Ke$ha - blah, blah, blah


"im in love, with this song!"


Läsning pågår

Hejsan! Sitter ni också och kollar på OS eller har ni annat för er? Har suttit och halvkollat på cruling samtidigt som jag läste en bok på morgonen. Är det någon månniska som fattar reglerna? Jag har ingen aning"/ Sverige vinner iaf:D Ett till OS-GULD!! WIEE! Letade efter en bok igår som jag tänkte börja läsa, har läst ut "Ego Women" av Carolina Gynning (Skitbra, ett måste att läsa). Hittade såklart 2:an, 3:an, 4:an och 5:an men inte 1:an så jag fick gå upp på vinden men där låg den inte heller:( Börjar tvivla på att jag ens har den, hehe. Hittade alla mina fem-böcker istället. Har ni läst dom? Jag kunde läsa 1 bok per dag förut för dom är inte ens 200 sidor. Hittade 8 st fem-böcker och 4 st "Äventyrens ....". Har redan läst en bok, hihi:) Alla är skrivna av Enid Blyton, så om ni inte har något att läsa någon dag så kan ni läsa dom:) vad mer? ska åka och handla färg till min stol som jag ska måla om, ska bara komma på vilken färg jag ska ha... hmm, det lutar åt rosa eller grått. Vi får se:D Ikväll är det melodifestivalen:D hejaheja!

Min hög med böcker som jag ska försöka ta mej igenom nån gång. 1 down, 12 to go;)
/J

Baby Love


"You are my baby love, my baby love
You make the sun come up (Oh boy, oh boy)
You're my every, everything that I could ever dream of
You are my baby love, my baby love
You make the sun come up (Oh boy, oh boy)
You're my every, every, every, everything"


sportlovet, here I come!!!

har inte orkat/hunnit blogga på hela veckan:( har haft fullt upp med So-plugg, blä! Jag är riktigt less på andra världskriget just nu, har läst om det i typ 2 månader snart! JÄVLA HITLER, det är ditt fel att jag måste läsa om andra världskriget och ha prov! skit på dej! Dagen var bra:) Hade bild och sen prov på morgonen som jag tror/hoppas gick bra:) sen var det svenska och musik. Behövde bara gå till musiken, skriva upp mej och sen kunde jag gå:) En toppen dag helt enkelt:) skulle haft idrott också men vi hade håltimme.
Bestämde mej för att streka mot vintern ida och tog på med en blommig tröja.

Tröja - någon affär på mitt land, klocka ur & Penn (jag är farcinerad, den funkar fortfarande)

Sportlovet kommer tillbringas hemma, ska vila, plugga lite (om jag kommer på något jag måste plugga till dvs) och shoppa:) Vad ska ni göra?

/J

Kallt

Idag var det, som Johanna redan påpekat, och som de flesta förmodligen redan är väääl vedmetna om, svinkallt! Problem med tunnelbanorna var det också, så för en gångs skull är jag ganska glad över att kunna ta min 20 minuters promenad till skolan istället för att trängas i en buss fullproppad med 100 pers typ. VIRUSVARNING!
Har inte gjort speciellt mycket idag. Jag saknar min "ligga-i-soffan-och-göra-ingenting-eftermiddag", tyvärr har jag allt för mycket plugg för att hinna med det. Eller så är det jag som är en dålig planerare. Eller lite av varje.
Hmm...verkar som att jag inte har så mycket mer att säga. Eller jo! Jag är överlycklig över att det är...få se...(räknar dagarna på fingrarna)..fyra dagar kvar till sportlov, vilket betyder att det är tre dagar kvar eftersom jag är ledig på fredag. HA! Känn på den ni!
Kramar Anna


23-

SKIT POMMES?!?! bor vi i nordpolen elr vad? ida var det 23 minusgrader här i Stockholm. 23!!! Jag hatar vintern, eller det är mysigt men nu längtar jag till sommaren och till att kunna springa runt i bara ben och t-shirt, gör inte ni det? AHHH! GUD, ge mej sommar nu!!

