Trötter

Hello! ;)
I förregår kväll, eller natt kanske man ska säga, kom jag hem från London ännu lite kärare i den staden.
Vi har ätit sjukt mycket god hotellfrukost (muffins till frukost, hallååå?!), men som tur är så har vi ju gått mycket, så jag antar att det jämnar ut sig ;)
Igår gjorde jag i stort sätt ingenting, var för trött för det. Värmen där tog död på mig. Mellan 28 och 31 grader, vindstilla och sol var det där! Ni vet dedär landet som är känt för att vara regnigt och lite ruggigt ibland? Nehepp, så fort vi kommer så ska det bli übervarmt. Fast man ska väl inte klaga, värme är ju alltid värme!
Var bland annat på London zoo, och jag kan faktiskt säga att jag var inte den enda som var lite sleepy ;)
Anna



 


trött på naglarna

Jag fixade ju manikyr naglar till balen men nu börjar jag bli riktigt trött på dom. Mina normala naglar växar ganska snabbt så nu börjar dom bli lite för långa. Funderade på att klippa av dom men jag har ingen kloklippare (jagpp, man behöver en kloklipparne till dom här naglarna). Mamma ska och fixa sina naglar på onsdag så jag får väl följa med henne och fråga om om kan klippa av dom en bit. Funderar på att måla dom också, dom sa att det gick så länge man använde ett speciellt borttagningsmedel och det har vi köpt så det ska nog gå:)


/J


midsommar

Hejsan! har inte bloggat på ett tag eftersom jag har varit i småland med familjen. Jag tror ärligt talat att gud inte ville att jag skulle åka för i fredags morse (när vi skulle åka) upptäckte pappa att han hade klrt på en spik med sin bil så vi fick åka i mammas lilla bil istället. Trångt är ett bra sätt att beskriva resan, iallafall för mej oich syrran som fick trängas i baksätet. Vi kom fram iallafall och vi hade tur med vädret hela tiden, bara sol och nästan ingen vind:D I lördags var vi på en rund tur i Oskarshamn (tror jag) och jagh köpte en liten mjukglass som var gigantisk (Jag vill inte veta ur stor den stora mjukglassen skulle vara).


/J


grillkväll

dagen har spenderats med att packa, köpa godis, hårinpackning och ätit glass. Imorgon bär det av till Småland till Carros gudföräldrar för att fira middsommar. Igår var jag och klippte mej, det blev bra men hon fick klippa av 5-6 cm kanske, har inte klippt mej sen sportlovet, hehe... Sen sa hon att jag skulle köpa hårinpackning fö rmitt hår var lite slitet (eftersom jag färgar det) så nu har jag köpt hårinpackning från Garnier och ska ha det när jag kommer hem:) Frisören hde världens sötasdte hund! En kinesisk nakenhund fast med hår. übersöt! Efter det var jag och la familja hos kusin som fyllde 13:) Grattis Victor!
Ikväll blir det grillkväll hos Jempa med några kompisar, jag vet typ 2 som kommer resten blir en överraskning men det blir nig kul ändå:) Kan inte stanna så länge eftersom jag ska upp tidigt imorgon:/

/J

Sun

hallå!
Det var ett tag sen jag hörde av mig ;)
Har spenderat helgen hos mina kusiner, så jag har inte kunnat blogga, men nu e jag hemma igen och dagen har varit (eller är fortfarande) solig och det är verkligen sommar nu!
Åkte först upp till Vällingby med Julia för att kolla på bikini, men jag hittade tyvärr ingen, så istället gick vi till våra favorit tvillingar och satt ute i solen! Häärligt :)
Fan vilket tråkigt inlägg dethär blir nu..det får räcka såhär. Snipp snapp snut så var inlägget slut!

På fredag morgon åker jag till London btw! Excited!


titanic

Anna och Julia har kommit hit och sitter här med syrran och kollar på Titanic. Personligen så gillar jag bara typ dom första 30 minuterna och dom sista 20 (efter båten har sjunkit alltså). Leonardo dicaprio är bara så snygg i den här filmen (sen blev han ful tyvärr). Har solat idag, sen gick solen i moln:(


Im mrs she's too big now she's too thin

KOllade på MTV - Britney Spears The Official top 20 idag. Blev lite Britney besatt så jag tänkte lägga upp några av mina favoriter;) 
Toxic

