Sola och bada

Heej!
Några dagar sen jag bloggade och jag har hunnit med att bada tre ½ gånger (den halva gången var när jag var i till höften, sen skvätte olle MASSA vatten på mig, så då gick jag upp igen..taskigt tycker jag.
Igår var vi hos några kompisar som skaffat två übersöta kattungar. Jag har fått en liten sommarförälskelse tror jag..
Igår var det ju också vm! Spanien vann, som jag hoppats på!
Men nu ska jag gå ner och bada tror jag, det är så jäkla varmt här så att man snart kokar ihjäl! Usch..
Anna 

Efter regn kommer solsken

Hallå!
Va ju ett tag jag bloggade senast, men nu slänger jag in ett litet inlägg igen. Utanför fönstret är det mulet, regnigt och inte alls mysigt, men förhoppningsvis blir det lite roligare väder imorgon! Så håll tummarna!
Så idag har jag nog inte gjort någonting. Plockat fästingar från en av min moster och morbrors katt, myst me honom och blivit alldeles pälsig. Om han fortsätter göra av med så mycket päls kommer han ju snart inte ha någon päls kvar!
Hmm...något mer man kan berätta? Vi åt skaldjur till middag idag! Haha, för er intresserade dvs ;) 
Vi kör på lite bilder istället från igår. Pöss

 



(Internet slutade fungera, så jag publicerar inlägget nu istället ;)
3 = sveriges bästa (sämsta) mobila bredband)

bättre sent än aldrig

hej igen! Har verklingen inte bloggat på super länge för att datan har dött och jag har varit i danmark så nu har jag snott pappas jobbdata, hehe. Lite kort var dom har hänt sen sist:
Var i danmark med familjen och njöt av glass med guf. guf på svenska betyder typ maränggegg (eller sånt som finns innuti mumsmus). SUPERGOTT! om du någongång åker till danmark så testa det! Badade ingenting trots att vi bodde vid stranden:/ Det blåste rätt mycket men solen tog iallafall och jag har blivit lite brun i ansikten. Min kropp är verkligen mystisk ibland, jag blir brun på kroppen men ansiktet är kritvitt halva sommaren trots att jag inte har något smink på mej, hmm, mysko... Köpte ett par rosa tygskor, typ låga converes, ett par ballerina i leopard tyg och 2 par trosor. Bodde på hotel i Göteborg och jag och syrran delade på en lyxsvit kändes det som. Stor dubbelsäng med en plasmatv framför, kan det bli mycet bätttre när det regnar ute? nej, tror inte det:) Åkte det stora parisehjulet och var på universeum och fotade som en galning (bilder kommer). Varför känns det som om tiden går mycket segare när man åker hem än när man ska någonstans?
Igår kollade jag på fotboll ofc. Tyskland vann, jippi! Ikväll spelar holland - spanien och jag kan inte riktigt bestämma ve jag hejar på men det lutar åt España;) Har fått ärva en par ljusa, slitna shorts av min syster också:) mycket snygga.
JUSTE! jag kom in på Nackademin och det gjorde Linn med:D den 19 augusti klockan 10.30 i aulan. HJÄLP! Hur ska jag klara mej utan 9D?? Linn och jag misstänker att aulan är lika stor som vårt gamla klassrum för ingen av oss såg en stor aula när vi var där sist:/ Hoppas Ami kom in också:)
Det var nog allt tror jag:) Bilder från danmark och det kommer när datorn bestämmer sig för att fungera igen (den lilla jävlen...)
/J

Soooooool

Hallå!
Ja, som ni kan se på rubriken så är det strålande sol här. Lovely!
Imorse (eller det var menat att vara imorse, men det blev ändå runt halv 1...) så tog jag faktiskt mitt förnuft till fånga och stack ut och sprang. Körde lite intervaller på hemvägen, fyfan vad J.O.B.B.I.G.T.!!! Hur fan tränar man på ett roligt sätt upp kondisen snabbt?! Haha, jag är i nöd av bättre kondis.
Hur som helst, kan faktiskt inte fatta att jag sitter inne och bloggar när det är så soligt! :O
Så ut i solen igen, har faktiskt redan blivit lite brunare sen jag kom hit :) Bara att jag alltid får så jäkla fula linjer. Nu ska jag sola på mage så att jag får bort sträcket som jag har på sidan av låret. INTE SNYGGT.
Anna

Öddö

Hallå!
Nu är jag på Öddö, mormor och morfars land och bara tar det lugnt. Nu har sommarlovet verkligen börjat på riktigt! När man åkt från Stockholm och kommer till västkusten. Om vädergudarna är på vår sida imorgon så kanske det blir ett dopp i havet, bara det inte är några brännmaneter (har FOBI för brännmaneter! tål dem verkligen inte!). Har inte badat någon gång och det känns hemskt! Det är juli och jag har inte badat än :O
Dock har jag hört härliga rykten om att vattnet är varmt, eller "varmt" kanske man ska säga. Dryga 20 grader har jag hört. NajsNajsNajs! Anna


Marknad från Londres (London på spanska;D) Blir mest bilder därifrån just nu, hehe


I want I want I want


Ångrar lite att jag inte köpte denhär t-shirten. Den känns liksom väldigt mycket jag
på nogot sätt, haha.
Dagen har i alla fall spenderats med Julia och vi förberedde oss inför beach 10.
Här kommer vårt lilla recept för hur DU blir lika snygga som vi:
1. Segar framför tv:n, helst Ellen Degeneres, då får du lite magmuskler av allt skratt
för att hon e så rolig.

2. Baka cup cakes! Glasyren innehåller 4 dl florsocker, vilket både är gott och mättande!
Plus att man blir väldigt törstig av den söta smaken, så då får du i dig extra vatten och vatten
är ju nyttigt! (man ska ju tydligen dricka två liter om dagen) 
Helst ska du inte ha alla ingridienser hemma, för då måste du cykla
iväg till affären och köpa dem. Det är smart att ha en cykel, så att man kan skjutsa den andra på dit/hemvägen, eftersom man bygger upp musklerna när man tränar, men de bildas när man vilar!
Det är också extra viktigt att det är just cup cakes, för eftersom
de förmodligen kommer bli lika misslyckade som våra, så kommer du få ännu mer
magmuskler eftersom ni kommer att skratta åt ert eget misslyckande.

Dadaam! Glöm inte att tacka mig när ni är i eran livs form ;) Kram Anna

RSS 2.0