/J

So plugg

Hejsan!
Dagen har bestått av ännu mer So-plugg än igår (okej, igår pluggade jag inte sådär suuupermycket, så det kanske inte är så konstigt). Men idag har jag fan varit duktig måste jag säga, så nu får jag ta mig en paus tror jag.
Har även varit i Vällingby med pappa (mamma vägrar åka och shoppa med mig eftersom att det av någon anledning alltid blir bråk mellan oss två. Blir det så för er två också?).
Kom i alla fall hem med ett par jeans och täckbyxor.
Men nu ska jag äta, kram

massage och nagellack

hejsan! Här i huvudsataden är det fortfarande iskallt och vintern visar inga tecken på att ge sig!:( Ida var jag på massage på Face & Body i V.by. SKÖNT!!!! Man blir ju så otroligt snygg efteråt bara, alldelses oljig i håret mm. not so nice"/ Köpte ett nagellack och en bh också. Imorgon är det plugg, bara 5 dagar och sen är det höst lov!! sportlov!!! JIPPI!!:D:D Har en liten lista på vad jag ska göra, bla shoppa och måla om en stol (målar-Johanna kommer fram).
Nagellack från Face & Body (nedre våningen i vällingehus)

Bh med avtagbara band från H&M

/J


Paljetter från Nelly

Cocktail Party Leggings SEK 259, Only - NELLY.COM
Defenitivt ingen snygg bild men skulle göra köpa dom här legginsena:) kmr från Nelly:)
Kenza matchade dom så snygg med en vanligt vitt linne och hängslen:)


Plugga, städa och B&J

Dagen har bestått av andra världkriget, städning (som var väl behövligt) och en iskall promenad. Har prov i so på fredag:( jag börjar bli lite trött på andra världskriget just nu, det känns VÄLIDIGT uttjatat..."/ Städade rummet så nu ser man mitt golv igen och det är ju alltid posivit:D Sen trostade jag dom 15 minusgraderna och snöstormen och gick ner till Statiol och köpte Ben & Jerry, mums! vad har mera hänt? Melodifestivalen ikväll:D Imorog ska jag på massage, skönt! Har träningsvärk i armen efter bowlingen, ont i ett knä (as usual) och sträckt min vad annars mår jag toppen:D:D haha, bye bye!

Så här tycker Johanna om att plugga.

Johanna äter sin älskade B&J<3

/J


Kort Inlägg

Tjena.
Sitter och får in så mycket som möjligt om andra och första världskriget i huvudet just nu. Det går väl helt okej tror jag. Senare blir det engelskaglosor som jag måste öva på. Ikväll ska lillebrorsan och jag laga födelsedagsmiddag till våran kära mamma (visserligen fyllde hon år för två veckor sen, men, men..)
Trerätters blir det! :)


Här är förrätten som vi tänkte försöka oss på.
Vi serverar tomaterna till vitlöksbröd och voila!
(ursäktar min franska stavning).

Kramar Anna

Dipp

Tjenamors!
Har precis gjort dipp och skurit upp morötter. Här i familjen kör vi chips fritt. Endast för att vi har godisförbud nu då, så tro inte att vi är värsta hälsokoll familjen.

Hej igen kan man ju säga. Det över skrev jag vid halv sex tiden, nu är klockan drygt tio. Hah, det måste vara något med mig och mat. Tidigare gjorde jag dipp och nu sitter jag med en glass skål i handen (mina fingrar börjar bli rysligt kalla, eftersom jag inte kan ställa ner glassen..)
Men god är den och då spelar det ingen roll hur mycket mina fingrar fryser för hela jävla Sverige är ett enda stort kylskåp! Nu får det vara slut! Snön menar jag då alltså.
Och det är då det är så gott med glass så att man i alla fall kan drömma om att den varma sommaren är här, trots att jag snart inte känner mina fingrar.
Kramar Anna




Britney

 Britney ser fantastisk ut!
(bild från posh24)


Bowling med 9D

Dagens kan beskrivas så här: bra början, bästa avslutningen! Ida var det min, annas och juliana minis tur att ha elevlektion på idrott och vi hade fixat att hela klassen kunde gå och spela bowling:D Liz tyckte alla skulle ha 80-tals kläder (för vi skulle ha disco ljus och sånt) men tvärr var det bara jag, Liz och Amanda som vågade klä ut sig"/ Mesar!!! Ikväll blir det chill framför Lets Dance troligtvis och sen börjar helgen och so-pluggandet:(






Har man inte världens bästa klass? Har flera bilder men dom ser typ likadana ut. ha en bra kväll. puss<3
/J

underhåll mej annars händer det!