Baby one more time

Oops...! I did it again

Radar

Piece of me

Circus

Sometimes

Everytime


/J

shopping

hejsan:D Idag har jag varit i v.by och shoppat lite med mamma. Det blev ett linne, en mascara, scrub och pingvinstångar elr vad dom nu heter. Nu sitter familjen och väntar på att få se Victorias klänning (det ända roliga att kolla på av hela bröllopett typ). Jag tycker lite synd om Daniel, han måste ju vara så nervös och ovan av alla som tittar:S Victorias klänning: hmm, lite tråkig men väldigt långt släp;)

/J 


Katy Perry feat Snoop Dogg - California Gurls


tråkväder

Sveriges sommarväer kan man verkligen inte förstå sig på! Ena dagen 25 grader och sol och nästa dag 15 grader, spöregn och åska:( Sprang idag iallafall och det är ju bra för att vara mej som hatar att träna:D Anna har övergett mej och åkt till sina kusiner i skanstull:'( Ingen annan är ju hemma typ så vad ska jag hitta på nu då?:S Slänger in en MEGA gamal låt från Shakira i brist på annat;P
 
/J

Mera bilder

Vi kör en liten bildbomb grån skansen! Inget mer att säga. Kram Anna


Björn :)

En liten älgunge ;) kalv kanske man säger? Äh, jag vet inte..

Griseknoen! :D

Det är ett måste att besöka lillskansen och kattungarna!

Kaninerna ligger och trycker mot varandra..

Söta Johanna

Sexy!! haha

lemurerna

Johanna köpte såpbublor...

...och sin efterlängtade sockervadd

Toabesök!

Sådär, nu får det nog räcka, phuu...jag sa bildbomb ;)


"Skansen..vafan ska ni där å göra?"


Det har tagit lång tid att lägga upp bilderna från idag, så därför får det räcka med
denhär bilden. Måste säga att jag verkligen fångade ett ögonblick, hehe ;)
Precis när den stod stilla så lyckades jag ta fotot. Förövrigt har dagen varit bra.
Åt en enorm glass som jag knappt fick i mig (fast varför slösa bort 33 kronor, nä, snål
som jag är så lyckades jag tillslut få ner glassen i magen).
Johanna har ju redan berättat det mesta, så det får räcka för idag så kanske det dyker upp
mer bilder sen ;)

skansen today

Hejsan! Idag var jag och anna på utflyckshumör så vi drog till Skansen och kollade in alla söta djur;) Tack Gud för det underbara vädret! Skansen är verkligen bra om det är bra väder och suger om det regnar. Anna tog massa fina bilder, hon lägger väl upp dom snart:) Vad hände på skansen: jag klappade en gris, fick en mördarblick från en gås, åt sockervadd för första gången på typ 3 år och köpte sopbubblor (eller vad det nu heter...):) Lärde mej ett nytt ord idag också, escalator som betyder rulltrappa, det stod på kartan om någon undrar;) Kommer jag få användning för ordet? Nja, troligtvis inte så ofta om jag inte blir rulltrappsmontör dvs;P Det blev en snabb titt inne på H&M vid T-Centralen som hade världens mega rea och där kom jag med 20 kr i plånboken (jag skulle inte ha köpt den där jävla sockervadden...)
Jag har också städat rummet idag vilket värlrkligen (så här blir ungefär varannat ord jag skriver, jisses vad jag suger på att skriva på tangent bord och på att stava!) Jag borde göra ett inlägg en gång utan att sudda alla felstavningar jag gör, ni skulle bli chokade!  
Imorgon ska det bli regn så vi får se vad som händer, kanske en utflyckt kanske något annat. Nu blir det fotbolls VM!

Resultatet från städningen: Före och Efter



/J


kryssning med släkten

Hejsan! I måndag-tisdags åkte jag och släkten med Birka Paradise till Åland och tillbaka. Det bästa med resan? helt klart Taxfreen och maten;) Fick med mej 450 gram Polly och en parfym DKNY:D Det blev lite panik när Linda upptäckte att man inte hade 3:an i hytterna så vi missade Top Model finalen:( Disney Chanel hade vi dock, jippi;) När jag kom hem gick jag direkt till Fanny för att sedan åka till Sveabowling med laget. Linda hade rätt, världens minsta bowlinghall... Kul blev det iallafall och jag kom inte sist:D jag kom näst sist:( Jag lyckades slå Linn:D


Idag har jag och anna varit duktiga och simmat 1000 meter i Åkeshov:D se Anders, vi rör på oss som du sa att vi skulle göra!;) imorgon, om det blir bra väder som vädergubbarna har sagt så ska vi till skansen:) hoppa man kan köpa sockervadd...
/J


Tagga inför bowling!

