrynsgröt och bolibompa:) Nu sitter syrran och pappa och kollar på ishokey, sverige-tjeckien och vi vet ju vad ishokey betyder, eller hur Carro? ;P

Johanna

kan knappt vänta:D


läsdag + mysko bild

Idag hade vi innegympan, jippi!! Vi firade med att spela borgen och det blev 2-0 till mitt lag:D vi kan ju tacka en viss person för ett poäng;P sen var det läsdag och jag läste ondskan som vi läser på svenskan. Jag ska vara på sid 200 på fredag så jag tänkte att jag kunde läsa det på läsdagen, visst är jag smart:D Örn sov sista lektionen, eller han somnade aldrig sa han men han såg ganska död ut, haha xD Ikväll är det träning "/


sökte på ordet "läsa" på google och då kom denna bild upp...? 

Lite mysko om man säger så...

Johanna


vad tar du för mystiska saker anna?

Hade ni varit med idag när jag och anna skulle plugga skulle ni ha förstått;) Ida var det fysik prov, gick helt okej:D Sen pratade jag med syon som gav mej lite tips på olika gymnasium. Jag sa att jag gillade matte (vilket jag inte skulle ha gjort) och inte gillade språk och då tyckte hon jag skulle välja Matte C, D, E m.m som extra val och läsa Sam inriktning ekonomi Kina och på så sätt läsa kinesiska!! Jag skulle inte ha nämt matte eller språk, haha xD På torsdag ska jag vara barnvakt och tydligen laga mat, hoppas dom inte är så kräsna när det gäller maten, hihi;P Ha en bra kväll<3<3


Johanna


Dagens outfit


Tröja - från London (haha, jag älskar den här tröjan:D), Kjol - Gina, Strumpor - kappahl, armband - rhodos


Crash

Idag var det film på engelskan, alla 9:or satt bänkade i ljushallen och kollade på Crash. Första 10 min såg jag inte texten, sen flyttade jag på mej och då täckte ett j***a piano halva texten... Den var ganska bra men lite förvirrande för den handlade om typ 7 olika personer som filmen hoppade mellan så jag vara ganska förvirrad vissa gånger, haha. Imorgon ska vi tydligen diskutera filmen i grupper och det kan ju bli intressant eftersom hälften inte såg texten;P


Johanna


It Don't Matter If You're Black Or White

Hejsan!
Idag såg vi en film om rasism på engelskan. Crash tror jag att den hette. Jag tycker att den var helt okej ändå.
Nu är det ju november - månaden som de flesta tycker att man borde hoppa över. Och jag kan väl hålla med om att den är lite föööör grå.
Och just därför ska jag göra november till the best mounth ever!
Haha, får väl se om jag lyckas ;) Har redan börjat dåligt: Fysik att plugga. Blä.
Kanske bloggar ikväll, puss Anna

Jordins sparks - sos


Godmorgon

Sitter och kollar på the voice där Josefine sprutar in något i Jakobs näsa:S Fråga inte. Idag är det skola igen:'( Det är en ganska lugn dag tror/hoppas jag. Anna kommer, hon glömde cykeln här igår, olåst! haha, anna är tillbaka;P nej, har inget mer att säga, ha det roligt, här i huvudstaden så blåser det som f*n.

Johanna

Hemma igen

Hejsan!
Igår vid halv 11 kom vi hem från London. Fan vad jag älskar den staden alltså.
Hmm.. ska man försöka sig på en liten sammanfattning över de fyra dagarna då.

Onsdag: Gick upp 6 för att göra mig i ordning. Blä säger jag bara, ont i huvudet på flygplatsen, men efter en huvudvärkstablett var allt bättre.
Landade i London vid 11 och åkte tunnelbana (som det för övrigt måste ligga ett snille bakom. Jag lovar att orienteringslektionerna lika gjärna skulle kunna vara där som de är i Judarn)
Efter det lite shopping på oxford street. Köpte en kofta på det ´rätt så billiga New Look. Gud, alltså. Så fort jag gick in där så kändes det som om jag var i himlen xD

Torsdag:  Hmm..jag gick hela 14000 steg. London eye tror jag att vi besökte om jag inte minns fel. Sen såg vi också en ny 4D film, som var fett coolt. Najs alltså. Sen gick vi och köpte glass (ja, för det var faktiskt 17 grader där!) och Olle gick nån spökhus, men inte jag! ahahaha, feg jag är!

Fredag: Madame Tussaude (hmm..hur stavas det?!) vilket alltid är lika kul. Eller alltid och alltid? Låter som om jag går dit varje dag, men det var andra gången jag var där och de hade MJ tema för att hylla honom. Spelade MJ låtar mm. Sen gick vi spöktunneln (jag gick den av misstag) och ja, mina ben skakade efter det. hahaha, fyfan va rädd jag var xD fast det var ganska lugnt.

Lördag. SHOPPING! och hemmfärd. På planet såg jag TreSS (Tre snygga syskon) Typ 2 meter långa. Haha, om det hade varit så att det var normalt att glo, så kan jag säga er att jag hade gjort det. Jag trodde jag skulle smälta. Eller ganska tregla tills jag var alldeles dyngsur. Jag vet inte. Synd bara att de inte satt nära oss på planet. Lite ögongodis är aldrig fel. Hade i alla fall något att kolla på när vi väntade på väskorna, hhahaha xD berättar mer senare för nu skriker pappa att jag måste stänga av datorn -.- typiskt


HAHAHA!


Såg ni det här igår, jag säger bara: haha!


Grattis AIK!!!


på tv:n just nu

AIK vann!! Just nu springer galna Aik fans in på planen och bokstavligen mossar aikspelarna. Stackarna;)
Grattis AIK till Allsvenska vinsten:D En aik spelare som pratar ??? blir interjuvad och man fattar inte vad han säger, hahaXD Stackars tränaren blir också mosad. Nej, ni får slå på tv:n själv och kolla.


V.by

hejsan! Ida har jag, Carro och anna varit i v.by och kollat runt. Det blev ingenting, tråkigt. Testade att blogga från provrummen men det kom upp på kfems hemsida och inte här som jag trodde:/ Anna kom hem igår från London, hon bloggar väl snart antar jag. Fick en tröja med texten:"My friend went to London and all I got was this lousy T-shirt", tack anna!! Jag har sett den tröjan och jag tycker den är så gullig:P Imorgon är det skola, yeay:( Juste, såg ***** på Åhlens igen, är det hennes favorit affär eller?? Syrran har sett henne där förut. Sen såg vi ***** i kfem huset också och då stod h*n och klagade på sina kluvna hårtoppar... jisses!

på Gina Tricot

AIK GJORDE JUST MÅL!! Nu står det 2-1 till AIK:D:D sry, alla icke sportintresserade men jag var tvungen att skriva det:D

Johanna

AIK-IFK Göteborg

Vem vinner? Just nu står det 1-1. Själv hejar jag på Aik annars kommer jag bli dödad här av syrran och pappa, haha.
 V.S


Lite bilder från halloween

Var på kyrkogården med pappa och farmor och tände ett ljus för farfar<3



Sen kom vi hem och hittade teckningar i brevlådan från våra kära grannar

Jag tror dom menar trollunge ;P

och en häxa, haha xD

Johanna


RSS 2.0