-

Hallå!
Sitter här i mitt rum och sörjer över att Johanna precis har gått. Grubblar också över musikarbetet. Vi har ingen aning om vad hur vi ska göra. Har dock städat mitt rum idag, tack vare att Johanna kom hit, så jag kände att jag kanske skulle röja upp lite.
Har inte så himla mycket mer att säga. Har varit en chill dag, imorgon har vi en efterlängtad studiedag och jag ska nu sätta mig och se vad wikipedia kan om Colombia.
Anna



Två bilder från igår. Ja, vad ska man säga?
1. Tack gode gud den som uppfann svart vitt.
2. Innan ni dömmer mig så ska ni veta att jag i nästa sekund höll på
att garva på mig.
3. Ja, ibland måste man helt enkelt bjuda på sig själv.


Fridays med tjejorna

tjena mittbena! Har vaknat och ätit frukost och ska snart ringa anna<3 Igår var jag, syrran, anna, agnes, jossi och petra på thank god its Fridays. Det var skitmysigt, ingen drama och mycket prat:) Såg tre "kändisar". Först Jayson (Kenzas dj-polar) sen Katja och Andreas (?) från Paridise hotel (Petra blev helt till sig). Det blev lite krångel med bordet men tillslut fick vi perfekta platsen och en snygg servitör;P När vi var klara åkte vi hem till Jossi och spelade vi "med andra ord" (mitt favoritspel). Anna och jag brukar äga men i sög, bokstavligen sög!:( Fick låna en film av Jossi men det var en blueray film insåg jag just och jag har ingen blueray spelare så jag kan inte se den:( har suttit och lagt upp lite bilder på fb. tog inte så många så det blev ett väldigt litet album:/ Nej, nu ska jag ringa anna panna. kraam!

Söta jossi och jag.

Kvällens outfit: Spetsklänning - H&M, Glitter kavaj - lånad av Carro (från Gina) Halsband - Åhlens?
/J

The Sims beroendet är tillbaka!

Carro fick för sig att börja spela The Sims igår så jag fick hjälpa henne att installera och vad händer nu? Jo, nu sitter jag här och ska spela The Sims. Förhoppningsvis så fastnar jag inte här i 5 timmar som vanligt, hehe:P Ikväll blir det troligtvist Fridays med tjejorna<3 Nej, nu ska jag sätta igång The Sims och köra så det ryker;P
/J

Fly with me


"We were chasing stars and lose our shadows
Peter pan and Wendy turned out fine
So won´t you fly with me?"


sms: "träningen inställd"

Träningen är inställd, troligtvist pga det j****a vädret vi har här i huvudstaden. Jag får väl springa inne istället:/ har gjort lite läxor och har noll inspiration till att skriva så jag slutar nu. KRAM!
/J

Ännu en vanlig dag i skolan...

Japp. Jag har just kommit på varför jag börjat blogga så lite just nu. Det händer inget. Alltid samma sak. Jag menar, vem vill läsa en blogg om vilka läxor man får och om man gjort dem eller inte? Inte jag i alla fall.
Så jag ska försöka komma på lite annat att skriva om som händer just nu..
1. Datormusen dampar och försvinner om man inte rör på den. När man rör på den står den istället och blinkar.
2. Det är fysträning ikväll, Åkeshov. Iskallt kommer det att bli, men jag får väl kämpa emot naturens...ja, vad man nu säger..och överleva. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra eftersom det e första onsdagsträningen. Hoppas det inte blir snöstorm så att vi blåser bort.
3. Det har varit snöstorm idag. Vägvärket gör ett fett dåligt jobb som inte plogar ordentligt (i alla fall inte här i Norra Ängby). Vad får de lön för? Sitta och äta muffins på kontoret eller?
4. PÅ MÅNDAG HAR VI HEMSTUDIEDAG! WIIE! FRIHET!
5. Nä, förästen, ingen femma, för jag kommer inte på något mer. Eller jo, jag, johanna och carro (eventuellt Julia om hon antar utmaningen) ska ha munktävling. Den som kan äta en munk utan att slicka sig på läpparna is the big winner! Jag kommer förmodligen att komma sist eftersom jag hatar sånt. Men tredjeplats? Det är ju fortfarande värt en medalj, eller hur?
Anna



Vilka munkar skulle ni helst vilja äta? Jag har redan bestämt mig ;)


orkar inte mer!!!!