Klockan 6 är det bowling och middag som står på att göra listan. Sista kvällen med laget, så nu gäller det att tagga, så att jag i alla fall lyckas skrapa ihop några poäng med tanke på att bowling inte är min starkaste sida...
Har inte bloggat på länge, så tur att jag har Johanna!
Annars så sov jag över hos Julia och vi hade det mysigt med filmkväll hela kvällen. Tre och en halv timmes film med kompisar är aldrig fel! :)
Ska egentligen gå ut och rensa ogräs nu för att få ihop lite cash, fast det regnar så det känns rättså motbjudande...Fast, äh, vad gör man inte för lite klirr i fickan? See ya bitches! ;) Nää, skoja bara PÖÖÖSSS PÅ ER!

snyggt

Superglad!
Shenae Grimes (från posh24)

blå byxdress


Var i Kista idag med Carro och Anna. Hittade en byxdress från BikBok och ett linne från H&M. Hoppas att det blir bra väder snart så man kan använda den:) Såg Sex and the City 2 ida oxå, bra men lite lång, typ 2 ½ timme... Fick lite damp på några ungar bakom oss som satt och gissade vad som skulle hända i filmen:( Imorgon blir det förhoppningsvis sol så man kan sola lite:D

/J


dagens outfit


Kavaj - BikBok, Linne - Syrrans


BAJS

Jaha, så plötsligt var man inget lag längre. Laget är officielt nu ute ur serien och tydligen så kommer vi inte att fortsätta med träningar längre. Skit och in i helvete, vafan ska man nu göra på måndags, onsdags och söndagskvällarna?! Skit! Anna

SATC 2


Tröstäta frödinge kladdkaka är det bästa receptet när man saknar sin klass. Bilden är tagen
i onsdags. Då var det sol, nu är det bara regn, regn, regn..
Fast dagen piggades upp med lite biomys och trevligt sällskap! Sex and the city 2 var det
som sågs och den va great :D Måste börja gå på bio oftare, nästa får väl bli Eclipse, guud, som jag längtar!
Men nu ska jag fortsätta njuta av fredagskvällen och så får ni själva ha en kanonbra kväll!
Kramar Anna


grillning vid kristinebergsklipporna

Igår kväll var jag och 18 andra roliga och underbara personer vid kristinebergsklipporna på en halvt misslyckad grillning. Det regnade men vi grillade på ändå, iaf jag och Fanny som grillade marshmallows. Kvällens höjdpunkt: När Fanny mosade en rulltårta i Ricards ansikte, helt klart! Sen gick vi till Judarn där resten av Södra Ängby och nya befann sig. Blev uppätna av mygg så vi fick gå hem. underbar kväll iaf!




/J


Tack!

Hejsan! Anna har ju redan skrivit om skolavslutningen och jag kan inget annat öän att hålla med. Kommer att sakna att se alla glada personer och gå genom dom där koridorerna igen, jag kommer tom sakna skolmaten. Det känns konstigt att tänka att vi aldrig mer kommer att gå tillsammans. Det blev många tårar när vi sa hejdå och sorry killar om ni fick smink på er, var glada att jag hade vattenfast mascara;P tack till Anna, Julia, Amanda, Carro, Jossi, Liz, Bella, jempa, Hanna A, Hanna P, Moa, Meltem, Mursal, Love, Harry, Patrik W, Patrik H, Axel, Omid, Örn, Wille (elr Lars), Martin, Albert(o), Stefan, Mattihas, Yosef och såklart Anders för dom här underbara 4 åren på Södra! utan er hade skolan varit tråkigt!

jag vet att den här bilden är utjatad men den passar perfekt för att beskriva 9D. galna, bjuder på sig själva och helt enkelt bäst!
/J

