Haha! Så rolig!

Hade ju nästan glömt bort vår älskade Nallebjörn, men han e ju så sjukt rolig!´Hahaha


Det är så pinsamt så att det är tragiskt!

Visste ni att i 27 skolor har 2400 elever svarat på ett test om de någon gång känt sig retade, mobbade eller utfrysta? Visste ni också att 27% av tjejerna och 23% av killarna svarade JA?
Jag visste inte att det var så allvarligt, det är alltså säkert 1000 pers. Och vad gör vi? Inget. Så nu tänkte jag ägna mig några minuter åt er som någon gång kanske retat, mobbat eller utfryst någon.
Hur står ni ut med att ha gjort något sådant? Hur kan ni leva med att ha sårat någon?! För det är precis vad ni gör! Ni sårar! Ni tror att ni är såå jävla roliga och coola, men ni är fan de mest patetiska av alla. Ni är ju för tusan värre än de värsta fjortisarna som älskar att provicera!
Vad ska ni säga till era barn när de frågar hur ni va i skolan?
- Jo, så här ere, jag var mobbare när jag var lika gammal som du!
Vilken jäkla förebild man är! Varje gång jag ser er skulle jag bara vilja strypa er! Ni borde brännas på bål! Nä, ni förtjänar inte ens det! Så lågt går man när man mobbar nån!
Ni är så pinsamma så att det är tragiskt!
Ni kan bara inte vara stolta över era liv era jävla fegisar.
Men vafan, gör vad ni vill med ert fega liv, jag tänker i alla fall inte bli nån jäkla mobbare! Jag tänker vara en förebild för mina barn om jag nu får några och säga att; du vet att det bara är töntiga idioter som mobbar och så ska du inte bli!
Jag tänker inte leva med att ha gjort någon så illa!
Ni fattar nog inte att det sitter kvar hela livet! Blåmärken försvinner, men ärr i hjärtat försvinner inte. De finns där. För alltid. För evigt. Tills livet tar slut. Och på grund av er blir tyvärr inte vissas liv så långa som dom borde bli.

Anna

Vi blev mobbade i skolan:

Miley Cyrus


Demi Lovato


hayden panettiere

grodfobi

Försökte skriva till rubriken "sammanfattning" (bläddra ner) men alla text jag hade skrivit försvann så det blev bara en video kvar, hm:( Skrev lite om paddlingen. Det gick bra. jag har världens grodfobi och det fanns gordor på ön. Jippi:(:( Gissa vem dom höll en groda 2 mm från mitt ansikte så jag skrek som en stucken gris och började gråta?? jossi såklart! Vem annars kan komma på en sån brilliant idé? Sen skrek alla på mej så fort dom hittade en gorda. Gud va jag älskar min klass:D Jag ska minsann hitta på något Jossi hatar! om någon har en idé/vet komentera! Hämden är ljuv! Sen lyckades även min grupp tända eld på gräset men det gick bra;D Mer orkar jag inte skriva XP Kolla in Bellas blogg för bilder. Vet inte om jag fick kopiera hennes.

Johanna

mellanmål

frågan "Äter du mellanmål när du kommer hem från skolan" kom upp ida. Visst gör jag det..., ibland. Det blir kanske inte nyttigt varje gång..., som ida.

Johanna


Debatt

Hejsan hejsan ;)
Pappa och jag har just haft debatten om varör man ska vaccinera sig mot svininfluensan och varför inte.
Jag sa att man kunde bli förlamad, men det vägrade pappa tro på som nästan skulle tatuera in texten: jag ska vacinera mig" på handleden.
så, då är frågan, ska man vaccinera sig eller inte? Vad säger nì?
Jag har nog inget val, men nu fotbollsträning

Anna

Britney Spears - Everytime


Kissie, missie, dessie och pussie


tillängnad, ja, ni vet vem...

2009-08-30 @ 15:50:07 Permalink Video/trailers/musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


sammanfattning


Fina Fårö







några bilder från sommarlovet, tagna av Katarinas systemkamera, gissa om jag e avis?!


Hihi!


Wwwiiiiieeeee!

Nu har mamma Äääntligen lyckats fixa internet på den bärbara datorn! Gissa vem som är överlycklig!?