Kan inte blogga för jag är så #/"=1£$€@25#/"()/ irriterad!! Lyssna nästa gång och vänta inte i 3 veckor!


Fireflies

Godmorgon alla! sitter här och lyssnar på fireflies. Snart ska jag gå till skolan:( Jag har en såndär jag-orkar-inte-med-skolan-,jag-vill-ligga-hemma-och-sova-vecka... jobbigt:( Ida har jag kemidiagnos. vi har en ny lärare i kemi och biologi (tack gode gud för det!) och han ska se vad vi har lärt oss. han kommer bli chockade över att se hur lite vi kan, haha! här var en dialog mellan oss

Läraren: "jag har gjort ett prov men det blev för långt"
Anna: "ska provet vara om allt vi lärt oss sen 6:an?"
Läraren: "nej, det skulle vi inte hinna med på en timme!"
Jag: "tro mej, vi hinner det på en halvtimme..."

Jag är så glad att vi har bytt lärare:) Den förra s-ö-g! Nej, nu ska jag gå upp och gå till el colegio;P Hoppas Fanny inte mördar mej bara för att jag inte kom på springningen igår...

/J

andas helium

det blir ett snabbt inlägg för jag håller på att spara bilder som Liz skickar och det är typ 28235901895 st. ska göra ett foto album till vår mentor till skolavslutningen och det är bäst att börja i tid annars kanske det inte blir av:) Idag har vi andats helium, spelade in lite på kameran, laddar upp om jag kan sen;) Ni ska höra vår lärare sjunga nationalsången, HAHAHAHA! Ikväll blir det troligtvis träning om inte min onda hals sätter stopp för det:( Ha en bra måndagsskväll annars!

En vacker bild på Love och Harry i typ 6:an eller 7:an, är dom inte söta?
döda mej inte tack:)
/J

lyssnar på the voice

Godmorgon!! Sitter och kollar på The Voice. Har sovmorgon ida (skönt!) och det blir nog en lätt dag, ska fortsätta bygga på huset på fysiken, snart klara:D Kom´mer inte på något mer att säga så jag slänger upp en blid på Alessandra Ambrosio och en skitsnygg trikini från Victoria´s Secret.
Hur snygg?!
/J


Dagens outfit


Nytt t-shirt från MQ, Kjol - H&M
/J


sleeping with a lepard


bytte täcke igår till mitt nya som jag fick i födelsedagspresent, va tycks?
/J


note to myself

sida: east street
navelpiercing: 550 - 950 kr (beroende på smycke)
läktid: 6 - 12 (!!!) månader


totalkaos

hejsan! Dagen har spenderats med släkten hos mormor och morfar. Mormor fyllde år så det blev tårta med kaffesmak (helt ätbar men varför tog dom kaffesmak??). Min kusins dotter på typ 4 år var där och härjade. Jisses, det tog 10 minuter efter att dom kommit och jag kunde känna av huvudvärken, haha. Pratade med mormor och morfar om gymnasium och försökte förklara för morfar vad inriktning (typ sam inriktning ekonomi) betydde och jag tror ärligt talat att han nickade fast han inte fattade;P Ska gå upp och måla naglarna snart om jag orkar (lat). imorgon är det skola och vi ska bygga vidare på huset på fysiken. Ska INTE prata med Amanda imorgon för hon är dum!!!!!!!
Angelina Jolie och Brad Pitt separerar?!
Brad Pitt och Angelina Jolie ska skiljas, vem får barnen och vem får pengerna??
Johanna

det här kallar Örn en grym låt...