Tillägnat 9D

Tänk vad fort tiden gick. Fyra år har bara susat förbi och så plötsligt är allt det goda över. Och som vanligt så slutar det alltid på topp. Jag pratar om skolavslutningen, som ärligt talat var det konstigaste jag varit med om. Samtidigt som jag gapskrattade så störtgrät jag, kramade folk hit och dit och nu sitter jag hemma. Vi har sommarlov, det är ingen vanlig helg. Vi slutar nian och underbara 9D är inte längre ett presens utan ett imperfekt.
Jag minns allra första dagen jag mötte klassen. 12 år var jag.
Vi elever från Norra Ängby skola satt under ett stort träd i skuggan blyga och förväntansfulla. Vid cykelställen satt alla Södra Ängby elever och glodde på oss. Och då menar jag verkligen att de glodde, precis som om de aldrig sett en 12åring på dryga 150 cm förut. Vi delades in klassvis och som vanligt så var det någon som kommenterade att Carolina och Johanna VERKLIGEN INTE såg ut som tvillingar. Ingen av våra mentorer var där, Anders hade problem med någon visdomstand och var på operation om jag inte minns helt fel. Så istället möttes vi av Inger Adriansson som fick bokstavligt talat släpa oss bort till en person vi inte kände för att vi skulle få träffa nya människor. Själv hamnade jag näst längst bak i klassrummet på fönstersidan bredvid min då nya klasskamrat Patrik W. Vi skulle rita av varandra utan att titta. Jag tog det såklart fullt seriöst, till skillnad från Patrik som efter någon minut gav upp och ritade mig så att jag mer såg ut som en kille än en tjej. Jag hade ingen aning om hur man stavade Backyard babies som var Patriks favoritgrupp. Jag minns också att jag blev helt förskräckt när jag hörde Mursal viska "fuck you" när Inger inte hörde på och att Jennifer tjuvkikade när hon skulle rita av Rana (tror att hon hette så). Jag minns också att jag var orolig över att jag skulle komma försent till varenda lektion tack vare att jag inte hittade salarna och att det borde tryckas kartor över alla klassrum. Detta var mitt första minne av klass 9D och fyfan va med saker vi har hunnit göra sen dess. Det går helt enkelt inte att hitta en bättre klass än denhär. Jag är så himla glad över att dehär minnet bara är ett av alla tusen minnen som jag fått dela med er och fyfan vad hemskt det är att skriva att jag aldrig kommer att komma tillbaka till sal A245 och veta att där väntar en klass som är värd mer än guld. Anna 

sista skoldagen


sista skoladagen ever med 9D. Fan va jag kommer att sakna alla i klassen! Tack vare Liz böjade jag såklart stor gråta nör jag skulle säga hejdå till alla. Anna Julia och Malin är här och gråter tillsammans med mej;) 9D, Vi MÅSTE träffas ngn gång innan vi bröjar skolan igen!
Ikväll blir det picinc utan mat någonstans med några från B, kanske svänger förbi Judarn där några andra ska vara på hemvägen och hälsar på dom.
/J

billionare

den låten har fastnat på hjärna! Får inte bort den!

"I wanna be a billinoare, so fucking bad"


At kungen och drottningens place

Hallå!
Dagen har spenderats i Vällingby och resten av dagen halvsovande på en balkong bestående djupa disskutioner och tankar. Not. Härligt var det i alla fall och jag tror banne mig att jag blev en aning brunare, hihihi. Positiv nyhet 1 ;) Positiv nyhet 2: Lillebrodern var inte magsjuk, phuu.. Positiv nyhet 3: Imorgon äre bal som gäller! Wiie :D
Men nu lägger jag upp lite bilder (äntligen såsäg efter som jag tydligen är sååå seg, hallå?! Ska komma från rätt mun liksom...) Aja, enjoy!





Lite bilder, kanske kommer fler..
Anna


jag tror att jag har blivit kär...


Andreas Wijk, konstigt efternamn men sjukt snygg och sjukt bra på att sjunga;)
(För att komma till hans blogg, klicka här)


picnic på drottningholm

Hejsan! Har tillbringat dagen på cykel och på drottningholm med anna. Vi hade picnic:) Anna tog lite bilder som hon sa att hon skulle lägga upp men hon är lite seg. Aja, mysigt var det iallafall. Matchen imorgon blev inställd:/ vi var för få som kunde...
3 dagar kvar till skolavslutningen och på måndag är det bal:D Längtar! Ska fixa det sista imorgon, har ingen aning om hur jag ska ha håret och sminket än men det löser dig förhoppningsvis. Kollar just nu på internet om lite tips, funderar på sotade ögon men vi får se;)

Fan.