Har inte bloggat något på länge förästen. Ajdå..Men världens bästa 9D (vår klass såklart) var iväg från torsdag - fredag och paddlade. Roligt, men rättså jobbigt att paddla i 2 ½ timme. Mina armmuskler pallar igentligen inte det, haha.

Fredagskvällen spenderades hos Jossi. Först va vi inne och snackade skit och hade lite frågesport. Vårt lag kon
2:a! yeah ;)
Sen när hettan blev olidlig i Jossis rum gick vi ner till Östra och sprang runt som galna antiloper. Eller ja - vissa av oss i alla fall...

kramar Anna

You Wanna Be On Top?

Hello Hello!
6 september drar det igång igen! Bara jag som ska sitta bänkad framför TV:n? Trodde väl inte det heller ;)


Tråkigt. Regnigt. Blött.

Ja, dagen kan beskrivas med tre ord. Tråkigt. Regnigt. Blött. För jävligt helt enkelt. Om anders (idrottslärare) skulle läsa dehär skulle han väl formodligen säga "Anna. Var positiv", men jag tänker fan inte va positiv, för den här dagen sucks!
Suger. Suger. Suger! ´Vi fick göra några sammarbetsövningar med sjuorna och ja, alla såg ju ut att sväva på små rosa moln av lycka....

skit dag

idag har det varit en sån där dag där allt bara känns botten. ikväll blir det iaf träning med laget. Det är bara att klistra på ett leende och köra:)

Johanna

Grattis kusin!

Idag fyller min kusin Johan 25 år så ett stort grattis till honom! hittade ingen bra bild så det får bli såhär.

Johanna

Outfit

Ja, så var det outfit också...

Jeansacka, Vero moda
T-shirt, H&M
Kjol, Indiska
(hade leggins tidigare)

Nu var jag väl duktig Johanna?!

Ja, Johanna har ju redan berättat allt..

Ja, exakt... Johanna har redan berättat om dagen, som inte var sådär värst lång om man säger så..
så vad ska jag ta och bjussa på då? Jo det får bli ett litet bildrepotage som består av några teskedar Italien, en matsked Schweiz och en kopp Frankrike :)

Italien

glassglass i stoooora lass :)


Varmt var det, så skugga var ett måste!

Schweiz

Berg! (:


Okej, jag var lite småsur här, så vi bjuder inte på
några stora leenden....

Frankrike

Oliver i massor av olika smaker och sorter


Marknad


Nåt gammalt kloster

mer bilder kommer förmodligen senare..
Anna

killhuvuden och tjejkroppar

Hej!
Idag hade vi en till "specialdag".På förmiddagen målade vi och bakade paj och på eftermiddagen skulle vi ha haft genomgång hur-man-hittar-i-biblan-på-enklaste-sätt och studieteknik men brandlarmet drog igång så vi fick gå hem (Jippi!). Gick hem till Anna med Julia och bakade inför paddlingen (tors-fre). Efter middagen åkte vi till Coop och handlade all mat. Nu sitter jag här och har precis insett att jag inte har lämta in filmerna vi hyrde i lördags (ajdå!). Måste cykla och lämna dom ikväll. Antingen jag eller Carro. Jag misstänker att det blir jag... :(


Visst är det snyggt! Vi kommer att ses som en seriös 9:a eller hur?

Johanna

Update: Det blir jag som får lämna filmerna, jag sa ju det!!

Dagens outfit

Titta, vad duktig jag är! Kommer iihåg dagens outfit igen;P Inte så rolig men men.

Jeansjacka från Rocky
Linne från H&M
Crocker jeans från JC
Klocka från Guess (konfirmationspresent)

Hassle!

Tjena Tjena mittbena xD (äger jag inte på att rimma?!)
Dagen var lugn, inget speciellt, förutom lite lappar, plus att vi fick nya platser och nya skåp! Nöjd faktiskt! (:
Vid tvåtiden satte sig Johanna och jag oss vid datorn och satte igång med att fixa en header, och ja, jag måste säga att den blev bra! Förvånad?! Inte ett dugg, det är ju Johanna och jag som är i farten!
Mamma kom för övrigt hem med Erik Hassles skiva.
Till sig själv såklart, men jag kan ju låna den för det?! Mamma får såna där spontanköp ibland, men det stör inte mig något alls! Ny musik i Ipoden gratis skadar ju aldrig :P

Anna


Dagens outfit

Shit va vi har varit dåliga på att lägga upp dagens outfit! Här kommer min ida:D

Förlåt för dålig bild. jag har gjort någon konstig inställning på min kamera så alla bilder blir såhär:(

Klänning (annas) köpt i Frankrike (?)
Jeansjacka från Rocky

Johanna


ny header

vad tycker ni om vår nya header??  Vi har svetats, svurit och skrikit åt denna så nu får ni vara nöjda!