Ja, Anna har ju redan berättat om min sms terror. Sorry, men sånt händer när jag har tråkigt! Nu terrar jag henne med skrattande gubbar på msn, hihiXD Ida hände inget speciellt. Imorgon är det bowling på gympan::D:D:D LÄNGTAR! jag ska spöa skiten ur alla! (haha, som om jag skulle lyckas med det!) Kommer inte på något mer att skriva om förutom att jag är sjukt shoppingsugen!!!!! och chokladsugen! Love den jäveln (ursäkta) satt och åt kiktkat och twix på fördjupningsmatten och där satt jag med mitt dumma äpple. Åt helvete med det här dumma godisförbudet!!! jag kör månaden ut sen ska jag frossa i kitkat, polly, marabou och alla sortes choklad (förutom mörk och vit, ursch). ha det bra!

/J

HJÄÄLP! Någon är besatt av mig!

Hejsvejs.
Jag har grymt tråkigt just nu (det kan Julia garantera, hon vet nog mer än väl...)!
Tänkte egentligen lägga upp ett fint foto från idag. Så istället får jag väl försöka förklara vad bilden inehöll.
Jag fick nämligen 50 fina sms idag från min underbara vän Johanna, där det stod exakt (eller nja, tre olika saker) på. "Hejsan" "LADDA MOBILEN" och "Hej igen". Väldigt trevligt att sätta på en mobil som vibrerar i typ en kvart. Speciellt när den ibland stannar upp ett tag, och man tror att attacken är över, fast det då fortsätter att vibrera sen igen.
Hmm...nu vet Julia också hur det känns. Jag bombade henne med sms, och jag är hemskt ledsen för att jag störde dig min söta lilla favorit Julle-Bulle <3
Nu måste jag nog göra lite nytta och dränka mig i SO böckerna. Jag ska nämligen bli 2:a världskriget proffs! ;)
Anna

Juliana-Mini i egen hög person! 


paljettshorts

tjena, har precis övat klart på spanska glosorna. Ida var det core (mag- och ryggövningar)på gympan, helt okej men jobbigt!!! Jempa höll i det och hon var som vanligt duktig:D:D på Mentorn berättade jag, juliana mini och ann aom bowlingen på fredag. Liz tyckte vi skulle köra 80-tals kläder men jag tror jag skippar det, hehe. har hittat mycket jag vill köpa, tyvärr så fyller 2 skitar år snart (samma dag t.om!). Typiskt:( Vill ha en kavaj från BikBok och ett par paljettshorts, dom skulle jag troligtvis knappt använda men ändå, det är så fint:) Någon som vet var man kan köpa ett par?

snygga!

jag hatar verkligen sidor där man inte kan kopiera bilderna, vad tror dom att man ska göra med dom egentligen?? bläää!nej, nu måste jag ta bort sminket, ska träna ikväll i bromma gymnaium med den tyska utbytesstudenten (Jag håller med My. Hon kommer till sverige och det första hon kommer på är: oj, jag ska börja träna fotboll!)
/J


Nobody's perfect


Jag vet, töntig men skitsamma. Alla har dåliga dagar (eller hur?). Lyssna i så fall:)


London

Tjenamors!
Ska nog börja göra mig i ordning nu, efter att ha suttit och skrivit texten om Colombia och faktiskt hunnit med en liten färd till Vällingby för att lämna tillbaka lite kläder som mamma hittat, men som inte var bra. Nu måste jag bara skriva ut regler om bowling. Haha, lite kul att man ska skriva regler om bowlingen, jag menar, de flesta kan nog reglerna redan ;)
Hmm.. nu kommer jag inte på något mer att skriva. Jo! Jag är fett avundsjuk på Jossi som nu är i London och roar sig. Jag vill också åka till London :( Bläääää!!!
Det är ju så härligt där!




Lite bilder jag tog senast jag var där i höstas. Bajs asså!