VARNIG FÖR HÖRSELSKADOR!!

johanna


Hope For Haiti Now

Hallå!
Ja, som ni redan vet så var vi i stan idag och till min besvikelse (plånkan jublade och förmodligen dansade sedlarna någon slags segerdans) så kom jag bara hem med en gräddvit tunika och tidningen SOLO. När jag kom hem kom jag på att jag borde köpt svart och rött nagellack. Skit också! Fast det är alltid mysigt att åka in på shoppingturer och förrästen så fick jag i mig en riktigt god chokladmuffins.
Näsan rinner för fulla muggar (kan man säga så?) och jag överväger att stoppa in tussar i näsan, ni vet som man gör när man blöder näsblod? Fast å andra sidan så får man säkert skitbra kondis av att springa mellan vardagsrummet och köket när det krisar. Vet inte när jag åkte på denhär jäkla förkylningen. Inte roligt. Förkylning är aldrig roligt! Tur att det är helg i alla fall!
Anna

Ps. För er som vill veta så har jag lock för öronen för att jag snytit mig så mycket. Bara så att ni kan tycka lite synd om mig. Ds.


shopping i stan

tjena alla snyggingar! Dagen har spenderats i stan med anna och juliana mini på en lååång shoppingrunda. Det blev en hel del för mej vilket min garderob gillar men inte min nu tomma plånbok;P Åt lunch på Waynes Coffee (en besvikelse) och fikade på något mystiskt fik (med en SKITsnygg kille) någonstans i underjorden. Köpte 2 t-shirts på MQ som hade 50-70 % rea men tror ni att dom var på rean? ofc not! fan... Bästa köpet var helt klar sopphinken med grisen (som mamma döpte till Pigglet...). Är den inte fin? kostade faktiskt bara 30 kr så den kostade ju inte en förmögenhet direkt. Oturligt nog så fick man en genomskinlig påse så den fick bo i annas väska hela dan, hahaxD imorgon blir det mormor :( ska nog inviga en av tröjorna tror jag:)

SOLO och en svart spetsklänning från H&M

2 t-shirts från MQ

ska testa detta imorgon!

erkänn, ni kan inte motstå honom...

Johanna

Avatar

hejsan! det blir ett snabbt inlägg ida, ska på bio och måste hinna fixa iordning mej:D Det blir Avatar, syrran har rekomenderat den så jag får väl ta och se den:D Skolan var helt ok, jag och Liz trotsade våra rädslor och stod på händer, duktiga vi:) nej, nu måste jag upp och fixa resten. ha en bra kväll, glöm inte Lets dance!

Johanna

Fotoalbum

Hejsan alla söta (och ni fula också såklart!)
Håller på och fixar lite med fotoalbumet jag ska göra med bilder från Polenresan. Så just nu sitter jag och sparar en massa bilder från facebook eftersom min egen kamera hade pajjat. Så ni som följde med till Polenresan får gärna skicka lite fina bilder till mig! Både "naturbilder" och vanliga bilder.
Går väl okej tror jag..hah. Blir nog bra i slutändan. Det blir alltid mycket snyggare när man får se det i verkligheten. Funderar bara på om jag ska ha hela albumet i gråskala eller om jag ska ha det i färg. Bilderna från Auschwitz blir väldigt fina svartvitt, men från fjället vi va uppe på så ser man ju inte den fina solen som skiner igenom molnen. Så, vad tycker ni!? Och kommentera nu för en gångs skull, för ärligt - NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA! Var bara tvungen att få ut mina aggretioner. Ska i alla fall fortsätta att försöka få det bra, så ska jag sedan beställa hem det. Jag använder extrafilm, ett program som du kan ladda hem och sen kan du knåpa ihop olika saker av dina bilder. Jag skulle verkligen rekommendera det, även om det säkert finns andra bra sidor där man kan göra exakt likadant. Puss Anna

Läser ego women med zebra naglar


Fick denna bok i födelsedagspresent:) Har ni läst Ego Girl? Rekomenderar! Passade på att fixa naglarna med zebra mönster efteresom jag inte gick på något öppet hus ida. Skulle ha gått på Norra Real men så blev det inte:(