Anna & Johanna

Godmorgon!

Hejsan! Ska snart klä på mej och dra till skolan. Det blir nog en lugn dag ida. Vi ska få skåp och prata lite. Går kanske hem till anna efter så vi kan fixa headern. Som Anna skrev, ni kommer tappa hakan när ni ser den;P hehe. Nej, nu måste jag gå och försöka hitta mitt lås... "/

Johanna

Segt!!

Hellohello!
Datorn segar som tusan, för mamma håller på att installera något..jag, som i stort sätt alltid på något sätt är stressad håller på att bli galen!
Hur som helst, helgen har varit bra! Johanna har ju redan berättat allt, även att vi fixat ny design. Måste säga att; I love it;) hehe...det enda som saknas är en header, så just nu ser väl bloggen inte riktigt fullbordad ut, men jag lovar att ni kommer tappa hakan när ni ser den igen ;) hehe... nä, nu ska jag sluta larva mig! Kommer absolut inte på något att skriva, känns rätt så onödigt att skriva inlägg då..
kramar

Anna



bild

Vi har lagt nytt golv i källarnen där vi har duschen och tvättmaskinen. jag hjälpte mamma med att riva upp det gamla golvet och skura (fatta jobbigt!!) Ville inte förstöra mina egna kläder så jag lånade pappas målar/snickar klädsel. Visst är jag snygg??

Urtvättad, alldeles för stor och ja, skön faktiskt:D

Johanna

lite trött efter spindlarna

Hejsan! Efter 2 (dödade) spindlar och 3 filmer så gick vi somskrivet och la oss. Vaknade och fick se Annas små fötter, gulligt! Det slutade med att Carro gick upp och Anna fick sova med mej i soffan eftersom ingen ville vakna av en spindel, haha! Anna och jag vaknade vid halv tio typ och pratade lite. halv 11 kom syrran ner, nyvaken och joinade oss vid tv:n. PÅ eftemiddagen blev det match och sen en skön dusch. Sitter och väntar på att Anna ska komma och hämta sina saker som hon lämnade här. Ska låna en klänning av henne som hon köpte i Frankrike imorgon. Superfin! bild kommer i morgon. Lägger också upp en bild på min nya jeansjacka som jag fick av mammas kompis. Den är lite kort i armarna (jag har långa armar, typiskt!!) men det spelar ingen roll för det är snyggare när man har den uppvikta tycker jag:D

Anna och jag

Där under ligger en numera död spindel...

Morgon: där någonstans under täcket ligger Anna.

Jag och Malin på matchen. Visst är jag snygg i min match tröja utan smink?

Johanna

Ps. Ny header kommer imorgon. vi han inte göra den idag:(

Good night!

Hejsan! Nu är alla filmer som vi hyrde slut. Vi började med The Nannys Dairy med Scarlett Johanssen (stavning??). Carro har läst den som bok och tyckte att vi skulle hyra den. Den var faktiskt riktigt bra:D sen blev det Yes Man Med Jim Carey (stavningsproblem igen). Den var också bra. Sen blev det Nick and Norahs infinite playlist med Michael Cera. Den var jag riktigt skäptiskt mot när vi stod i affären men den var också riktigt bra:D en lyckad film kväll med andra ord om man räknar bort att vi har behövt dödat 2 spindlar så ingen vågar sova på golvet, haha! 
Nej, nu är det godnatt för mej, jag kanske ska spela match i morgon så man vill ju vara lite pigg.


Johanna

OBS!

Bloggen håller just på att renoveras så det är därför den kan se miffad ut:P

Johanna och Anna

Update:
Nu är nya färgen fixad:D Ny header kommer kanske imorgon om ni har tur:D

Jag börjar bli blind...