Inlägget skrevs igår, men tydligen så var blogg.se inte på min sida, så jag slänger upp det nu istället! Ikväll är det träning som gäller :)
Men innan dess, spanskaplugg...mindre kul.


we are the world

Nya versionen av "We Are The World som Micheal jackson och Lione Richie (jag har ingen aning om hur det stavas) gjorde på 80-talet. här är en ny version där alla pengarna går till Haiti.
(låten börjar ca 1.07)


Yey

I love sovmornar!
I love spanskahåltimmar!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för er som är intresserade :)
Hoppas ni har det bra i skolbänkarna! Själv har jag det gött framför datorn. Hoho!
Anna

snabbis

Hejsan! ska snart dra iväg på träning någonstans här i stockholm. Dagen har varit bra och imorgon blir den bättre, jag börjar nämligen 10.40:D:D:D jippi! ha en bra kväll, måste springa och byta om"(
/J

dagens outfit


(Dålig bild, i know)
Linne - H&M (från anna och juliana mini, tackar), Strumpbyxor - Kappahl/kapphal eller hur det nu stavas;P

Ida är det skola igen:( imorgon är det engelska prov, ahhh! Jag pluggade faktiskt ganska mycket igår men jag har inget facit så jag vet inte om jag har gjort rätt"/ När jag var klar fastnade jag framför tv:n, hehe. Det var "The Secret life of the American Teenager" - Marathon så jag var bara tvungen att kolla. Den serien är faktiskt rikitg bra:) om ni vill kolla så går den på kanal tv 400 ikväll:) Nej, nu ska jag skriva ut spanska texten annars glömmer jag det. puss!

/J  

Melodifestivalen och alla <3 dag


Tjena! Kollade ni Melodifestivalen igår? Ni ser nog vem jag röstade på;P Shit, va snygg han var:P Hans låt var faktiskt helt okej:) Ida blir det engelska och spanska plugg. GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!!!! <3

/J


Gymnasieval

Hela morgonen har jag suttit och fixat med gymnasium. Det suger...
Sitter fortfarande och funderar på i vilken ordning jag ska välja, går och är orolig över om det kommer bli tråkigt, eller om jag kommer sluta som arbetslös efter skolan om jag väljer fel.
Nä. Fy för gymnasiet.
Anna

Beautiful girls


"I ain't easy to find
I'm one of a kind
Oh when I dutty wine
I know your only mine
Tonight is yours
Tomorrow is for another guy"


gymnasium valet klart

sitter här och har precis gjort klar gymnasie valet:) Det blev 13 st val (ahh, oturstalet!!)
Dagen spenderades med anna och Juliana Mini. Vi åkte en snabbis till v.by för att byta en tröja och köpa nagellack och sen blev det hem och fixa grupperna till Bowlingen på fredag med klassen. Hoppas ingen blir sur eller nåt, fast det tror jag inte:) Linn messade och frågade om jag ville följa med och fika i stan men min mamma sa nej:(:( *sur*. Sen messade Agnes och frågade samma sak, haha:) Ikväll blir det melodifestvalen. TACK GODE GUD; DOLPH SKA INTE VARA MED!!! jipppi! Han är ju bara så jävla tråkig! blä! Hejar på snyggingen Erik nånting såklart;P han kommer säkert suga men skit samma, han är snygg, eller hur? ;P
Just nu sitter jag och terrar Juliana Mini på fb. hennes übersnygga kusin har ÄNTLIGEN skaffat fb:D:D:D

vem hejar ni på ikväll?
/J

Mini twilight

Kristen Stewart Picture

Celebrities attend the "The Twilight Saga: New Moon" Los Angeles premiere at Mann's Village Theatre in Westwood, CA.
Ja, vissa förändras med åren - det gäller även Kristen Stewart.
Fast lite lik är hon ju ändå, om man bortser från håret såklart...