Johanna


Öppet hus

Halloj! Haha, vilket töntigt sätt att börja ett inlägg på egentligen...
Idag var väl en vanlig dag i skolan. Förutom att jag var på friends utbildning. Kul kul faktiskt, hoppas jag inte missade allt för mycket på SO:n..
Ska iväg på öppet hus efter maten. Någon som är förvånad? Just nu är det öppet hus heeela tiden. Jag orkar verkligen inte! Jag som hade panik innan, nu blir det verkligen på riktigt. Den skola man besöker kan ju liksom bli ens framtid för tre år...
Hur som helst. Norra real är det som gäller. Har egentligen inte direkt funderat på den, men jag ska ändå kika in den för att se hur den är. Har egentligen inget mer att säga. Polenresan var GRYM, dock orkar jag inte berätta allt. Johanna har ju redan berättat endel och jag har verkligen tröttnat på att ta upp det varje dag. Hela tiden är det frågor om Polen hur det var, vad var roligast. Så man har liksom blivit lite trött på det. Om ni vill veta hur det är i Zakopane kan ni ju åka dit själva liksom ;)
Anna

öppet hus på födelsedagen....:(

sitter här och skriver ett snabbinlägg. Har gjort matteläxan, ätit chokladyoughurt med bananer i, varit inne på facebook (tack för alla grattis komentarer!) och snart ska jag ringa anna-panna och gå till henne. Ska på öppethus på bromma gymnasium och jag måste vara hos anna senast 17.30 (ni som känner mej vet att jag har lite problem med tider). är det någon som vet föresten när Gossip Girl börjar igen? hmm, nu går något  skitprogram istället:(
Puss!

Johanna

Sweet Sixteen!

Ida ska jag vara glad hela dagen så kom inte til mej och prata om Polen dramat för jag tänker inte lyssna. nej, skämtar lite nu;P Dagen började bra, fick 2 skivor, berlocker till mitt armband, Ego women, converse, sängkläder (kommer inte på vad det heter), duschhandduk (dom vi har är sketafula!) och pengar:) Visar bilder sen. Nu ska jag snart till skolan och jag hoppas att jag slipper sången;) Ikväll ska jag på öppet hus (varför just ida??) med Juliana. Hare bra!

Johanna


CP facebook

jag HATAR facebook just nu. funderar seriöst på att ta bort min sida. det krånglar med att lägga upp bilder och när det väl funkar tar det skitlång tid att lägga upp dom...:( det var det negativa ida.

Första dagen i skolan är avklarad. helt ok faktiskt förutom att jag har fått 3 texter att skriva till engelskan (har faktiskt gjort 1 och en halv), skriva ut fakta text om Colombia (det gjorde jag just) matteläxa, läsa 3 sidor i so och kemiprov nästa vecka. Kan veckan börja bättre? Jo, för jag fyller 16 imorgon!! jippi! LÄNGTAR! har redan fått pengar och presentkort på massage från Face body från släkten. Och naturligtvis är det öppet hus imorgon så jag får tillbringa födelsedagen på bromma gymnasium med Julia, jippi:(


Johanna


hemma igen!

Hejsan! Km hem igår från Polen vid 2 tiden och somnade på typ 3 sek. Shit va kul det var! Hade velat stanna längre. Det känns lite konstig att det är över nu. Vi har samlat in pengar i 4 år och nu är det över...:( Fast vår klass har typ 17 000 kr kvar så vi får väl hitta på något roligt i vår:D Bodde med Anna, Julia och Amanda. Rummen var lite läskiga menmen. Jag och Julia fick dela säng för hennes hade nån träpinne mitt i. Maten vär väl sådär, den var väl som jag trodde (= inte så god). Bodde brevid vår musiklärare som snarkade som f*n. det hördes genom väggen! Besökte Krakow och var inne i Maria kyrkan. Jag gjorde ett dåligt skoval och tog mina uggs, jag kunde vrida ur vattnet ur strumporna när jag kom hem till hotellet:/ Var på rundvandrig medans några andra åkte skidor. Hade uggsen på då också och jag hade någ halkat 2590203489 gånger om jag inte hade gått och klamrat fast mej i Jossi hela tiden, haha xD sen gick vi upp för ett berg (vi gick i en uppförsbacke i 1 timma innan vi kom dit!). Vad mer? Vi besökte Auswitz (jag kommer aldrig ihåg hur man stavar det) och Birkanu (inte det här heller...) och sen åkte vi hem igen. Mer imorgon, orkar inte skriva mer, är fortfarande trött från igår/inatt.