Ja, nu är mina ögon så torra så att jag tror snart att mina linser kommer torka! Och jag är seriös när jag säger att jag börjar bli blind! Ser typ inget snart xD Torra linser hjälper inte direkt! Tro mig, ni linsbärare vet säkert hur det e ;D
Har tråkigt tråkigt just nu, sitter bara framför datorn och segar. Sveriges medaljchans rök för ett tag sen. Men snart börjar väl fotbolls EM? Nya tag i så fall ;)
Nä, nu tror jag att jag ska gå och ta ut linserna innan det blir för sent och jag går in i en vägg när jag egentligen ska gå till badrummet. Jag är ju faktiskt inte blind än, bara snart...
Anna


Jag har nån knäpp färg på mitt öga...grönt och sen brunt.
Vad säger man att man har för färg egentligen? Brun eller grön?!
(bilden e gammal)


Naaw!

Alla klagar på skrynkliga hundar, men den här e faktiskt bara för söt! Haha
Ser så oskylldig och osmart ut xD

bad och kubb

nu är jag hemma igen. kom hem typ 13.15 så det med andra ord inte en sån lång dag idag:D Vi fick simma 1000 (!!!!!) meter och sen livrädda. jag livräddade Agnes och det gick väl sådär... Sen blev det kubb där jag och fanny (malin och Agnes var med första omgången) utklassade malin, carro, Ami och Petra. Ikväll blir det nog mys framför tv:n och imorgon blir det kanske filmkväll. ha det bra!

Johanna 

Ny hårfärg


Här är en bild på mitt nya, mörkare hår. vad tycker ni?

Johanna

nälsta badet nästa!

har precis duschat och tvättat håret. Juste har kanske inte skrivit det men mitt hår är nu mörkt brunt istället för sommarbekt (bild kommer). Idag blir det Nälsta badet med alla 9:or. Anna och Julia kommer så cyklar vi dit. Vill inte bada!! Om jag blir förskyld så skyller jag på Anders. Går till typ 14-15 idag så det är en kort dag. I helgen blir det kanske filmkväll, jippi!

Ska jag ta med en badanka kanske? min kusin samlar på såna och har typ 100 st eller nåt:P

Johanna

skolstart...

Hejsan!
Idag började jag, liksom många andra skolan igen. Ja, vad ska man säga, jag har ju inte direkt längtat om man säger så... men det var kul att träffa alla igen efter 10 veckor. Vissa har man ju saknat lite mindre och vissa lite mer men så är det ju alltid. Det ända vi gjorde var att få nytt schema och prata lite om imorgon och nästa vecka. efter plågsamma (haha, skoja) minuter fick vi gå hem. Jag och Anna drog upp till v.by för att köpa en kjol Anna sett när vi var där i tisdags(?) på Indiska. Först hittade vi den inte men sen dök den upp:P 250 kronor fattigare för Annas del så hämtade vi cyklarna (ja, vi är så lata så vi orkade inte gå idag heller) och cyklade hem till Anna. Vi fick för oss att baka och det blev kladdkakor i muffinsformar (skitgoda! speciellt smeten, hehe). sen kom syrran och vi cyklade till farmor för middag. Imorgon blir det somsagt Nälsta badet, vi ska cykla (miljömedvetna!) dit. Hoppas vi hittar!

Johanna

Bio

hello!
Var ju på bio och såg senaste Harry Potter filmen (ett måste om man läst alla böcker ju! xD)
Det e så kul å se hur dom förändras! Här e lite bilder från 1-6:a filmen.


småttingar.. :P

2:a filmen

bästa vänner?

Glada miner?

simsalabim!
Magisk Harry Potter-premiär!
På premiären av Harry Potter 6

Tillbaka till verkligheten

Nu har skolan börjat igen...roligt? Näe, inte ett dugg!
För ett tag sen var jag i alla fall lite taggad, men nu har jag kommit in i dedär fan-vad-jag-längtar-till-nästa-lov-stadiet...
Fast dagen varade bara 45 minuter, så det var lugnt. Kul att träffa alla i klassen igen (:
Sedan åkte jag och Johanna till Vällingby och jag köpte en kjol som jag tittat på tidigare. Riktigt fin faktiskt!
Nu har Johanna i alla fall precis gått. Vi passade på att baka några goda kladdkake muffins! Perfekta som alltid när vi är i farten ;) Imorgon ska vi till Nälstabadet och bada. Åh, orkar verkligen inte! Jaja, nu måste jag leta reda på paddlingspappret som vi ska ha med imorgon, byebye♥ Anna


Bild från Falkenberg

4 timmar...