Google maps saved our ass

Igår kväll
haha, ni skulle varit med igår. Jag orkar inte skriva ner allt så jag skriver lite kortfattat. Jag, carro, Linn och Ami skulle på Öppet hus på Nackademin Norra. Vi tar t-banan till st Eriksplan (inget konstigt än så länge) sen går vi runt lite och försöker hitta men misslyckas. Efter ett tag hoppar vi på en buss och åker typ 1 timme eller nåt innan busschafören släpper av oss vid tomteboda POSTCENTRAL (skolan låg på tomteboda vägen så vi trodde att Tomteboda postcentral och tomtebodavägen låg i närheten av varandra men icke sa nicke. Sen går vi genom ett industiområde (där det är bäcksvart). Vi har ingen karta förutom Google maps i Linns telefon.
Sen kommer vi till en motorväg och inser att vi måste ta oss över 2 motorvägar och en spårväg + ta oss upp för en kulle för att komma fram. Sen går vi runt lite till och tillslut, efter 2 timmar kommer vi fram till skolan och då är det 15 min kvar av öppet hus! Hur fan lyckades vi? ingen jävla aning! Dom på skolan bröjade gapskratta när vi berättade att vi hade varit ute och gått i 2 timmar.
Sen när vi skulle hem fick vi hjälp till bussen (dom var väl rädda att vi skulle försvinna igen) och då tog det max 3 min till St Eriks plan. haha, fy fan va vi var misslyckade! Sen var vi tvugna att åka till hötorget för att hämta biobiljetter... jisses vilken kväll!

Idag åkte vi skridskor med alla 9:or på Norrviken. Jag och Julia ägde! Vi var nördarna som hade hjälmar men vi skyllde på att vi hade något att skydda, hihi XD När vi skulle hem lämnade alla 9:or oss och jag, julia, Jesper och Linus fick ta oss hem själva... Självklart så missade vi precis pendeltåget så vi fick sitta där i en kvart och vänta:( vad är det med mej den här veckan?? Jag kommer snart försvinna och hamna i Afrika eller nåt:(


B1 och B2 ;P

Liz, Anna och Amanda

Förlåt Omid men jag var tvungen att ta en bild, det såg så kul ut;P
Imorgon blir det v.by och åkeshov (måste kolla om vi kan spela bowling där på fredag). Men nu är det snart dags för Lets Dance och chips (eller hur Juliana Mini?)

/J

bara så ni vet;P

Detta är 2 saker om Anna som ni kanske inte visste;P

ღHon måste ALLTID kolla klart på en film hur sent den en slutar och det spelar ingen roll om det är reklam för hon lämnar inte tv:n (hon måste se hur det slutar, herre gud;P). sen kommer hon dagen efter och vär åt sig själv att hon såg klart den.
ღHon hatar meningen "Bestäm själv" och "vad tycker du?"
ღ Hon har svåra problem med att bestämma saker.
ღ Varje gång hon går in i en affär/läser en tidning säger hon "jag önskar jag var rik..."

Jag och Anna i sommras. Kolla va brun man va!! Längat tillbaks!
/J


blingit.se


VILL HA!!


Tv!

Hola amigos!
Idag var det, som de flesta nior här i Sverige förmodligen är medvetna om, nationellt prov i svenska. Det gick väl rätt så bra hoppas jag. Det kändes väl som om själva uppsatsen blev bra, men sen om jag höll mig tillräckligt mycket till ämnet vet jag inte. Men det var så grymt tråkiga ämnen tycker jag, så det var lite svårt att komma på något att skriva om.
Vad har jag haft för mig idag då? Hmm...förutom nationella, så hade vi isvätt (jag lovar, man får egentligen inte åka skridskor någonstans utan att isen kommer att gå sönder. Julia och jag kom på att alla nior lika gärna kan åka på ett långt led, precis som en ankfamilj). Sedan gick jag hem och så fort jag satt nyckeln i dörren och vridit om så kutade jag till toan. Nöden har ingen lag brukar man väl säga? Sedan tillbringade jag resten av dagen framför One Tree Hill, top model 7 och Förkväll. Haha, ärligt? Vem tittar på förkväll? Jag bara tittar på det för att jag inte orkar resa mig upp från soffan. Men nu har jag faktiskt suttit och gjort understrykningar (mamma har kommit hem med överstrykningspennor, så man måste ju inviga dem). Har också knåpat ihop min kemiordlista. Den blev sjuuuukt lång! Jag som trodde att det skulle gå snabbt...suck!
ajja, nu ska jag klicka på den röda knappen på fjärrkontrollen och slå på en riktigt bra kanal. Dvs. att jag ska kolla på TV. Igen...
Anna