Hoppbild

Utsikt från berget

Bild från en kompis facebook, det läskiga är att jag inte hade en blå kudde så jag vet inte vem stackare som inte hade fick ha sin kudde ifred.

mer bilder imorgon, syrran dampar för att hon inte får datorn trots att hon har haft den i typ 3 timmar redan...:(

Johanna

UPDATE!
Juliana har just löst mitt kuddproblem. Jag lånade en killes plats för vi skulle spela kort och sen "lånade" jag hans kudde och somnade, hihi;p

Jag har just konstaterat...

...Att jag är en av de mest otekniska människor på detta runda klot efter att ha slagit felaktigt lösenord 10 gånger och sedan insett att jag hade klickat på den lilla irriterande knappen caps lock.
...Att min lillebror pratar innan han tänker. Inget negativt dock. Man ska ju skratta 100 gånger om dagen om man vill leva länge, så jag får väl tacka honom när jag blir gammal.
...Att packa i x antal timmar tillsammans med sin kära moder inte är att rekommendera.
...Att jag är sämst på att packa inför kalla Polenresor.
...Att jag fått en kändis crush på Robert Pattinson, trots att lovat mig själv att inte få det.
...Att jag är hudkrämsnarkoman.

Anna

packat

Hejsan! dagen har varit lugn, har packat till Polen imorgon och skrivit grattis till kompisar som fyller år i veckan. Carro var med Julia och köpte godis och snackas til resan imorgon. Carro kom hem med kläder som Julia fått från någon granne som hon inte kunde ha. Det slutade med ett par höga svart jeans och två kjolar (bilder kommer nån gång när jag kommer hem). Nu är det AFV med kärnfria vindruvor (godisförbud ni vet). Ni får ha det så kul här i sverige medans jag och resten av 9:orna drar till Polen;P

Johanna


Dax igen

Sisådär ja. Första dagen avklarad. Och det känns redan som om jag suttit i livstids fängelse typ.
Shit, en termin kvar! Det har gått så jäkla snabbt! Och alla säger att gymnasiet går så fort och så plötsligt en regnig dag så sitter man på ett kontor och skriver samma saker om och om igen.
Orkar verkligen inte blogga egentligen. Skolan tar kol på mig. Klockan är 21.37 och jag är så trött så snart får jag ta och göra som Mr. Bean och sätta tändstickor i ögonen för att ögonlocken inte ska falla ihop. Eller alltså inte peta in tändstickor i ögonen, för det kan ju inte göra någon större nytta, men ja, ni får väl se Mr. Beans semester om ni vill veta vad jag menar.
Så. Hade jag något mer att säga? Nej, jag tror inte det. Inget intressant i alla fall. Jag menar, vill ni veta vilka läxor vi fått och om jag plockat ut diskmaskinen eller inte? Nej, förmodligen inte, så punkt slut.
Anna

första dagen avklarad

Första skoladagen avklarad, bara typ 3853282980 kvar:) Dagen har varit lugn, har ändart mitt elevensval till fördjupningsmatte och jag fattar faktiskt ganska bra. Det är lite jobbigt att vi har vanlig mattelektion precis innan menmen. Imorgon är det gympa och jag lovar att vi ska ha styrketräning. Måste börja packa också til Polen på söndag. Det känns verkligen inte som om vi åker på söndag, ska bli både kul och inte kul. Jag hatar bussar och vi ska åka buss typ 2 dar så...:( Men jag över lever nog (förhoppningsvis) Jag kan ju påminna mej själv om att jag fyller år snart:) längtar!
 
Jag-har-inget-att-göra-så-jag-fotar-mej-själv bild;P

Johanna

färgat håret-ingen större förändring


före och efter bild på mitt hår, ingen större skillnad som sagt men jag ville mest färga utväxten och få mera glans:)

mammas min när hon fick se resultatet, hihi, min mamma är så söt, eller hur?;P
Johanna

fixar Johanna

fixat headern lite och ändrat lite annat. Vad tycks?
Johanna


Matematik

Jag förbreder mig lite inför skolstarten och övar lite matte. Nä, jag skojar bara. Jag bara använder mina matematiska kunskaper. Nördar google faktiskt och jag sökte på mitt eget namn och fick upp gamla lopp, bland annat falkenbergsloppet. Och jag önskar verkligen att jag hade den kondisen nu som jag hade då.
Jag sprang 2,1 km på 9,38 vilket motsvarar 4.5 min/km. Och jag var 12 år! Stolt över mig själv, haha xD
Vet inte hur snabbt jag skulle springa nu, men det är nog bäst att inte utmana ödet...


