hemma igen!

Hejsan! Km hem igår från Polen vid 2 tiden och somnade på typ 3 sek. Shit va kul det var! Hade velat stanna längre. Det känns lite konstig att det är över nu. Vi har samlat in pengar i 4 år och nu är det över...:( Fast vår klass har typ 17 000 kr kvar så vi får väl hitta på något roligt i vår:D Bodde med Anna, Julia och Amanda. Rummen var lite läskiga menmen. Jag och Julia fick dela säng för hennes hade nån träpinne mitt i. Maten vär väl sådär, den var väl som jag trodde (= inte så god). Bodde brevid vår musiklärare som snarkade som f*n. det hördes genom väggen! Besökte Krakow och var inne i Maria kyrkan. Jag gjorde ett dåligt skoval och tog mina uggs, jag kunde vrida ur vattnet ur strumporna när jag kom hem till hotellet:/ Var på rundvandrig medans några andra åkte skidor. Hade uggsen på då också och jag hade någ halkat 2590203489 gånger om jag inte hade gått och klamrat fast mej i Jossi hela tiden, haha xD sen gick vi upp för ett berg (vi gick i en uppförsbacke i 1 timma innan vi kom dit!). Vad mer? Vi besökte Auswitz (jag kommer aldrig ihåg hur man stavar det) och Birkanu (inte det här heller...) och sen åkte vi hem igen. Mer imorgon, orkar inte skriva mer, är fortfarande trött från igår/inatt.


Hoppbild

Utsikt från berget

Bild från en kompis facebook, det läskiga är att jag inte hade en blå kudde så jag vet inte vem stackare som inte hade fick ha sin kudde ifred.

mer bilder imorgon, syrran dampar för att hon inte får datorn trots att hon har haft den i typ 3 timmar redan...:(

Johanna

UPDATE!
Juliana har just löst mitt kuddproblem. Jag lånade en killes plats för vi skulle spela kort och sen "lånade" jag hans kudde och somnade, hihi;p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0