Fan. Lillebrorsan har drabbats av magsjuka. Snälla ni, be till alla gudar ni har för att jag inte ska bli sjuk!
Jag brukar aldrig bli magsjuk, men man vet ju aldrig. Snälla, inte sådär lagom till balen! :(
Anna

fixat naglarna

tjobree!
Skolan var bra, kommer kanske att få MVG i teknik:D:D:D jippi! Alla 9:or dansade sista lektionen inför balen på måndag. Jag dansade med Wille bla, vi ägde p bläckfisken! No one can bet us!;) Syrran och jag åkte in till solna efter skolan för att fixa manikyrnaglar till balen. Attans bananer vad ont det gjorde när gelén "torkade". Trodde dom skulle brinna upp men som tur var gjorde dom inte det:D Till middag blev det sushi, mums! Fast vasabi är verkligen starkt! tjoho, min tunga höll på att brinna upp elr nåt:/
Imrogn blir det någonting med anan tror jag. Måste hinna städa rummet innan pappa kommer hem annars kommer han att bli galen:/ Det ser ut som ett bombnedslag där inne nu så jag får väl börja... hoppas det blir bra väder imorgon så man hinner sola lite;p

före, måste säga att dom där tabletterna som jag dissade förut faktiskt hjälpte lite:D

efter:D vad tycks? det är vitt med lite glitter i så det inte skulle vara helt vitt;)

Sitter och pratar med la dude på FB. Krånglar lite om vad vi ska göra imorgon. Kanske blir det Drottingholm, vem vet:) det blir iaf inte städning, det får jag göra en annan dag (mamma sa just att pappa inte kommer hem förän på söndag;P)
/J


nytt i smyckesskrinet


Ring från Glitter

Halsband Ur och penn. dom hade 50% rea på alla smycken sp varför inte slå till;P


You are the dancing slash eating queen

Hallå hallå hallå!
Vilken soft dag det har varit idag alltså! Glad ända ut i fingertopparna!
Vi hade bild första lektionen, ritade en hrmm...väldigt fin(läs ful) bild på Carro ute i solen, eftersom vi fick sitta ute och göra lite vad vi ville i det vackra vädret :) Sedan hade vi håltimme i SO, så jag Carro, Johanna och Liz drog till Vällingby och köpte glass från kära traditionella donken ;) Funkar ju alltid! Lite sådär lagom onyttigt en fredag förmiddag. Sedan när vi kom tillbaka till skolan slängde vi i oss lunch nr. 1 PANNKAKOR, hallååå?! Går det att missa? Nope! Sedan hade vi svenska och då fick vi glass av våra söta svenskalärare. Han berättade lite minnen från den gamla goa tiden när han var yngre xD
Och sist men inte minst så serverades det halv ett NIORNAS LUNCH! (Lunch nr. 2) Potatissallad med rostbiff typ.
Sedan kom jag hem, åt pastasallad och rabarberpaj. Fan va nyttig jag känner mig! Not..
Men gillar man mat (glass) så är det smällar man får ta! Vi dansade ju faktiskt i drygt en timme också så lite kondition och träning fick vi in där i allt ätande, haha.
Anna



smickrande bilder, right?! Tagna från liz

Naiiz ;)


Såhär trevligt har man när man hänger med the best class ever i Alnäs vid typ två på natten ;)
Lite sådär lagom flamsigt, som det ska vara! Eller lagom och lagom vet jag inte, jäkligt flamsiga tror jag nog att vi va...satt och diskuterade om det var månen eller solen vi såg mellan trädtopparna. Hahah, trodde vi ärligt att solen skulle gå upp klockan två på natten?! Ibland alltså...
Dagen har varit jäkligt chill verkligen! Men nu ska jag slå på TV:n tror jag. Har suttit och myst i solen ett tag, men det blev så blåsigt... "/ Imorgon är det den sista vanliga skoldagen under min högskoletid! Sedan är det bara utflyktsdag, bal, städning och avslutning kvar. Shit vad himla fort det har gått alltså! Sommarlov here I come!
Anna

Alnäs


hallå! helgen har spenderats först hos Carolina och Johanna och sen från söndag till
måndag i alnäs med klassen! Så jäkla myys! Kommer verkligen att sakna den här klassen.
Känns så hemskt att aldrig mer åka på klassresor eller göra roliga spontana saker
(och ibland lite crazy saker) med underbara klass 9d. Jag fattar inte att fyra år kan
gå så snabbt. Och som alltid så slutar det på topp..När allt e som bäst så är det dags att
splittras. Snyft.
Men nu ska jag ta på mig dessa snygga converse som ni kan se här ovan och knata bort till Julia.
Kram Anna

RSS 2.0