4 timmar har jag suttit hos frissan idag :)
Så nu har jag varit hos frissan så det räcker för ett lååångt tag fram över. Och det komiska är ju att inte ens en som är i närheten av att kunna kalla sig frisör rört mitt hår...
Fast jo, jag måste nog ta och klippa mig snart. Fast jag vill inte, jag får alltid sån ångest precis innan jag ska klippa mig! Knepigt...
Näe, men nu sitter Olle och surar, så det är bäst att ge honom datorn innan det är försent (vi vill ju inte väcka monstret som finns bakom den söta fasaden till liv, right?).
Pussar


Juste, imorgon börjar skolan, uuäääh! Drar till Vällingby sen också och köper en kjol tror jag! Kanske hittar nåt annat också, får se ;) Byebye


Vill ha denhär lite höstiga outfiten från H&M!
Tröjan kostar 199 kr, men som alltid så sitter den perfekt på modellerna
och uselt på mig...nån annan som lider av samma dilemma?

Självklart inte...

Näe, jag kommer inte hinna... :(
Sorry Johanna, men jag lovar att jag skyndade mig och att jag har proppat ur mig alldeles för många svordomar.
Jaja, nu får jag fördröja tiden med något annat..
Hmm...kanske åker upp till Vällingby igen och köper kjolen jag såg igår? :)
Får se om jag orkar det... tack o hej leverpastej, Anna



update:
Johanna ringde nyss och det visade sig att hon skulle klippa sig halv 1...suck...detta är ju för tusan inte sant...händer bara mig! jaja,

Moralt stöd?

Hello!
Ja, kanske jag ska ta cykeln och swischa iväg till frissan och vara moralt stöd åt Johanna?
Fast uupsi...klockan är 11.39 och Johanna ska klippa sig klockan 12.00.
Och jag är fortfarande klädd i morgonrock! Ajaj, time to hurry!!

Anna ♥


längtar tillbaka till denna tid...början av sommarlovet..

frisören nästa

hejsan! har vaknat för en ganska lång stund sen. mamma väckte mej innan hon gick till jobbet så nu sitter jag här med min macka och jucie. IDag blir det frisören som gäller. hatar verkligen att klippa mej, det tar sån himla lång tid och nu ska jag färga det desutom, shit hur ska jag överleva?? man kan ju inte har ipoden med sig för då kanske dom klipper av sladdarna:( Jag kan inte köpa en tidning heller för jag är pank efter igår:(:( Hatar att vara pank...
Anna kanske kommer och är mitt moraliska stöd när jag ska färga, hoppas att det blir bra:D

Johanna

i <3 chocolate

Dagen har tillbringats i v.by med bästis och syrran. Det belv en t-shirt från Gina, en ny almanacka och pennskrinn från från Gallerix och en förvånansvärt god choklad från lagerhouse (den köpte jag bara pga omslaget, hihi). Cyklade upp dit för vi orkade bara inte gå. Ställde cyklarna hos polisen (man har ju kontakter, hihi) och sen bar det iväg på en liten shoppingrunda. Vi såg 3 lärare från skolan, help?? Tur nog så såg dom inte oss fast vi möter ju dem på torsdag när vi börjar. buhuuuu! Vill inte börja skolan...!!!!! Vi såg den nya Harry Potter filmen också. vi gick och kollade när den gick och insåg att den gick idag vid 14 så det var bara att gå in och köpa biljetter:D Den var skitbra! lite dåligt slut kanske men det gör bara att man vill se nästa eller hur? Aja, imorgon är det klippning och färgning som gäller och sen träningsmatch på kvällen tror jag... aja, vi hörs!!


Johanna

Punkterad tå...