sammanfattning från igår

Tjena! Igår var jag, Linn och Anna på Mikael Elias teoretsika gymnasium. Helt okej, förutom att vi gick fel när vi gick dit så vi fick leta en stund, haha, vi som var så självsäkra på vägen;P När vi var där frågade en tjej fråga om vi ville lyssna på en 10 minuters info i ett klassrum men jag och Linn hörde 3 minuter så vi sa visst! Sen stod vi där i typ 20 minuter och skrattade medan alla kollade konstigt på oss. Jag hade iaf stängt av ljudet på mobilen tillskillnad från en kille (som för övrigt var ganska snygg) inte hade gjort, ha!
Sen gick vi ut och ner till ljushallen/skåprummet/??? och där pratade vi lite med någon tjej som läste sam-sam. Liz ringde och frågade var jag var och det var tur att hon var med Love som är typ 1.80 (undrar hur lång han är? måste fråga) för annars hade jag nog inte sett dom. Jag måste sett lite dum ut när jag stod och hoppade och vinkade för att Love skulle se mej, hahaXDpratade lite med dom innan vi drog hemåt.
jag och Linn stannade på Mc Donalds vid Bromma plan där vi satt och pratade. Har inte ätit MC sen Polen men det var gott;P
Sen blev det stress hem för att byta om till träningen. Vi har fått en ny i laget. Skratta INTE nu, det är inte min idé att hon ska börja i vårt lag. Hon är en tysk utbytesstudent som går på Norra Real och heter Charlie.
1. Vad gör en tysk utbytesstudent i vårt lag?
2. Charlie, är inte det ett killnamn....eller?
3. Vem kom på den dumma idén??! Hon har spelat fotboll i typ 5 månader! Tro mej, hon söög!!!

Juliana Mini, jag och Liz. Imorgon blir det skidskor med alla 9:or på Norrviken. Jag ber för mej och alla att ingen ramlar i:)
/J


fix you - Coldplay


♫"Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Teras stream down your face
And I"♫


*blubb*blubb*

hejsan! Ida var det Nationellt prov i svenska för alla 9:or i landet Sverige. GIck helt ok, några frågor var lite flummiga menmen"/ Fick tillbaka ett annat svenska prov och jag fick vg+:D:D Trodde jag skulle få G men jag vara bara 3 poäng i från MVG:D:D glad Johanna:D
Imorgon är det öppet hus på Micheal Elias (se där kanske?) och sen träning. Jag hoppas inte min tränare kan läsa det här men jag tycker verkligen INTE om henne! Jag dööör! blää på dej! Nu sitter jag här och dricker chocklad dryck (förvånande, jag som inte dricker oboy). tro mej, det är chokladdryck med x-tra oby i;P hehe, Johanna special:) yummie! Ikväll blir det lite ma-plugg, vi får läxa varje dag:( Bajs! Nej, nu ska jag blubba vidare och göra något nyttigt:P Har just inset att det blev många smileysar i detta inlägg:)

en glad Johanna *blubb*blubb*, hehe
/J


Dagens outfit

T-shirt - MQ, Svart jacka - Annas, Armband - H&M, Rhodos och present, Jeans - ?

/J


training time

snart är det dags för träning, kl är kvart över och anna panna kommer halv så jag måste snart börja skynda mej. Först och främst grattis Sussi (annas mother) som fyller år ida:D sen måste jag säga att engelska redovisningen gick blääääääääääää! Agnes var sjuk och det var hon som skulle ta med bilder så fanny fick panikladda över några imorse och sen fick jag improvisera när vi stod där och skulle redovisa. haha, det gick som det gick:P Nu måste jag springa, he en bra kväll allihopa:D:D

/J

Dagens outfit


Rosa linne - Gina Tricot, Kofta - H&M, jeans (med hög midja) - från Julia

Halsband - Åhlens (tror jag), pärlarmband - H&M, Silvriga armband - present från Anna och Juliana Mini:D<3
/J


Jotex

Hejsan!
Sitter och kollar runt lite inredningssidor, efterssom jag vill göra om mitt rum i Falkenberg. Hittade en perfekt hemsida, jotex.se, som har många söta saker som skulle passa finfint där. Inte så dyrt farligt heller.
Gillar speciellt deras Home-dekorationer!