helvete

försöker byta header men ni kan ju se hur det går... fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan!

sing star

dagen har spenderats hemma med Juliana och anna med sing star. Det blev en del falska toner (I just wanna live med Good Charlotte är omöjlig att sjunga) sen blev det lite dans, jag och Juliana försökte lära oss några HSM danser men det gick väl sådär... Zac suger på att förklara måste jag säga. Imorgon ska jag följa med mamma och fixa hennes naglar och sen ska jag köpa hårfärg, vill hinna färga innan Polen.

Jag och Juliana ägde på Sing star;)

Johanna

Home Sweet home

Hejsan hejsan!
Är hemma i stockholm igen och trots att det är skönt att komma iväg ett tag så är det alltid skönt att komma hem igen. Började titta på fortsättningen till Star Wars (eftersom det slog mig att jag aldrig kollat på en HEL Star Wars film, utan bara sett småbitar ur dem, så det blev lite av ett nyårslöfte att se minst en hel Star Wars film. Någon gång måste man ju börja), så nu har jag i alla fall sett en hel. 2:an. Idag gick, eller den pågår fortfarande, men när jag insåg att den skulle sluta dåligt (okej, jag erkänner, jag kollade hur det gick på wikipedia) så klarade jag inte av att titta mer. Haha, sån e jag. Och jag som säger att det är dåligt att alla filmer slutar lyckligt...hmm..
haha, ja, men då kan jag i alla fall säga att jag sett 1 och ½ + småsnuttar Star Wars XD
Anna

tänk först

Varför säger vissa personer saker och tänker sen när det redan är försent? varför kan man inte använda den där saken man har mellan öronen innnan man säger något som kanske sårar någon annan? Det kan ju inte vara så jätte mycket begärt, eller? Ibland är det bättre att bara vara tyst, le och nicka istället för att prata. Jag önskar att jag ibland bara hade varit tyst istället för att låta munnen gå. Man kan inte ta tillbaka något man har sagt, man kan säga förlåt men det gör inte att det man har sagt försvinner. Det är ett av mina nyårslöften: tänk först, prata sen.

rumskompis

Jag sitter och kollar på lite olika bloggar och inser att jag börjar skolan på torsdag"/ Längtar inte direkt, sen åker alla 9:or till Polen. Min rumskompis kom just ner med kladdkaka, mums:) Carro målar om rummet så hon bor för tillfället i mitt rum. med andra ord så ser man inte mitt golv och man kan knappt ta sig fram utan att kliva på hennes "säng" men vad gör man inte för sin syster:) Imorgon kommer Juliana över. Vi ska prata lite om Polen och vad vi ska ta med oss. Ska bo med henne på hotellet:) Testade att locka håret med min nya locktång och jag börjar fatta hur man gör:) Ikväll blir det Harry Potter 5, helt klart den roligaste hitills! Funderar på vilket hårförg jag ska ha, ska åka och köpa hårfärg snart, ska försöka hinna innan Polen. Några förslag?

Johanna


välkommen 2010

hur hade ni det igår/inatt? Själv hade jag det toppen, var ute och kollade på fyrverkirierna (svenskarna verkar ha trappat ner med fyrverkirierna här i stockholm...) och skålade i champange. Har ni något nyårslöfte då? jag och syrran ska inte äta godis detta år. Hittils har det gått bra, iallafall för mej. Syrran höll på att äta upp en skumbanan idag... MInne som en guldfisk, eller hur? Vaknade vid 11 ida och sen har jag kollat på Victoria´s secrets fashion show igen (tänk om man fick gå på den runway, cooolt!) och plockat ut grejer ur syrrans rum för hon ska måla om. Har tittat på Ice Age också, så kul har jag"/ Ikväll ska jag se Mr Bean. I LOVE HIM! Vem (förutom mamma som tycker han är skittråkig) skrattar inte åt Mr Bean? kl 21 på kanal 5 eller 3 ida:)

Första bilden för 2010;)
Johanna

RSS 2.0