Japp.
Idag var jag och pappa och häslade på vårdcentralen och de punkterade min blånagel eftersom den gjorde så ont "/
usch, det sticker så fort ja tänker på det.
Men nu har jag i alla fall ett fint litet paket runt min högra stortå.
Typiskt att fotboll ska orsaka så mycket skador...
Anna


lavendel

Idag har jag varit med anna på eftermiddagen. Hon fick åka till sjukan på förmiddagen med sin tå. Ja, vad säger man, typiskt henne. Vi åkte till min farmor och plockade lavendel blommor till syrran. Sen blev det hem till Anna och titta på bilder från när hon var i italien, Frankrike och Fårö. Imorgon blir det v.by för att köpa bla almenackor till skolan som börjar på torsdag, ahhhhh! vill inte börja skolan, tänk 2 dagar kvar på sommarlovet... aja, det är väl bara att börja räkna ner till höstlovet, eller??

Johanna

Back To Cold Mountain

Är det inte tragiskt att man ska behöva sitta och titta på en film bara för att se om två människor ska mötas eller inte och sen när de till sist möts dör den ena? Skit film! Eller okej, den var bra men jag skulle nog säga att jag är mer för filmer som slutar lyckligt ;)
Idag mötte jag förästen Julia som var ute och gick med en liten gullig hund. Hon kom förbi och sedan följde jag henne hem och gick sen tillbaka eftersom hon skulle bort. Men vi skulle i alla fall försöka ses imorgon (:
näe, hörrni, dehär funkar inte det blir inge mer skrivande, jag har allt för dålig inspiration + att jag är lite trött och sen e jag fortfarande lite deprimerad över 1. Filmens slut  2. Min kamera är fortfarande paj!!!!

Kramar Anna


knockad

Hello! kom hem igår från landet. sov som en stock på annas lilla axel nästan hela vägen. Åksjukepiller är bra men vissa gör så man knappt kan stå på benen man känner sig lite knockad, aja, hellre det än att spy:)
Idag har jag spelat match mot Ängby. Hade ätit för lite frukost så jag höll på att svimma av näringsbrist... okej, så illa var det inte men jag fick riktigt ont i magen efter första halvlek:(  Magge fick ont (??) och Alice bröt en tå nagel så det började blöda så tillslut hade vi inte så många avbytare kvar:/
Aja, imorgon blir det kanske ett besök i v.by. Ska vara med anna. kanske ringer Julia, vi måste börja planera vad vi ska ha med för mat när vi ska paddla kanot med klassen. Ska bli kul, ska försöka att inte välta denna gång, haha! Bilder från landet kommer nog i morgon för kameran dampar. ha det bra i solen!!

Johanna


Packa Packa!

Hejsan!
För en stund sen skrev jag upp ett litet schema för hur jag skulle höja mina betyg. Det gick väl sådär.. när jag äntligen knåpat ihop ett litet schema slutade det med att det rutiga pappret fick en mysig plats längst ner i papperskorgen...
Jag är i alla fall hemma från Gotland och har blivit lite brun eftersom de varit så fint väder :D
Imorgon drar jag till Gräsö, blir grymt kul! Så nu packar jag för fullt ;)
Näe, jag tror jag går ut i fina solen nu, jag ska inte sitta inne en sån här fin dag, eller hur?!

kram Anna

ps. min kamera har pajat, så det blir inga skojiga bilder för min del :(

Home Sweet Home!

Hejsan svejsan!
Nu e jag hemma efter några veckor i Falkenberg. Det var härligt, men efter ett tag blev det lite ensamt...men nu har Johanna och jag bestämmt att jag ska komma till Gräsö, så det blir ju kul :D Imorgon drar jag till Gotland, eller Fårö, fast det hör ju till Gotland ;)
Usch, jag hoppas verkligen att det blir lite sol där, jag är rädd för att min solbränna börjar försvinna och det känns ju inte riktigt bra... inte enligt mina planer.
Här kommer i alla fall lite bilder från Italien, Frankrike och Schweiz (jag tror det stavas så :P)

Dag 1


Bye bye Sweden

Över Alperna flög vi. Snö mitt i sommarn känns ju lite skumt...


...speciellt när det kom snöflingor på fönsterrutorna..?


Framme i Italien :)


Det fanns många lyxlyxiga hotel där vi bodde

Dag 2


När vi körde till Schweiz stannade vi och åt glass
bland bergen. Nyvaken och osminkad :P


Framme i Zermatt (staden där vi bodde)

Okej, nu orkar jag inte lägga upp mer bilder, så det blir mer senare  ;)
Kramar Anna