Zooma



Compleanos feliz!

Hallå!
Sitter och fixar med mammas present och jag tror att det blir kanon!
Istället för att köpa massa saker blir det mer personligt. Hon uppskattar det mer tror jag och plånboken likaså!
Olle och jag ska i alla fall laga en riktigt god tre rätters till henne på lördag och sen är det lite annat också.
Hinner inte skriva så mycket mer, för nu står lillebrorsan och klagar -.-
Anna

Good morning sunshines!

")7@$]}£$}\@ också. hade skrivit ett inlägg men allt skit raderades:( orkar inte skriva om så jag fattar mej kort. Ida skola, blir förhoppningsvis klar med taket på fysiken (tar med kameran) och ikväll är det träning. Slänger inte en bild från posh24 på Miley cyrus snygga klänning:P
Den här veckans bäst klädda kändisar!
/J


I'm that star up in the sky

Tjenamors!
Dagen har framför allt spenderats på en luftmadrass utan luft bredvid Julia i Carolina och Johannas källare framför made marathon. Ganska najs. Just nu gör jag ingenting. Sitter med spotify och lyssnar på R. Kelly - the world's greatest. Så egentligen har jag ju inget att berätta. Huvudet värker, jag får inte ha linser förrän imorgon, eftersom jag råkade peta mig själv i ögat med mascaran igår XD Så typiskt mig alltså! Speciellt när jag bara visste att Johanna skulle vara framme med kameran och att jag bara visste att mina glasögon inte gör sig bra på bild (ja, jag skyller på dem, de kan nämligen inte säga emot!).
Hur som helst har helgen varit bra, så nu är det bara att börja tagga inför en ny vecka med nya upplevelser. Haha, nä, jag skojar bara, det lät lite väl dramatiskt. Fast vårt första nationella prov är ju faktiskt på tisdag, så. Shiit. Tiden går galet fort! Anna

Valentine's day



Måste se den här filmen! verkar superbra:)
/J


listan nästan klar

har precis sökt in till gymnasium fast inte skrivit ut något än. ska ju på öppet hus på onsdag och tordags med limpan mfl:) nu är det dags för en välbehövlig dusch. har spenderat dagen i soffan framför tv:n med latmask 1, 2 och 3;P nej, imorgon är det skola igen:( Längtar inte direkt, har engelska redovisning... redovisningar är inte min grej asså:/ aja, ha en bra kväll! <3
/J
ps. Är det bara min facebook som krånglar när man ska lägga upp en ny profilbild? ds

här ska man skriva något:)

Hejsan! Sitter och kollar ut på röran här i vardagsrummet. Juliana Mini och Anna har sovit här och just nu ligger skålar, glas och täcken överallt. Såg ni melodifestivalen igår? Dom bästa gick vidare eller hur? Den där Linda silver(?) som hade en silversak på handen så det såg ut som om hon pekade fuck you hela tiden sög!!! Igår var jag, carro, fanny, linn och ami på nackademins öppet hus. Jag fick en riktig känsla av skolan:D På onsdag blir det Michael Elias och på torsdag blir det Nackademin norra:) Kraam!

LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!!
<3


Snörugby, skitkul!

Hejsan! har precis kommit hem från en hård match i snörugby med klassen. Det var skit kul förutom att jag fick både Werner och Axel på mig. AJJ! Min ena axel och ryggen värker fortfarande och jag kommer inte behöva ta bort sminket ikväll för det gjorde mursal åt mej genom att mula mej!:( Hämden kommer, mursal, vänta bara;P Hade på mej mina mjukisbyxor (ni vet SS-byxorna, dom ljusgrå) och när vi var klara hade dom bytt färg till mörkgrå pga all snö. Sen puttade jag och Liz ner Jenni (som inte var med på gympan) i en snöhög, hihi. Vi försökte putta ner Harry också men den lilla fegisen sprang iväg"/ Nu sitter jag här i rosa mjukisdress med en ond hals (man fick ju inte ha halsduk + att jag blev lite väl skrikig ett tagXD)

Visst blev mina kläder vackra, det var inte bara lite tugnt att släpa hem allt...

Jag just nu, ni vill inte se mitt ansikte, jag lovar.
/J

magdans

Hejsan! Har pluggat svenska ett tag nu och nu börjar orden ÄNTLIGEN sätta sig:D ida dansade vi magdans på gympan (vi har elevlektioner) och det var helt klart roligast hittils och jobbigaste. Bella (som höll lektionen) måste ha världens starkaste mag och armmuskler. min (obefintliga armmuskler) kommer göra ont imorgon:( Ikväll är det fys med fotbollen (ja, jag kommer verkligen ha ont imorgon...). ahh! kom just på spanska glosorna.. aja, träningen börjar inte fören 20, phu! ha en bra kväll!

bella hade med sig sånna här som vi gick runt och skramlade med:)
/J

Frågor och svar

Hejsan alla! En viss person har sagt att jag måste svara på lite frågor här på bloggen så jag gör väl det då. (dom här frågorna har alltså han kommit på, inte jag, fast det fattar ni nog;P)

Vad är det pinsammaste jag har gjort? hmmm, det var nog när jag snubblade inför typ 20 pers (mest killar såklart, jag och min otur) på en sladd som typ skrek "VARNING SNUBBLA INTE PÅ DENNA SLADD!". Alla skrattade åt mej...:( inklusive mina kompisar...:'(
Vad tänder jag på? (alla kan nog vid det här laget gissa vem personen som vill att jag ska svara på det här är): jadu "hemliga person", jag misstänker att du menar på killar eftersom det är du som frågar. hmm,  det inge större fel på 6-pack, eller hur? sen tänker jag inte svara på det som "hemliga personen" sa att jag skulle svar på. Det får du fundera på lite längre, hihi;P
Något intressant jag varit med om: ehh, något intressant, det här var ju en tråkig fråga "hemliga person". hmm, nä, jag kommer inte på något och om jag gjorde det så skulle svaret inte vara så kul ändå, tro mej XD

/J

Internationella ord

Fyfan. Internationella ord är inte min grej. Antingen grekiska eller latinska suffix får mig att bli yr i huvudet. Prov i det har vi på fredag. Hmm..har jag något nytt att berätta? Juste - Carolina och jag äger på att bygga hus! Ärligt, snart lovar jag att Pär, vår fysik/teknik lärare kommer och ger oss gula bygghjälmar och ber oss att bygga upp ett nytt stadshus. I miniformat får det väl då bli, eftersom vi bara jobbar med modeller såklart. Men vad sägs om ett stadshus för loppor? Det låter ju inte helt fel?
Igår då. Hemstudiedag, väldigt härligt att spendera en hel dag i en soffa, borde kanske flytta in där. Kollade på Jumper, hade inte sett den på evigheter. Sen var det träning och efter en timmes kondition gick jag hem och förberädde mig inför beach 2010 genom att bygga upp mina enorma armmuskler och göra lite situps. Jag ser redan skillnad..not...Anna


jumper med Rachel Bilson och Hayden Christensen


HAHA


sovmorgon

sitter här i morgonrock och lyssnar på musik och kollar bloggar. Ida börjar vi sent:) Längtar till fysiken (bygger hus) men inte till engelskan (redovsning :S) Kommer inte på något mer att skriva just nu... Jag ska upp och måla naglarna tror jag...hm, får se om jag hinner. Ne, nu blir det bara blabla-skriverier så jag slutar. ha en bra dag!!
/J

plugg-dag?

Godmorgon alla fast jag gissar att dom flesta gått till skolan nu. men inte jag, hehe. Ida är det studiedag och jag har faktiskt redan gjort matteläxan:) stolt. Sen blir det nog lite mer svenska plugg (har prov på fredag) och kanske lite spanskaglosträning (långt ord, hihi). Har försökt lägga till musik på min iPod men det går åt helvete:( ska försöka en gång till och sen ger jag mej. ha en bra dag!

/J


RSS 2.0